Skip to main content

Bendeac trece la show-uri în aer liber

 

mihai bendeacACTUALIZARE. "Am luat o decizie grea. Dupa 7 ani... (...) Nimeni n-a încercat să realizeze, strict pentru online, un show de acest gen. Pâna una alta, asta e viitorul", a spus Bendeac pe contul său de Facebook într-o postare în care vorbeşte despre noul său proiect. Declaraţia integrală, de pe Facebook, a realizatorului TV, în text.

Publicitate

Mihai Bendeac coboară de pe TV în aer liber. Realizatorul a găsit o modalitate de a-şi face show-ul: în stradă.

"Pe 2 decembrie voi avea primul meu spectacol de comedie în aer liber şi filmat în format HD", a declarat Bendeac pentru Wowbiz.

La jumătatea acestei luni, emisiunea pe care o prezenta Bendeac la Antena 1, iComedy, a fost scoasă de pe post, iar joia trecută i s-a comunicat că a fost exclus din juriul emisiunii România dansează.

Mihai Bendeac:

"Pe 2 decembrie voi avea primul meu spectacol de comedie în aer liber şi filmat în format HD. Lucrez de ceva timp la acest proiect şi sunt sigur că va prinde. Intrarea va fi liberă la spectacolele mele, pe care le voi organiza în parcuri sau pe străzi. Va fi un format complex, în care voi aborda mai multe teme, sociale şi politice, dar şi un reality show. Mai exact cel al unui burlac care va arată şi va povesti despre relaţiile sale", a declarat Mihai Bendeac în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Din ce se va susţine acest proiect?

"La început nu o să câştig nimic. Pe viitor se întrevăd însă lucruri drăguţe pentru că voi atrage publicitatea şi pe acest segment. Deja sunt în discuţii cu diferite companii care doresc spaţiu publicitar în show-urile mele. Iniţial, am căutat ca sponsorul principal să fie un şampon, o companie de produse cosmetice (n.r rade şi explică ca face aluzie la anumite personaje din mass-media care necesita o spălare pe creier), dar pâna la urmă am acceptat toate ofertele. O să fie bine, am publicul meu care vine după mine. Acum, pentru că am mai mult timp liber, o să reiau şi spectacolele de teatru", a declarat Bendeac pentru site-ul tabloid.

Declaraţia lui Bendeac de pe Facebook:

"Am luat o decizie grea. Dupa 7 ani...

Comedia nu poate exista fara libertate totala. Iar singura sansa pentru asta, ramane online-ul. Atata timp cat exista Youtube, oricine poate face asta. Si e frumos! Am fost primul actor care a introdus un personaj gay (Mircea Solcanu) intr-un show de comedie. Impreuna cu colegii de la Mondenii, am imprimat un aer nou intr-o atmosfera, pe atunci, sufocanta. Am facut mereu lucruri indraznete, controversate. De ce n-as fi primul care face si acest pas? Nimeni n-a incercat sa realizeze, strict pentru online, un show de acest gen. Pana una alta, asta e viitorul.

Am certitudinea ca voi crea un adevarat fenomen cu asta. Mai ales dupa cum incepe sa se contureze scenariul primei editii.

Cat despre televiziune, dupa ce se va incheia nebunia cu procesele vietii si voi putea lucra din nou, nu ma mai interesaza decat formatele internationale. Acolo e vorba de oameni, de oameni ce iubesc arta din ei, nu pe ei in arta. Si cred ca-i pot ajuta si pot experimenta multe ca om de televiziune. In plus, in formatele de acest gen nu are ce cauta politica. Deci... miroase a libertate.

Asta pana cand o sa fim pregatiti pentru primul late night show. Dar cand spun ”late night”, ma refer tot la un format international ca la mamicutza lui... Cu scenariu beton, studiu, rigoare, pregatire temeinica, training in State, repetitii, conceptualizare, cantari live, performance-uri gandite cu luni inainte..."

Reamintim că Mihai Bendeac a afirmat, într-o postare pe Facebook, că i s-a interzis invitarea lui Radu Banciu, în emisiunea iComedy. Totodată, Bendeac a menţionat că i-a fost interzisă o parodie "Mircea Badea vs. Radu Banciu" (detalii AICI) şi că i s-a dat o listă cu personalităţi ale căror nume nu trebuie pronunţate pe post, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Ulterior, Antena 1 s-a delimitat de afirmaţiile lui Bendeac.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robu Williams Robu Williams
    Nu show-uri in aer liber. Show-uri PE liber!
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Bun, ca l-au dat afara cenzorii aia rai de la Intact e una la mana, dar ce ne facem cand s-o balacari Bendeac si cu Administratia Parcurilor? Si, dupa aceea, cu Youtube, Vimeo, Dailymotion, Trilulilu sau cu Internetul insusi?
  • udialan udialan
    BENDEAC,
    nu sunt fan al burlescului, dar esti de o tenacitate unica! pt asta te admir.
    umorul are multe fetze, tu ai ales-o pe cea mai facila! asta te cam umileste, dar sa zicem ca esti in...crestere!

    * s-ar putea sa mai fie si alte idei, pe langa show gen ADP (parcuri, ape, strazi) si online (grija, nu confunda SUA cu RO) !!!

Trimite un comentariu

sus