Skip to main content

PRESA DE AZI. Titluri apropiate în ziarele de sport. GSP: Baia Mare şi tare. ProSport: Baia Mare, mare de tot!

 

presa de azi 16 septembrieVARIAŢIUNI. Ziarele de sport se joacă, azi, cu numele echipei de handbal HCM Baia Mare. Cele două gazete au pe prima pagină titluri asemănătoare pentru două articole despre victoria echipei HCM Baia Mare, care s-a calificat în gupele Champions League.

Publicitate

Gazeta Sporturilor, ziarul deţinut de grupul Intact, titrează pe prima pagină “Baia Mare şi tare”, în timp ce ProSport îşi deschide ediţia de astăzi cu titlul “Baia Mare, mare de tot!”.

“O nouă echipă de vis în handbalul feminin românesc: HCM Baia Mare. Formaţia din Maramureş a reuşit ieri calificarea în grupele Champions League după 36-32 cu Holstebro (Danemarca)”, scrie ProSport pe prima pagină.

Gazeta Sporturilor scrie pe prima pagină că “există viaţă după Oltchim în handbalul feminin românesc”.

Alte subiecte tratate pe prima pagină a ziarelor:

  • Adevărul are pe prima pagină un articol despre Relu Fenechiu, ex-ministrul Transporturilor, condamnat la închisoare în dosarul Transformatorul, care a contestat la Tribunalul Iaşi raportul Gărzii Financiare Cluj. “Cum vrea să scape Fenechiu de puşcărie”, titrează Adevărul.
  • Evenimentul zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre liderul PDL, Ioan Olteanu, care a cumpărat terenuri pentru preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANPR), care în prezent este anchetată de ANI.
  • România liberă are pe prima pagină un interviu cu fostul adjunct al secretarului de stat al SUA P.J.Crowley, care spune că “România are nevoie de un brand, iar Dracula poate fi la fel de bun pentru România cum este Mickey Mouse pentru America”. “Dracula poate fi un brand bun pentru România”, titrează România liberă.
  • Taboidul Libertatea îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre “comoara neştiută de la Roşia Montană”. “Există acolo un minereu mai preţios decât aurul”, este titlul de pe prima pagină. “Este vorba de telur, un semimetal folosit în tehnologiile foarte înalte, precum fabricarea de bombe atomice sau construirea navelor spaţiale”, scrie Libertatea pe prima pagină.
  • Click!, tabloidul editat de Adevărul Holding, o prezintă pe prima pagină pe mireasa de 26 de ani a omului de afaceri Dorin Cocoş.

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    handbal, da :)
  • 1q 1q
    handbal, evident...
  • 1q 1q
    echipa de handabla baia mare, nu de fotbal.
  • Catalin Catalin
    Ioan Oltean, nu Olteanu.
  • constantin constantin
    postati audientele desambata cand se difuzau iffet si te cunosc de undeva

Trimite un comentariu

sus