Skip to main content

27 Septembrie. Ovidiu Ioaniţoaia, în negocieri cu TVR pentru emisiunea 11 pentru România

 

ioanitoaia - sursa - kmkzIOANIŢOAIA, ÎN NEGOCIERI CU TVR. Ovidiu Ioaniţoaia, autorul celui mai longeviv talk-show pe teme fotbalistice, respectiv Procesul Etapei, între 1994 şi 2003 la Pro Tv, apoi Recursul Etapei, din 2003 până în această primăvară în grupul Intact, se pregăteşte să revină pe micul ecran, scrie Evenimentul zilei.

Publicitate

Potrivit unor surse din piaţa media, Ioaniţoaia va modera emisiunea 11 pentru România pe TVR 1, alături de Dumitru Graur. "Încă suntem în negocieri. E mult până departe. Denumirea emisiunii provine de la proiectul potrivit căruia pe fiecare post al unei echipe de fotbal se va vota un jucător de azi, dar vor fi evocaţi şi fotbalişti din istorie. Nu e însă nimic sigur", a comentat Ioaniţoaia pentru EVZ.
Ovidiu Ioaniţoaia, la TVR!


LEGE PENTRU PAPARAZZI DIN CALIFORNIA. Actriţele americane Halle Berry şi Jennifer Garner au toate motivele să se bucure după ce amendamentul de lege care interzice paparazzilor să îi hărţuiască pe copiii celebrităţilor a fost aprobat şi a devenit lege în California, scrie Wall-Street.ro, care citează Mediafax.

Atât Halle Berry, cât şi Jennifer Garner au depus mărturie la tribunal în luna august în sprijinul amendamentului "Senate Bill 606", care prevede pedepse mai dure pentru fotografii care urmăresc în mod constant diverse vedete şi copiii acestora. Acelaşi proiect legislativ urmăreşte să faciliteze procedura juridică pentru părinţii care vor să îi dea în judecată pe paparazzi pentru hărţuire.
Lege în California: Paparazzi nu mai au voie să hărţuiască copiii celebrităţilor


TWITTER A LANSAT UN SISTEM DE ALERTARE ÎN CAZ DE CATASTROFĂ. Twitter a lansat miercuri un sistem de alertare a populaţiei care ar putea fi util pentru a difuza informaţii urgente în cazul producerii unor catastrofe şi când celelalte sisteme de comunicare sunt inactive, scrie Mediafax. Această platformă de microblogging a precizat faptul că sistemul ei de alertă ar putea fi folosit în cazul producerii unor catastrofe naturale sau în alte situaţii, când mijloacele de comunicare tradiţionale nu sunt disponibile.
Utilizatorii care se abonează la aceste alerte Twitter vor primi direct pe telefonul lor mobil mesaje expediate de conturile oficiale selecţionate.
Twitter a lansat un sistem de alertare a populaţiei în cazul producerii unor catastrofe. Cum funcţionează acesta


CEL MAI VECHI ZIAR DIN LUME A RENUNŢAT LA EDIŢIA TIPĂRITĂ. Lloyd's List, "cel mai vechi ziar din lume", renunţă la versiunea tipărită şi îşi va continua activitatea doar în variantă online, scrie Mediafax.

Lloyd's List, o publicaţie britanică în care au putut fi citite ştiri despre industria transportului maritim la nivel mondial încă din 1734 şi care se prezenta ca fiind "cel mai vechi ziar din lume", nu va mai fi tipărit începând cu data de 20 decembrie, au anunţat, miercuri, reprezentanţii cotidianului, informează huffingtonpost.com.
Owner Informa a precizat că doar 2% dintre cititorii ziarului preferau să-l lectureze în variantă tipărită.
Lloyd's List, "cel mai vechi ziar din lume", renunţă la versiunea tipărită

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    la trvr uselista apar loazele imbatrinite, e trist si totodata jenant sa-i vezi pe vesnicii si nemuritorii useleului.
  • Thor Thor
    Titlul „11 pentru România" s-a folosit și la Antena 2 (era o emisiune cu Iulia Frățilă la 11 dimineața) și au avut probleme cu Realitatea, care deține marca „10 pentru România”. Antena 2 a trebuit să renunțe la titlu.

Trimite un comentariu

sus