Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziarele îl învinovăţesc pe Oprescu de moartea copilului sfâşiat de câini

 

presa de azi 6 septZiarele de astăzi caută vinovaţii moral pentru moartea tragică a băieţelului de patru ani sfâşiat de câini la începutul acestei săptămâni. Evenimentul zilei, România liberă, Click! şi Libertatea au pe prima pagină articole despre acest subiect.

Publicitate
  • Evenimentul zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol în care se vorbeşte de faptul că Bucureştiul avea o lege pentru maidanezi, “dar primarul a aplicat voit alta”. “La înmormântarea lui Ionuţ Anghel: Cineva trebuie să plătească pentru moartea acestui copil!. Sorin Oprescu, ne-ai minţit”, titrează EVZ pe prima pagină.
  • România liberă scrie pe prima pagină că “mai multe primării au recurs la eutanasiere ca ultimă variantă în cazul câinilor maidanezi”. “Alţii au găsit soluţii acolo unde Oprescu ridică din umeri”, este titlul dat de România liberă.
  • Tabloidul Libertatea a găsit vinovaţii în cazul morţii tragice a băieţelului: Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, Bogdan Treeroiu, director ASPA şi Ramiro Angelescu, preşedintele CGMB. “Ei sunt vinovaţii moral de moartea lui Ionuţ”, titrează Libertatea.
  • Ziarul Click! îi cere demisia lui Sorin Oprescu şi îi transmite că trebuie “să-şi asume vina pentru moartea lui Ionuţ”. “Dă-ţi demisia, dom’ primar!”, este titlul de pe prima pagină a tabloidului editat de Adevărul Holding.
  • Adevărul are şi el pe prima pagină o trimitere la un articol care spune că “Primarul Sorin Oprescu îşi ascunde după lacrimi neputinţa celor cinci ani de mandat”. “Să ne prefacem că facem totul. Sorin Oprescu se ascunde după lacrimi”, este titlul materialului din paginile 2-3 ale ziarului Adevărul.

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    din partea mea oprescu poa' sa dea si coltul,nu ma misca, dar cainii nu erau pe strada ci intr-o curte imprejmuita! deci coana presa a deturnat grav realitatea. cainii erau intr-o curte la 1 kilometru si jumatate departare de parc! deci si chestia cu cainii din parc cade! singurul adevar e ca a fost cu caini si cu moarte. dar vadim spune ca si cu viol si moarte inainte de-a fi aruncat copilul peste gard. o fi nebun vadim dar multe nebunii i s-au adeverit. si pentru ca au disparut si cainii ridicati de pe proprietatea privata si e imposibil sa scapi in grup din custi si randuri de garduri, incep sa-l cred pe vadim. toata tevatura a fost condusa catre maidanezi, desi cainii nu erau maidanezi! e ca si cum peste noapte toti cainii omoara copii! este fara precedent ce instigare la crima si ura au reusit aia de la antena3! acum cine are caine parc are gaz sarin! foarte urat si periculos. e de penal si cred ca se vor alege cu niste procese! e un fel de mineriada! spalatii cu caini linsati de nespalatii cu paduchi!
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Mosule... demisia mosule !

Trimite un comentariu

sus