Skip to main content

Grila de toamnă de la Prima TV. Cum sunt împărţite emisiunile pe zilele săptămânii

 

Ştefan Stan, Vocea României, va prezenta la Prima TV Killer Karaoke, un concurs în care concurenţii vor cânta în cele mai dure condiţii

Publicitate

Postul Prima TV anunţă grila de toamnă, cu formate noi (precum Killer Karaoke, cu Ştefan Stan) şi cu sezoane noi ale emisiunilor televiziunii.

Paginademedia.ro vă prezintă cum arată, în fiecare seară, grila postului de televiziune:

LUNI. Un nou format intră în grila Prima TV în fiecare luni seara. Prima emisiune de Prime-Time a săptămânii este Mi-s de la ţară. Printre cei invitaţi în emisiune pentru a căuta vedete de la sate: Mircea Radu, Andreea Marin şi Cătălin Botezatu. Premiera: 30 septembrie.

MARŢI. Copiii spun lucruri trăsnite în fiecare marţi, de la 20.30. Emisiunea prezentată de Florian Ghimpu are prima ediţie din acest sezon pe 17 septembrie. Tot marţea intră în grilă şi Mondenii, de la 21.45.

MIERCURI. De ani buni, este seara Cârcotaşilor. Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’ şi echipa revin cu Cronica cârcotaşilor pe 18 septembrie, de la 20.30.

JOI. Emisiunea serii este Mărul discordiei, cu Laurette, Margherita de la Clejani şi Bianca Jurca. Treizeci de bărbaţi încearcă să le intre în graţii celor trei. Mărul discordiei începe pe 19 septembrie, de la ora 20.30.

VINERI. Prima zi de weekend are în program noul show Killer Karaoke, cu “vocea României” Ştefan Stan. Emisiunea începe pe 13 septembrie, de la ora 20.30.

De completat că, de luni până joi, emisiunile de seară sunt completate, de la 22.15, cu serialul Trăsniţii (din 16 septembrie).

Înaintea programelor de Prime-Time, de la 19.30, în grila Prima TV va fi, de luni până miercuri, serialul Iubiri secrete, iar de joi până duminică un nou sezon Cireaşa de pe tort (cu Horia Vârlan).

Tot din această toamă, încep, după amiaza, două emisiuni noi: Regina cumpărăturilor (cu Andreea Raicu), de la ora 16.00 şi Fii pe fază (cu Alex Bogdan, de la Mondenii), de la ora 17.00.

SÂMBĂTĂ. Singura zi din săptămână în care filmul este programul serii. Din titlurile toamnei: Spărgătorii de nunţi (Wedding Crashhers), Happy Feet, Ultimul samurai, Batman Begins, Batman Forever, Catwoman.

DUMINICĂ. Ultima a săptămânii are ca principal program Schimb de mame (care revine pe 22 septembrie, de la 20.30)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    E simplu: atata timp cat ramane in continuare sefa incompetenta in persoana, adica directoarea de program Sorescu, inseamna ca se alege praful (ca peste tot pe unde a fost pana acum). O dau afara, atunci ar fi sanse. Dar e bine infipta si stie sa ia frumusel "atentii" ca sa bage diferite emisiuni pe post, nu prea indrazneste nimeni sa se lege de ea. Unde-s vremurile cand ii era sef Sarbu? Atunci s-a vazut cate parale face.
  • LED LED
    Noile emisiuni sunt ok (exclus "Marul Discordiei") , dar prezentatorii lasa de dorit. Stefan Stan de cand a castigat "Vocea Romaniei" , a devenit foarte arogant, dupa ce ca era bagat in seama de Maruta... se mai dadea si mare... penibil. Iar Alex Bogdan nu cred ca e alegerea potrivita... deoarece de la Tonciu (incultura crasa) la un concurs de CULTURA generala e o mare diferenta, una e sa te maimutaresti pe la tv si alta e sa intretii atmosfera intr-o emisiune.
  • mirceA mirceA
    Mai exista Prima TV ? Din cate se vede din audiente ii bat cam toti, chiar si National TV.
    Eu nu inteleg cum o televiziune care, de ani buni, face pierderi uriase, continua sa emita. Totusi, din ce traiesc astia ? De unde primesc salarii ? Sau lucreaza doar voluntari acolo ?!
  • mariana mariana
    eu abea satapt cronica circotasilor, hai baieti ca va asteapa mama cu drag.
  • radu radu
    Imi pare bine ca reiau Miss Fata de la Tara
  • eu eu
    Sper ca PrimaTv sa reuseasca cu aceasta grila. Este destul de complicat intr-un mediu al televiziunilor ce promoveaza nimicul si prostia ca senzational si transmite live inmormantarea "caprei vecinului".
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Așa este, sigur, doar e articulat.
  • nicu nicu
    se scrie " Copiii spun lucruri trasnite". cu 3 de i
  • Iulian Iulian
    Emisiunea asta, cu Stefan Stan, cred ca va fi un succes. E simpatic, spontan si natural, iar formatul se anunta a fi spectaculos.
  • Adi Adi
    Cu Laurate ....m-am lamurit si cu Prima Tv. A,sau poate e vreun premiu noul Logan Laurate!
  • mile mile
    stefan stan este simpatic, sper sa aibe succes emisinea
  • kkozoo kkozoo
    ie vorba de emisiunea DUPA FAPTA SI RASPLATA
  • kkozoo kkozoo
    Au scos o emisiune buna de care si-au si batut joc <>pusa joi si vor audienta cand putea lunea,ca e un public mai senil nu sa puna jegurile aceala de telenovele,se mai si laudau ca fac parte dintr-un mare trust paneuropena blaa bla vezi si ce coonsultanti le vin periodic in romania sa le spuna ce si cum merge in media eupeana Da ce menagera au de post ca am ajuns eu sa gandesc in locul dansei ,cred ca dupa ce va da faliment Prima tv ea nu isi va mai gasi un loc de muca in media.
  • 7up 7up
    Doar sa invete sa RESPECTE PROGRAMUL anuntat. Ce chef sa mai ai sa te uiti la o emisiune anuntata pentru ora 20:30, care a inceput la 20:20 si din care ai pierdut primele 10 minute? Nu toata lumea se uita non-stop la Prima, sa prinda la orice ora inceputul emisiunilor. Mare boala asta ....
  • geo geo
    Ma indoiesc ca Prima tv poate bate divertismentul Kanal D...Stan mi se pare nesuferit...lipsit de carisma...de tot ce vreti ca sa fii un bun prezentator.

Trimite un comentariu

sus