Skip to main content

Antena 3, ştampilă pe ecran: „Post supus represiunii”

 

Capturaţi ecranul complet 03.10.2013 100042.bmp

Publicitate

Post TV supus represiunii” este anunţul postat pe ecran în permanenţă de postul Antena 3 în aceste zile. Mesajul a fost postat ca urmare a deciziei Direcţiei Naţionale Anticorupţie de a-i trimite în judecată, pentru şantaj, pe Sorin Alexandrescu, manager general Antena Group, pe Dan şi Camelia Voiculescu, dar şi pe George Daniel Matiescu, şeful Intact Media Publishig, şi pe Şerban Pop, fostul şef al ANAF (detalii AICI).

Un mesaj asemănător a fost postat pe ecran şi în această vară, după ce DNA a început urmărirea penală împotrivă lui Dan Voiculescu, pentru complicitate la şantaj în dosarul Antena-RCS. La momentul respectiv, postul a titrat: „Post supus ameninţărilor prezidenţiale”.

antena31
Mesajul postat pe Antena 3 după începerea urmăririi penale împotriva lui Dan Voiculescu

Sorin Alexandrescu, manager general Antena Group, Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu, George Daniel Matiescu, şeful Intact Media Publishig, şi Şerban Pop, fostul şef al ANAF, au fost trimişi în judecată pentru şantaj.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

