Skip to main content

RCS&RDS în discuţii pentru preluarea Prima TV

 

prima tv

Publicitate

Compania RCS&RDS este în discuţii cu SBS Broadcasting pentru preluarea postului Prima TV, scrie Cătălin Tolontan pe blogul său.

El a mai scris că au existat discuţii şi pentru televiziunea TV2 din Ungaria, deţinută tot de SBS, dar ele s-au stopat şi acum RCS insistă pentru cumpărarea Prima TV.

Recent, compania SBS Broadcasting a decis să separe operaţiunile TV de cele radio. În acest sens, compania a cerut CNA, în urmă cu două săptămâni, mutarea licenţelor radio ale Kiss FM, One FM şi Magic FM pe firma P7S1 Radio Holding, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Prima TV a fost lansat de Cristian Burci, actualul proprietar al ziarelor Click! şi Adevărul, în decembrie 1997, pe licenţa postului Amerom. În 2005, omul de afaceri a vândut postul către SBS Broadcasting.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    O idee foarte buna daca s-ar intampla. Reorganizarea s-ar impune DE URGENTA la ce e acolo, incepand cu directoarea incompetenta (Veronica, prietenii stiu de ce)!
  • Dorin Dorin
    Eu habar nu am daca este in grila. Probabil nici restul demografiei de 20-40 urban.
  • Rulouri Exterioare Rulouri Exterioare
    Nu ma mira posibila miscare. RCS are probabil foarte multi bani si nu cred ca o sa se opreasca cu achizitiile aici. Incepe sa para a monopol?
  • ovidiu ovidiu
    nu e vorba de gadea!gadea si antenele niste idioti :D vorbeam de datorie puiutzu :)
    870 milioane euro ..e putin ?:))
  • Raul Raul
    Cei de la Digi iau bani din publicitate de pe Utv si celalalte posturi de muzica
  • Tabloidus Tabloidus
    Le trebuie o generalista, iar Prima este in pozitia in care cu achizitii si cu un geniu media cunoscut ar putea schimba substantial share-ul si ierarhia din acest moment.
  • mad79 mad79
    daca ar cumpara Prima,ar fi tare de tot!
    Ar avea loc in grilele tuturor operatorilor tv,pluus ca le-ar mai veni bani si din publicitate!
  • giorgio giorgio
    Asa cum am scris si mai sus, repet acum, RCS se pregateste de bursa... unii dintre voi nu aveti pregatire pe "media" dar nici pe finante... dezamagitor... Stirea de astazi spune inca o data ca in Romania exista un colos care conteaza, toata piata media se invarte dupa el in acest moment... daca nu simtiti .. veti simtii....
  • daniel daniel
    Cred ca lui Adrian Sarbu i-ar fi mai la-ndemana sa o ia de la 0... ar pierde prea mult timp sa schimbe mentalitati si conceptii...
  • Robu Williams Robu Williams
    Divizia Radio nu e de vanzare. Produce bani.
  • Vasile Vasile
    Mai bine cumparau National TV... mai bine resuscitau un mort...
  • parerea mea parerea mea
    La atatea multe minti luminate de comentatori, cum de nu leaga nimeni aceasta posibila tranzactie de Adrian Sarbu?
    Daca'i adevarat ca Sarbu a parasit CME pentru RDS-asa cum se tot spune de un an- nu se potriveste ca o manusa aceasta achizitie?
    Eu nu pot decat sa ma bucur de o asemenea posibilitate, sa vezi atunci competitive pe piata TV.
  • vaisteauata vaisteauata
    Ce nepriceputi astia de la JP Morgan si investitorii de pe pietele internationale. Pai daca aveau habar de metoda asta de evaluare "a la felix", mai subscriau 450 milioane euro?Nicio sanasa!
    Mare noroc pe astia de la RDS ca nu te cunoaste lumea.
    Dar si mai mare noroc au cu faptul ca cifrele lor financiare arata mult mai bine decat auzi tu la Gadea. Daca vei calcula un active net ai sa fii surprins de valoare (total active - datorii totale), ca sa nu mai vorbesc de rentabilitatea cpitalului sau alti indicatori care nu se invata de la A3.
    http://www.paginademedia.ro/2013/10/rcs-a-atras-450-de-milioane-de-euro-de-pe-pietele-externe/
  • gimi gimi
    Imi plac astia de la rds rcs si posturile digi. Mi se par ca sunt cei mai independenti, iar prima de asemenea este cel mai light post tv si cred ca au nevoie si de un post generalist, k restul le cam au. Este singurul domeniu in care nu au patruns si sper sa o faca.
  • andrei andrei
    Kisstv cred ca va fi un bonus la pachet pt rds. stim foarte bine ca rds prefera sa aibe monopolul. cel mai probabil o vor desfinta si se vor axa pe u, 1music si hit music.

Trimite un comentariu

sus