Skip to main content

Radio Guerrilla emite în continuare. CNA nu le-a trimis încă decizia

 

Mihai Dobrovolschi, Liviu Mihaiu, Mihaela Hamza, avocat Realitatea şi Mura Frânculescu
Mihai Dobrovolschi, Liviu Mihaiu, Mihaela Hamza, avocat Realitatea şi Mura Frânculescu

Publicitate

Radio Guerrilla, post a cărui licenţă a fost retrasă săptămâna trecută, emite în continuare. Consiliul Naţional al Audiovizualului nu a trimis încă decizia luată la sfârşitul săptămânii trecute.

Contactată de Paginademedia.ro, Laura Georgescu, preşedintele CNA, a spus că decizia urmează să fie expediată postului de radio în cursul zilei de astăzi.

"Decizi va fi trimisă astăzi până la ora 17.00. Ea va pleca pe toate căile, pe e-mail, prin curier s.a. Din momentul în care primesc decizia trebuie să oprească emisia", a spus Laura Georgescu.

La rândul său, Liviu Mihaiu, realizator Radio Guerrilla, a declarat pentru Paginademedia.ro că "postul de radio nu a primit decizia forului audiovizual"

"Hotărârea CNA nu a ajuns la noi. În momentul în care vom primi hârtia, trecem pe online", a spus Mihaiu.

Reamintim că, pe 19 septembrie, postul Radio Guerrilla a rămas fără licenţe audiovizuale deoarece majoritatea membrilor CNA au considerat că Realitatea Media intenţionează să le vândă, fapt interzis de lege, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Mihai Dobrovolschi, realizator la Radio Guerrila, a spus în şedinţa în care s-a hotărât retragerea licenţei că ei sunt dispuşi să se prezinte la CNA peste 45 de zile pentru a recâştiga licenţele.

CNA a reclamat faptul că Realitatea Media a semnat, în august, un contract de dare în exploatare a licenţelor Radio Guerrilla către firma Expresiv (care are Gold FM), fără ca instituţia să fie înştiiţată.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Felix Felix
    zgomotul nu e pt. pentru postul de radio, pt. ca postul o sa ramana in continuare fara probleme. Revoltator este insa modul in care mihaiu si dobrovolski lucreaza pe la spate, impreuna cu CNA-ul.
  • Legal Life Legal Life
    Pentru cine nu stie soriciul gros si impostura culturala a numitului Liviu Georgica Mihaiu este ca RMGC a platit bani frumosi catre Salvati Dunarea si Delta. Daca se intorc comunistii micul proletar Mihaiu va fi primul ce va tzipa ca el a fost ilegalist. Halal societate civila .
  • alex alex
    Prea mult zgomot?...Prea putin zgomot! Si unde ai vazut audiente minuscule?...in comparatie cu ce?...Sper cu nu cu zu, kiss sau rra! Guerrilla, sta mult perfect in audiente, pentru nisa pe care o ocupa! Cat despre cei doi, putin imi pasa. Guerrilla este acolo pentru este nevoie de un radio altfel, cel putin din punct de vedere musical. Ca si discurs...te rog, arata-mi tu cu subiect si predicat altceva.
  • Felix Felix
    Dobrovolski si Mihaiu sunt foarte relaxati, CNA-ul este prietenul lor :) Si Ponta..
  • Observator Observator
    PRea mult zgomot pentru Guerilla, un radio cu audiente minuscule, impanat cu personaje contestabile si condus de un baiat care a facut excursia in Noua Zeelanda pe banii RMGC. O descriere realista, impecabila a lui Liviu Mihaiu si Mihai Dobrovolschi o face Marius Vintila aici: http://www.zoso.ro/marius-vintila-pleaca-de-la-guerrilla/

Trimite un comentariu

sus