Skip to main content

Antrenorul Stelei vrea eliminarea unui jurnalist GSP de la Digi Sport

 

590235-gsp-digital-2Laurenţiu Reghecampf continuă războiul cu presa. „Nu cred că Digi Sport sau Digi în general ar trebui să accepte anumiţi oameni”, a comentat antrenorul Stelei în direct la Digi Sport, precizând că „noi, Steaua şi eu, am fost prezenţi la orice activitate DigiSport”.

Publicitate

Reacţia lui Reghecamppf vine după ce Andrei Vochin, redactor-şef adjunct la Gazeta Sporturilor, şi-a exprimat un punct de vedere critic la adresa antrenorului Stelei.

Ce a spus Andrei Vochin la Radio GSP:

  • „Reghe ne arată tot mai mult că are doar un bun preparator fizic. Nu găseşte soluţii tactice. Are lacune mari şi explicabile. Vine din Germania, unde pe vremea lui nu se punea accent pe tactică, în special la echipele mici unde a jucat. El a crescut în cultura nontacticizării.”
  • „Reghecampf nu mai are nici credibilitate în faţa grupului. Când cei reprezentaţi de soţia lui joacă, iar alţii nu, apar probleme. Când era perceput ca un om corect, a avut rezultate. Tactic, Reghecampf nu arată că poate schimba multe, iar acum tinde să piardă şi motivaţionarea”.

Ce a comentat Reghecampf:

  • „Eu nu cred că Digi Sport sau Digi în general ar trebui să accepte anumiţi oameni, care îşi duc anumite războaie prin intermediul lor. Atunci se va schimba foarte mult situaţia. Eu, cât sunt la Steaua, acest om şi acest ziar nu vor mai intra niciodată.”
  • „El e controlat de altcineva, sau de alţi oameni, el iese în pagină cu interesul altor oameni şi încearcă să facă nişte lucruri care nu-şi au rostul. Nu cred că DigiSport trebuie să accepte aceste lucruri, pentru că noi, Steaua şi eu, Laurenţiu Reghecampf, am fost prezenţi la orice activitate pe care DigiSport a avut-o cu noi”
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulian28 iulian28
    Reghe a blatiot multe meciuri de cand e la Steaua.Multa lume stie.Fitzele celor de la Steaua sunt cam degeaba.In Romania sunt buni ca se bat cu Chiajna si Navodari dar in Europa sunt zero absolut.Nici gol nu dam.
  • mrg mrg
    O fi dus cu pluta,dar are dreptate. Digi sa scape de ala de la tipografia Infect.
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Un BUCATAR MANELIST ce este SCLAVUL nevestei !
  • adi adi
    Acest frustrat,Reghe, care nu stie sa traiasca succesul isi arata adevaratele limite.Cred insa,si mi-ar parea rau,ca si Vochin are un interes in aceasta poveste.Ceva e putret in acest scandal.Parca vad ca MM si-a bagat coada intr-un fel.

Trimite un comentariu

sus