Skip to main content

Realitatea TV a rămas fără licenţa terestră pe Bucureşti

 

CNA

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a respins solicitarea Realitatea Media de prelungire a licenţei audiovizuale terestre pe Bucureşti.

Alexandru Jucan, Christian Mititelu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea au fost singurii membri CNA care au votat pentru prelungirea licenţei, iar împotriva acestei solicitări au votat: Florin Gabrea, Lorand Turoş, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Cristina Trepcea, Laura Georgescu şi Vasile Buda.

Realitatea TV a emis analogic terestru, în Bucureşti, fără licenţă, din 19 august, potrivit unei declaraţii făcute de preşedintele CNA, Laura Georgescu, pe 10 septembrie. Membrii Consiliului au aşteptat mai multe săptămâni ca Realitatea Media să depună toate documentele pentru prelungirea licenţei. Astăzi Realitatea Media îndeplinea toate cerinţele Consiliului.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tabloidus Tabloidus
    Dpdv al audientei, nu inseamna nimic sau cel mult nimic si-un pic :)
    E mai mult glorie sportiva aici.
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Petrisor, nu ai audientele de aseara. Pe pagina de facebook TVR 1 zice ca ar fi avut 1.4 mil de telespectatori la editia speciala cu Ponta.
  • Cosmin Cosmin
    Incredibil. CNA a respectat si aplicat legea, cam târziu, dar având in vedere influentele unor directori din Realitatea la unii directori din CNA, ale unor patroni la unii membrii ,si dorința de apariție pe sticla la Realitatea a unor membrii ,este un mareeeeee succes.

    Felicitări CNA! se poate si in cazuri speciale.

Trimite un comentariu

sus