În acelaşi dosar au mai fost trimise în judecată, pentru complicitate, şi persoanele juridice Antena Group, Antena 3 SA şi Intact Media Publishing.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    Si apropo, legat de ceea ce spuneai, cum ca antenele sufera din cauza stirilor care il deranjeaza pe Basescu, daca ai avea macar putine cunostinte de mass media, ti-ai da seama ca existenta, cel putin a Antenei 3, se datoreaza lui Basescu. Si daca vrei, iti pot explica de ce spun asta. Nu stiu daca stii (nu vreau sa fac afirmatii neadevarate), dar orice post privat de televiziune, face profit ( deci exista) de pe urma publicitatii, a carei valoare este stabilita be baza "ratingului". In acest caz, datorita (sau din cauza) celor ca tine, este destul de mare, pentru ca stirile sau comentariile "anti" sau negative, va atrag (dau sens frustrarilor pe care le aveti). Deci, cel putin Antena 3 (pentru ca celelalte mai au si altceva in grila) "traieste" doar din asta. Daca nu ar exista stirile anti- Basescu, pentru ca din punc de vedere profesional nu stiu sa faca altceva, probabil s-ar inchide (vezi rating A2, care pe segmentul sau e aproape "nula").
    Si din nou fac referire la "tarile democratice" pe care le mentionai, probabil BBC, CNN, etc. ar da faliment cu o astfel de abordare. Poate unele televiziuni sau ziare de "can can" ar rezista cu o strategie de acest gen.
    Si ca sa fac o ultima mentiune, nu am nici o afinitate politica. Din punctul meu de vedere, in Romania, toti sunt la fel. Avem nevoie de o noua clasa politica, fara PDL, PSD, PNL, PC, etc. Avem nevoie de oameni cu principii, "coloana vertebrala" si constiinta. Dar cat timp posturi TV ca A3 vor avea audienta, Romania va fi asa cum este acum : pitoreasca, plina de valori individuale, dar din pacate negativista din punct de vedere moral.
  • Ionut Ionut
    Draga Maya, in primul rand comentariul meu nu este unul neaparat "inteligent", pentru ca este o simpla deductie de logica matematica (materie care se studiaza in scoala generala). Si doi, nu are cum sa imi iese prost, pentru ca e bazata pe teoreme. Daca vrei iti mai dau un exemplu, mai simplu: daca presupunand ca "Ana are mere" este o propozitie adevarata si ca, " Ana este urata" este deasemenea o propozitie adevarata, orice informatie ti-as cere despre mere, nu ai putea niciodata as raspunzi (decat ca sunt ale Anei). Deci, nu poti sa tragi concluzii despre mere, asa cum, din situatia de fata nu poti sa tragi concluzii despre faptul ca A3 ar fi sau nu "supus" represiunii, doar in baza faptului ca Dan Voiculescu e urmarit penal si ca el detine A3.
    Am putea continua dezbaterea si pe tema stirilor dintr-o "tara democratica", asa cum mentionezi in comentariul tau, pentru ca ceea ce face A3, nu sunt stiri. Poate 50% din timp relateaza evenimente, iar in cealalta jumatate, face circ. De genul,12 oameni in platou(in frunte cu Mihai Gadea sau Mircea Badea),isi dau cu parerea despre o situatie ( OTV facea la fel, doar ca nu-si permitea sa invite 12 oameni in platou si facea asta prin telefon cu telespectatorii). Daca poti sa imi dai un singur exemplu de la orice post de stiri dintr-o "tara civilizata" care face asta, mii de plecaciuni in fata ta.
    Si ca sa inchei, iti voi depasi asteptarile, prin faptul ca te inteleg. Pentru ca daca nu te-as intelege, ceea ce se intampla in Romania cu clasa politica, nu ar avea nici o logica. Sa fiu mai pe intelesul tau, datorita celor ca tine clasa politica actuala din Romania, si anume (sper ca intelegi sensul figurat) "exista".
  • Marian Marian
    Traim niste vremuri de cosmar, iar firmele familiei Voiculescu asigura locuri de munca pentru sute, poate mii de angajati. In conditiile astea, tu spui ca ar fi bine sa-si dea demisia doar pentru ca Basescu e setat sa-l distruga pe Voiculescu? Justitia e subjugata pana la ultima fibra de Basescu si camarila lui, iar tu spui ca acei oameni ar trebui sa-si caute de lucru pentru ca e o rusine sa muncesti? Imi dau seama ca singurul job pe care l-ai avut vreodata a fost sa mergi pana la bancomat sa ridici banii trimisi de parinti.
  • Maya Maya
    Ionut nu mai incerca sa pari inteligent ca-ti iese prost. Se stie foarte bine ca antenele au de suferit din cauza stirilor care-l deranjeaza pe Basescu, acesta nu s-a ferit niciodata sa arate asta. Presa dintr-o tara democratica trebuie sa fie libera sa expuna poporului adevaruri, iar in cazul de fata adevarul deranjeaza, de aici si problemele aparute. Nu ma astept ca tu sa intelegi ce spun...vorbeam si eu.
  • Mego Mego
    Mai bine era,Post Supus Perversiunii, vai de mama lor de Latraii ce se mai victimizeaza...
  • Ionut Ionut
    E de "cascadorii rasului". Pai ce legatura are "ura" cu "prefectura"? Sau principiul de baza in mass media din Romania este, ca daca ai televiziune, nu poti fi urmarit penal, pentru ca altfel e "comanda politica".
    E copilaresc ceea ce face A3, postand acest mesaj. Bineinteles, pentru cine are putina logica.
    E ca si cum Steaua, ar pune pe tricourile jucatorilor, "echipa de fotbal supusa represiunii", pentru ca Gigi Becali a fost condamnat.
  • Mike Mike
    Hai, sictir, Antena3! Mai bine puneti stampila:"Post tv revoltat de neplata de patru luni a colegilor de la Jurnall National".
  • haha haha
    adevarul e ca de cand a aparut digi24,celelalte posturi de stiri par de mahala.bravo rds,tineti sus stacheta.
  • Lucian Lucian
    Mai bine mergi si da de mancare la vaci !
  • Lucian Lucian
    Inca una spalata pe creier !
  • alecu alecu
    Eu a-s vrea sa mor abia dupa ce nu voi mai vedea limba romana batjocorita de unii ca tine, Alexandra... Nu pot decat sa sper ca a-m fost clar, altfel, toate cele bune...
  • florinus florinus
    hai si cu antena 3 , realitatea,rtv, toate afara aaa si domnilor de la dna sa scoateti si tvr2,tvr1 sunt numai aberatii pe acolo n-ai ce vedea.. aia e televiziunea lui ceausescu
    curatenie peste tot
  • alexandra alexandra
    Daca tot traiesc intr-o tara in care unii doresc moartea celorlalti, imi doresc un singur lucru , sa-mi spuneti si mie , voi cum a-ti vrea sa muriti? Fruntea sus Antena 3 , eu va multumesc pentru tot ce faceti si va sunt alaturi .
  • Stefan Stefan
    Janlici cei dela A 3
  • mad79 mad79
    A3 nu comenteaza stiri,ci predica si incanteaza aceleasi idei zile,luni,ani la rand precum samanii,care invocau ploaia!

Trimite un comentariu

sus