Skip to main content

Vocea României, debut cu peste două milioane de români pe minut, dublu faţă de locul doi. Audienţele emisiunii

 

vocea romaniei
Horia Brenciu, Loredana, Smiley şi Marius Moga, juriul de la Vocea României

Publicitate

Vocea României a intrat în noul sezon într-o seară în care a concurat cu serialul turcesc Iffet (Kanal D) şi cu două meciuri: Steaua – Poli Timişoara (Antena 1) şi ASA Târgu Mureş - CSU Craiova (pe TVR 1). Ce audienţă a făcut?

Emisiunea de pe Pro TV a fost pe prima poziţie pe toate targeturile de audienţă (naţional, urban şi comercial). Ratingul a fost dublu faţă de următoarele clasate.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele primei emisiuni Vocea României din acest sezon:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, Vocea de pe Pro TV a fost urmărită, în fiecare minut, de aproape 2,2 milioane de români. Audienţa a fost dublă faţă de următorul clasat, Antena 1, care difuza meciul Steaua – Poli Timişoara. Kanal D, cu Iffet, a fost aproape la egalitate cu Antena 1.

URBAN. La Vocea României s-au uitat, în fiecare minut, peste 1,3 milioane de orăşeni. Şi la nivel urban, audienţa a fost dublă faţă de locul doi. La oraşe însă, a doua poziţie a fost a postului Kanal D (Iffet), iar Antena 1 a fost pe poziţia a treia.

COMERCIAL. Emisiunea de pe Pro TV a atras un public tânăr: 765.000 de telespectatori pe minut între 18 şi 49 de ani (13,7 rating pe targetul comercial). Audienţa pe comercial a fost de trei ori mai mare decât a Antenei 1, post la care se uitau 250.000 de persoane din acest segment (4,5 rating).

Vocea României a debutat mai bine decât în sezonul trecut. Prima ediţie din 2012 a avut o medie de 1,7 milioane de români pe minut, dintre care aproape 1,1 milioane din oraşe.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 28 septembrie, pe intervalul emisiunii Vocea României, la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
Pro TV 2.182.000 11.5 23.1
Antena 1 1.101.000 5.8 11.6
Kanal D 1.099.000 5.8 11.6
National TV 704.000 3.7 7.4
Prima TV 357.000 1.9 3.8

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV sâmbătă, 28 septembrie, pe intervalul emisiunii Vocea României, în mediul URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
Pro TV 1.307.000 12.5 25.7
Kanal D 614.000 5.9 12.1
Antena 1 554.000 5.3 10.9
National TV 268.000 2.6 5.3
Antena 3 175.000 1.7 3.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Vezi audienţele primei ediţii de anul trecut, AICI.

Ce audienţă a avut fiecare emisiune Vocea ROmâniei din sezonul trecut, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan flueran dan flueran
    super tare emisiunea poate mai apre un sezon
  • mile mile
    tu crezi ca aceste audiente sunt adevarate,
  • mile mile
    audientele de vineri- bendeac a fost lider
  • mile mile
    dar care juriu are mai mari vedete, cu siguranta bittman si chelu sunt mai importanti decat tot juriul de la vocea romaniei
  • boro boro
    Nimic imprevizibil :).
  • geo geo
    Pe Urban nu au intrat in primii 5, pe National nu sunt in primii 5, deci au adunat cel mult 300.000 telespectatori...dar nu cred...ptr ca acoperirea este limitata...
  • adi adi
    Vezi ca la asta cu Dolce s-ar putea sa iti iei teapa!Dolce a transmis HD ,are comentatorii cei mai buni si face transmisiuni de calitate fata de Antena care arata jalnic!Daca nu ai date precise mai bine....nu te baga!
  • Iñaki Iñaki
    Cand astia de la antene mai prind si ei locul 1 din cand in cand, anunta pe toate mediile posibile, se lauda la toate observatoarele lor, in toate publicatiile online:))) pe cand profesionistii isi ocupa timpul construind strategii oneste de a-i masacra pe amatori:))
  • Iñaki Iñaki
    Am mai spus eu, daca n-ar fi Dan Negru, A1n-ar mai fi pe nici pe locul 2 ci la egalitate cu turcii
  • Expertul, Expertul,
    Felicitari protv! vocea romaniei e cu 10 clase peste kix factor.
  • geo geo
    Nu m-ar mira ca, disperata sa obtina o audienta cit de cit buna, Antena 1 sa mute "Te cunosc de undeva" vinerea sau duminica , ptr ca vor pierde in fiecare simbata, la diferenta foarte mare...
  • geo geo
    Si as fi pus pariu si as fi pierdut ca Antena 1 va fi lider simbata seara...asta ptr ca Dolce nu a adunat prea multi telespectatori.
  • Adi Adi
    La Antena 1 ,comentariul si calitatea imaginii sunt execrabile!!! Noroc ca am Dolce!
  • cristache cristache
    Petrisor, imi spui te rog mult pe ce loc s-a clasat TVR1 cu meciul si cati privitori a avut? Multumesc.
  • Gigel Gigel
    vor muta garantat te cunosc de undeva din fata vocii romaniei... sau daca o vor lasa pe loc, vor plange cand vor vedea ca nu vor avea rating

Trimite un comentariu

sus