Skip to main content

Antena 3, ştampilă pe ecran: „Post supus represiunii”

 

Capturaţi ecranul complet 03.10.2013 100042.bmp

Publicitate

Post TV supus represiunii” este anunţul postat pe ecran în permanenţă de postul Antena 3 în aceste zile. Mesajul a fost postat ca urmare a deciziei Direcţiei Naţionale Anticorupţie de a-i trimite în judecată, pentru şantaj, pe Sorin Alexandrescu, manager general Antena Group, pe Dan şi Camelia Voiculescu, dar şi pe George Daniel Matiescu, şeful Intact Media Publishig, şi pe Şerban Pop, fostul şef al ANAF (detalii AICI).

Un mesaj asemănător a fost postat pe ecran şi în această vară, după ce DNA a început urmărirea penală împotrivă lui Dan Voiculescu, pentru complicitate la şantaj în dosarul Antena-RCS. La momentul respectiv, postul a titrat: „Post supus ameninţărilor prezidenţiale”.

antena31
Mesajul postat pe Antena 3 după începerea urmăririi penale împotriva lui Dan Voiculescu

Sorin Alexandrescu, manager general Antena Group, Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu, George Daniel Matiescu, şeful Intact Media Publishig, şi Şerban Pop, fostul şef al ANAF, au fost trimişi în judecată pentru şantaj.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

În acelaşi dosar au mai fost trimise în judecată, pentru complicitate, şi persoanele juridice Antena Group, Antena 3 SA şi Intact Media Publishing.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Om Om
    is that all? ProTV nimic? aaa ProTV nu manipuleaza, doar antenele. nici Behehe1? nici iRealitatea? dar Romania la TV? parerea mea este ca toate posturile de tv, radio, pana si publicatiile au un interes: al patronului, al asa-zisei deontologii pe care o intelege fiecare, al celui care baga bani, al celor cu care sunt prieteni, al unei cauze nobile sau mai putin nobile si care poate fi sau nu cea morala pentru unii... Fiti seriosi - presa independenta? nicaieri in lume nu exista asa ceva. exista presa care prezinta opiniei publice situatia X, comentata si argumentata pertinent din punctul de vedere al Y si Z... now, you do the math...
  • Andreea Andreea
    Antena 3 ar fi trebuit sa fie ingropata pana acum in amenzi de la CNA pentru incitare la violenta si isterie in masa, lipsa de etica si deontologie profesionala, dezinformare, dezechilibru, parti-pris... Sper ca disparitia postului sa contribuie la insanatosirea psihica a romanilor, drept pentru care o astept cu aplauze. Brand aversion = 500%.
  • gicu gicu
    :)))) ramona.. halatul.. halatul.. 'dincolo era mai ieftin' ..
  • Liciu Liciu
    eu le-am scos pe amandoua. invit toata lumea cu capul pe umeri sa urmeze acest pas!
  • Gaetano Gaetano
    Ramona, ai mancat ceva stricat ??!!!
  • catalin catalin
    Daca ar scrie asa ceva telespectatorii fideli postului ar spune ca basescu a facut moșmoande la pixeli si nu-i adevarat ce se vede.
  • Ramona Ramona
    Mie mi se pare foarte corect ceea ce fac, care e problema?! Ce nu se vede clar ca totul este o comanda politica? Un dosar fabricat pt a denigra imaginea antenelor si mai ales a Antenei 3, care a deranjat de ani de zile mafia basista!
  • catalin catalin
    Pai Antena 3 este otv la fel si Romania tv. Mi-e jena sa spun ca receptionez antena 3 si romania tv.
  • catalin catalin
    NU! daca le-ar fi fost rusine nu a lucra la Antena 3.
  • catalin catalin
    Ar trebui sa mai puna un semn cu suntem jalnici, penibili si otv-isti.
  • Mego Mego
    Ce Penibili,nu le-o fi Rusine ?
  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    De ce va mirati oameni buni ? Haideti sa recunoastem sincer ca le-a reusit Manipularea, bravo lor... Sa ne resemnam ca asa arata o buna majoritate a ”Romanicii” (cum josnic pronunta mircea badea) fanariozate... Si nu neaparat lumea rurala le urmareste Josniciile ci ”Intelighentia” din universitati, d alde razvan theodorescu, iliescianul sau cocoana zoe petre, ce poarta icoana lui ”cacarau” antenescu mai ceva ca babele evlavioase la moastele sf parascheva, in Iasul supus exterminarii de catre Junta pesedisto- penala, a lui nechita , in cardasie cu jalnicul adomnitei (+fenechiu), ce taie superbii Tei ai Iasiului , un simbol al al acelui oras, altadata minunat...
  • ana ana
    O adunatura de penibili care ameninta pe toata lumea.Uitati-va la figurile lor(sa nu spun moace).S-au inverzit de ura si rautate.Ei detin adevarul absolut si daca nu esti de partea lor esti;idiot,drogat,bautor de urina,vandut,basist,cretin si o sa murim in chinuri.Beh...
  • ma doare mintea ma doare mintea
    Dar cat de nesimtiti pot sa fie...
  • yoyo yoyo
    nu doresc raul nimanui, dar daca jurnalistii de la antena 3 ar fi independenti, sa arate asta pana la capat, ca n-a fost niciun jurnalist arestat. si chiar daca ar fi asa cum zic, sa vina cu probe macar daca tot vorbesc. nu sunt in stare decat de show. de pus manifestanti platiti in fata protestatarilor anti-rmgc care sa strige pentru voiculescu, sa scoata fraze din context si sa le schimbe sensul la 180 grade. numai asta vad ca stie sa faca antena 3. ii inteleg pe gadea si badea, ei sunt compromisi irecuperabil, dar, in locul celorlalti angajati (reporteri, cameramani etc.) mi-as cauta repede de lucru in alta parte. zilele astea este penibil sa zici ca lucrezi la antena 3, la voiculescu in general. imi pare rau, tolo!

Trimite un comentariu

sus