Skip to main content

Vocea României revine din 28 septembrie. Show-ul se mută sâmbăta

 

vocea romaniei 2

Publicitate

Vocea României revine din 28 septembrie în gria Pro TV. Show-ul a fost mutat sâmbăta, după ce în ultimele două sezoane emisiunea era difuzată marţea. Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu pornesc din nou în căutarea celei mai bune voci din ţară.

Paginademedia.ro a anunţat la sţâşitul lunii august modificările din grila de toamnă a Pro TV.Tronsonul de marţi seară va fi ocupat de MasterChef - Proba celebrităţii.

“În sezonul al treilea vreau să văd personalitate şi mult curaj în abordarea pieselor. De asemenea, aş vrea să văd mai multă dorinţă de a câştiga pentru că de multe ori ne trezim în faţa unor concurenţi care nu au această miză” , a declarat Loredana.

Vocea României va concura în acest sezon cu Te cunosc de undeva, emisiune de pe Antena 1, şi va scăpa astfel de Suleyman Magnificul, serialul de forţă de pe Kanal D.

În sezonul trecut, serialul Suleyman Magnificul, de pe Kanal D, i-a dat bătăi de cap Pro-ului. Vocea a fost depăşită de Suleyman în mai multe ediţii, după cum paginademedia.ro a scris AICI şi AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Daniel
    Audiente Ingeri Pierduti, Casa Ibacka, Teo Show? :D
  • adi adi
    Pina si Protv si-a dat seama ca nu are nicio sansa cu Suleyman.Nu e rau sa fugi daca stii ca nu ai cum sa cistigi.Prostie este sa o tii in continuare !
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    In curand :)
  • alexe alexe
    Audiente Teo Show?

Trimite un comentariu

sus