Skip to main content

3 Octombrie. Dosarul „Scandalul de la Antene”. Fostul şef al Fiscului Şerban Pop oferea documente confidenţiale în schimbul sprijinului media

 

sorin-alexandrescu-2
Sorin Alexandrescu

Publicitate

DIN RECHIZITORIUL SCANDALULUI DE LA ANTENE. Primul termen al procesului în dosarul în care Dan Voiculescu şi fiica acestuia, Camelia, sunt acuzaţi de complicitate la şantaj a fost stabilit pentru 5 noiembrie. Anchetatorii arată în rechizitoriul trimis instanţei că Şerban Pop, fostul şef al Fiscului, i-ar fi oferit lui Sorin Alexandrescu informaţii secrete pentru ca acesta să-l ajute mediatic să rămână în funcţie, scrie Adevărul.
Procurorii notează că, „sunt relevante probele din care rezultă că, în contextul demiterii de la conducerea A.N.A.F., învinuitul Şerban Pop a apelat la ajutorul inculpatului Sorin Alexandrescu, pentru menţinerea sa în funcţie”.


„Trebuie relevat că, probele administrate în cauză au condus la concluzia că, relaţia infracţională dintre Şerban Pop şi Sorin Alexandrescu s-a realizat pe fondul presiunilor mediatice întreprinse împotriva fostului preşedinte A.N.A.F., legate de schimbarea din funcţia de preşedinte al A.N.A.F”, se mai precizeză în rechizitoriu.
Dosarul „Scandalul de la Antene”. Fostul şef al Fiscului Şerban Pop oferea documente confidenţiale în schimbul sprijinului media


PIAŢA DE PUBLICITATE DIN ROM NIA, ÎN SCĂDERE ÎN 2013. Piaţa de publicitate din România va înregistra o scădere de 3,6% în anul 2013, internetul fiind singurul tip de media aflat în creştere, potrivit celui mai recent raport Zenith Optimedia - Advertising Expenditure Forecasts, citat de Mediafax şi HotNews.ro.

În 2013, internetul va atinge o cotă de 12% din totalul consumului de publicitate din România.
Pe de altă parte, investiţiile TV se află într-o uşoară descreştere de 3% comparativ cu anul precedent, în timp ce presa rămâne principalul tip de media afectat, cu o scădere de 15% pentru ziare şi de 10% pentru reviste.
Zenith Optimedia preconizează schimbarea trendului anual în privinţa pieţei de publicitate în 2014 (după o aşteptare de cinci ani) şi continuarea creşterii în 2015 (însă doar one-digit).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • E.M.I.L. Bobu E.M.I.L. Bobu
    Voiculescu Dan a turnat la Securitate. Deci el isi turna rudele (!) la Securitate in timp ce voi, astia care-i luati acum apararea pe forumuri, traiati ca vai de capul vostru, cu painea, zaharul si uleiul pe rație. Oare cum de sunteti atat de prosti?...
  • Chix Chix
    Amice, tu faci confuzie intre rechizitoriu si probe. Sunt 2 lucruri distincte. Probele descrise in rechizitoriu sunt la dosar, dar si acestea, spre dezamagirea ta, sunt tot "vorbe". In general, procese verbale de interceptare si alte documente pline de... vorbe. Spuse de inculpati. Tu ce-ai vrea sa fie? Arma crimei?
    Ca sunt sau nu relevante, asta este la aprecierea judecatorilor.
  • Hora Hora
    Asta vroiam si eu sa intreb, care e dovada ?
  • Jix Jix
    Cum arata asta anchetatorii? Tot prin vorbe ca pana acum? Vrem sa vedem si noi asa zisele probe "relevante". Daca exista asa ceva.

Trimite un comentariu

sus