Skip to main content

OFERTĂ. Angajaţii Radio Guerrilla vor să preia licenţele prin firma lui Dobrovolschi

 

Oferta angajaţilor Radio Guerrilla a fost făcută prin firma deţinută de MIhai Dobrovolschi, realizatorul matinalului. Sursa foto: Unica.ro

Publicitate

UPDATE. Mihai Dobrovolschi a declarat pentru Paginademedia.ro ca este vora de o scrisoare de intentie pentru preluarea licentelor, nu pentru cumpararea lor. "Suma de negociat vizeaza echipamentele si datoriile catre terti", a precizat Dobrovolschi. "Am facut aceasta scrisoare de intentie in speranta ca, in sfarsit, Radio Guerrilla este lasata in pace, sa fie realizata de catre realizatorii de radio", a mai adaugat el.

Licenţele Radio Guerrilla ar putea fi preluate de angajaţii postului. Oferta angajaţilor, de 350.000 de euro, a fost făcută prin firma Dobrolific, deţinută de Mihai Dobrovolschi, realizatorul matinalului, potrivit unui anunţ publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.

Contactat de Paginademedia.ro, Liviu Mihaiu, directorul postului, a declarat că redacţia a pregătit o ofertă, la cererea administratorului Realitatea Media.

Liviu Mihaiu, pentru Paginademedia.ro:

“Avocatul administratorului special ne-a cerut, nouă, colectivului redacţional, o ofertă de preluare a licenţelor..ceea ce am şi făcut.

CNA spune că legea audiovizualului nu permite ca aceste licente să fie scoase la licitaţie.

Radio Guerrilla, după cum se ştie, nu moare şi nici nu se predă, şi, evident va merge mai departe ca acest radio premium al societăţii civile să existe şi să emită. Şi sunt sigur că aşa se va întampla! Pentru că, după cum aţi aflat zilnic de pe post: La noi, "Binili Invingi!"

Subiectul a fost semnalat de un comentator al Paginademedia.ro, care a observat un anunţ publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă de ieri. Ce spunea anunţul, la ordinea de zi a Adunării Creditorilor Realitatea Media, care are loc vineri, 20 septembrie:

  • “aprobarea ofertei SC DOBROLIFIC SRL (societate deţinută 100% de Mihai Dobrovolschi) de cumpărare a licenţelor Radio Guerrilla, pentru suma de 350.000 euro, plus plata datoriilor către ANCOM;
  • mandatarea comitetului creditorilor pentru purtarea negocierilor cu ofertantul în vederea obţinerii unui pret cat mai avantajos pentru maximizarea averii debitoarei,
informaţii suplimentare”.

Reamintim că licenţele Radio Guerrilla au fost scoase la licitaţie de administratorul judiciar al Realitatea Media, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Astăzi, CNA a declarat că scoaterea la licitaţie a licenţelor nu se poate face, întrucât legea nu permite vânzarea, ci doar cedarea licenţelor. „În cazul în care va cumpăra cineva licenţele la licitaţie, noi le vom retrage”, a fost poziţia CNA, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dumas fiul dumas fiul
    De cand si pana unde Liviu Mihaiu reprezinta societatea civila si Radio Guerilla ? Sorinele, il vezi pe golanasul asta pitic si rotunjor cu parfum de naftalina? Tupeu taticule, mare tupeu. S-a reprofilat in aparator al societatii civile si in om de radio. Ha! Ha! Ha!
  • ongistu' ongistu'
    Ok. Cu o singura conditie : fiscul trebuie sa verifice inainte amanuntit situatiile contabile ale firmei respective !!!
  • alex alex
    Si ce sa faca cu ele ? SA LE TINA IN BLANK-URI CA PANA ACUM ?
  • burningsnowflake burningsnowflake
    hahahahahahaha.........aaaah...

Trimite un comentariu

sus