Skip to main content

B1 TV, amendat cu 10.000 de lei pentru că l-a făcut "ministru-şobolan" pe Eugen Nicolaescu

 

prisacariu

Postul B1 TV a fost amendat cu 10.000 de lei pentru limbajul folosit de Cătălin Prisăcariu la adresa Ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolaescu. Realizatorul TV l-a numit pe Nicolaescu “ministrul şobolan” în ediţia din 6 august a emisiunii Butonul de panică.

“Avem o mostră de tupeu de guvernant de o nesimţire incredibilă. Mă refer la domnul Eugen Nicolăescu”, a mai spus Cătălin Prisăcariu în emisiunea Butonul de panică.

În ediţia din 6 august a emisiunii Butonul de panică s-a vorbit despre “noile taxe pe care Premierul se pregăteşte să le impună”. În acest context s-a discutat despre noi propuneri de taxe în domeniul Sănătăţii.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul B1 TV şi pentru încălcarea dreptului la propria imagine a lui Eugen Nicolăescu. Forul audiovizual a luat în discuţie emisiunea realizată de Prisăcariu ca urmare a unei reclamaţii semnate de Raed Arafat, Secretat de stat în Ministerul Sănătăţii.

Moderatorul şi-a permis să jignească conducerea ministerului, declarând în mai multe rânduri, că la Ministerul Sănătăţii conducerea este asigurată de “ministrul şobolan”, scrie Arafat în reclamaţia adresată CNA.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    catalin ai mare dreptate, ministrul sanatatii contabilul are fata de hirciog, iat arafat sa nu le mai tina parte acestor neispraviti de dragul postului.
  • Cornel Cornel
    Asa-i trebuie, daca l-a numit ministru.....
  • dragos dragos
    Comentarorii Imparatului Felix sunt, ca de obicei, primii la postat. Se pare ca motanu' inca plateste bine.
  • paul S paul S
    Ce e foarte simpatic este tocmai figura tipului asta!!!!!!
    In poza asta, omul asta chiar are fata de sobolan!!!!
    Nu l-am mai vazut pe asta, de la B1 il stiu doar pe cel cu fata ca de porc, dar pe bune, fara gluma, priviti-i fata cu atentie!
  • OBSERVATOR MEDIA@Antena Group OBSERVATOR MEDIA@Antena Group
    Fara gluma! Uitati-va ce fata are acest domn(ca moderator nu-i pot spune...Cand vad asemenea prezente,imi reamintesc ce galerie de prezentatori avea B1 la inceputurile lui.Ce mutatii sa-u putut intampla in mintea lui Oancea de a renuntat la ei?Ori poate au renuntat ei la el, cumva.Ce emisiuni minunate si bine facute erau acolo!Ma uitam de dragul lucrului bine facut.Cum de poti renunta la profesionisti ca Ioana Mola sau Carla Giaca?Pana si cel care a facut glume pe seama conducerii,Adrian Bucur era net superior acestor mocofani ramasi peáci pe la B1.Inca 2"sau 3 amenzi si adio! Oanceaaa, domnu Oanceaa,wake up!
  • OBSERVATOR MEDIA@Antena Group OBSERVATOR MEDIA@Antena Group
    Deci gata,am terminat bugetul pe anul asta?

Trimite un comentariu

sus