Skip to main content

Meciul România - Ungaria a spulberat concurenţa. Peste patru milioane de români, la meci

 

Sursa foto: Mediafax/ alexandru Hojda
Sursa foto: Mediafax/ alexandru Hojda

Publicitate

Meciul România - Ungaria (3-0), difuzat de Antena 1, a depăşit la scor toate celelalte posturi de televiziune în materie de audienţă. Peste patru milioane de români au urmărit partida, o audienţă de multe ori mai mare decât a următorului clasat. La nivel urban, cu meciul de fotbal, Antena 1 a avut un rating de 10 ori mai mare decât Pro TV.

Paginademedia.ro prezintă în continuare datele de audienţă ale meciului de aseară.

LA NIVEL NAŢIONAL. Peste patru milioane de români din întreaga ţară au fost cu ochii pe meciul dintre România şi Ungaria. Antena 1 a fost la o distanţă serioasă de cel de-al doilea post clasat, Acasă TV, care a concurat meciul cu serialul Regina. Pro TV a fost ocupantul locului trei, cu o medie naţională de 631.000 de telespectatori pe minut.

Postul GSP TV, care a difuzat de asemenea meciul, a avut 167.000 de telespectatori pe minut, ocupând locul nouă în audienţe. Cifrele au fost peste media postului.

LA NIVEL URBAN. La oraşe, meciul a avut o medie de 2,5 milioane de telespectatori (23,9% rating) şi o cotă de piaţă de aproape 50%. Acasă TV a ocupat locul al doilea şi la nivel urban, iar Pro-ului i-a revenit locul al treilea. GSP TV a avut 67.000 de telespectatori, plasându-se pe locul 11 în audienţe.

PUBLICUL COMERCIAL. Meciul România - Ungaria i-a adus Antenei 1 o medie de 1,2 milioane de telespectatori din publicul comercial (persoane cu vârste între 18 şi 49 de ani). Pe locul doi s-a poziţionat Pro TV.

Audienţa posturilor TV, vineri, 6 septembrie, pe intervalul meciului Romania - Ungaria, la nivel NAŢIONAL

Post TV Nr persoane RTG Cota de piata
Antena 1 4.080.000 telespectatori pe minut 21,4% 41,9%
Acasa TV 779.000 4,1% 8,0%
Pro TV 631.000 3,3% 6,5%
TVR 1 531.000 2,8% 5,5%
Kanal D 371.000 1,9% 3,8%

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, vineri, 6 septembrie, pe intervalul meciului Romania - Ungaria, la nivel URBAN

Post TV Nr persoane RTG Cota de piata
Antena 1 2.513.000 telespectatori pe minut 23,9% 48,4%
Acasa TV 314.000 3% 6,1%
Pro TV 251.000 2,4% 4,8%
TVR 1 166.000 1,6% 3,2%
Antena 3 155.000 1,5% 3,0%

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, vineri, 6 septembrie, pe intervalul meciului Romania - Ungaria, pe PUBLICUL COMERCIAL

Post TV Nr persoane RTG% Cota de piata
Antena 1 1.242.000 22,3% 51,6%
Pro TV 154.000 2,8% 6,4%

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    Romaniiautalent este singura emisiune capabila sa spulbere orice meci! Meciul ungaria Romania a fost spulberat de romaniiautalent http://www.paginademedia.ro/2013/03/romanii-au-talent-a-batut-la-scor-meciul-ungaria-romania/
  • Expertul, Expertul,
    Steaua bate echipa nationala la capitolul audiente! Meciul steaua Chelsea a fost urmarit de peste 5 milioane de telespectatori http://www.paginademedia.ro/2013/03/audiente-steaua-chelsea-peste-47-milioane-de-romani-s-au-uitat-la-victoria-stelei/
  • mile mile
    atunci nici audienta de la romanii au talent nu este reala
  • mile mile
    alex , unii oameni nici nu au televizor, altii citesc , merg la teatru , au lucruri mai importante decat sa se uite cum 22 de oameni alearga dupa o minge
  • PETRUS PETRUS
    Antena 1 este postul tv care se claseaza in mod constant pe primul loc. Nu stiu de ce anume trebuie sa ne mire ca face o asemenea audienta postul Antena 1.
  • Alex is Alex is
    Da frate, chiar asa, din 18 milioane doar 8 se uita la televizor... Ce inapoiati suntem. Asa e, da da. Nu au relevanta sondajele astea.
  • adi m adi m
    cand arati ca esti prost nu inseamna ca iti bati joc de adversar - aluzie laudei tale cu steagul Slovaciei. Ne-am batut joc de adversari prin joc si scor, cred ca asta e modalitatea ce-a mai buna de a-ti bate joc.
  • adi m adi m
    vivi rachita nu are treaba cu comentariile sportive, asta nu e grav - de la el nu avem pretentii. Grav e ca celalalt, caruia ii zice comentator a fost la fel de jalnic.
  • adi m adi m
    colac peste pupaza, acelasi FRF a acordat cupa romaniei pentru urmatorii 3 ani Antenei 1. Pare ca cei de la FRF au inca tv cu tub acasa, si nu ii intereseaza calitatea transmisiei.
  • Dan Dan
    Era previzibil ca asa o sa fie, Antena 1 a dat lovitura, prin transmiterea meciului care avea sa fie cel mai bun facut de nationala din aceste preliminarii. Concurenta chiar n-a avut nicio sansa in fata meciului.
    Dar eu astept extrem de interesanta confruntare pe audiente de marti intre Suleyman si meciul Romania- Turcia. Turci, cata frunza si iarba pe ecrane... Oare cine se va impune?
  • mirceA mirceA
    Adi, de crestere negativa ai auzit ?!
  • mile mile
    marti ne luptam cu turcii, sper sa fie rating si mai mare
  • mile mile
    te oftici
  • alina alina
    la asemenea spectacol, este de inteles numarul celor care au vizionat meciul.
    Antena 1 nu are niciun merit pentru spectacol, decat ca au difuzat
  • Adi Adi
    Mile,la academia intact nu va invata ce e aia pleonasm? Sau tu poti sa cobori si sus? Nu,sus ai tu o problema asta e clar!

Trimite un comentariu

sus