Skip to main content

Ce pune Pro TV la bătaie cu X Factor? Ultimul film al lui Arnold

 

Screen Shot 2013-10-03 at 15.36.39În bătălia audienţelor de duminică seara, Pro TV scoate cel mai recent film al lui Arnold Schwarzenegger, la concurenţă cu show-ul X Factor, de pe Antena 1.

Publicitate

Atât filmul lui Schwarzenegger, cât şi show-ul muzical de la Antena 1 sunt difuzate duminică, de la ora 20.30.

Lansat în Statele Unite la începutul acestui an, filmul Ultima redută îl readuce pe Arnold Schwarzenegger pe ecrane, după zece ani, în primul său rol principal.

Despre Ultima redută

Filmul, lansat la începutul lui 2013 spune povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), şeriful care a hotărât că este timpul să renunţe la postul său din departamentul anti-drog al poliţiei din Los Angeles pentru a-şi petrece ultimii ani înainte de pensionare în oraşul natal. Soarta are insa alte planuri pentru Ray. Cortez (Eduardo Noriega), un dealer de droguri extrem de periculos, evadează în mod spectaculos chiar de sub ochii FBI-ului dintr-un convoi de deţinuţi şi se îndreaptă spre Sommerton Junction, oraşul aflat sub supravegherea lui Owens, pentru a trece graniţa în Mexic. Şeriful hotărăşte să îl captureze pe infractor, dar se vede înconjurat de o echipă de politişti fără experienţă. Situatia devine şi mai complicată când Cortez ia un ostatic ca să-şi asigure scăparea.

Nume celebre precum Forest Whitaker, câştigător al premiului Oscar, Luis Guzman, Jaimie Alexander şi Eduardo Noriega completează distribuţia “Ultima redută”.

"Film de actiune suta la suta, pelicula nu duce lipsa nici de umor savuros, de care este responsabil, in mare parte, binecunoscutul Johnny Knoxville, faimos datorita seriei “Jackass” difuzata la MTV", de arată într-un comunicat al ProTV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    filme pt retardati,
  • PETRUS PETRUS
    Nu ma intereseaza absolut deloc filmele pe care le difuzeaza Pro tv. In schimb, urmaresc cu interes in fiecare duminica emisiunea X Factor.
  • Jix Jix
    Arnold e fumat de mult, iar PRO-ul numai filme de genul da... Prefer sa ma uit la un show precum xfactor, decat la filmele alea obosite de pe PRO.
  • geo geo
    In sfirsit, vedem la Pro tv un film nou...ca ne-am saturat de reluarile lor...duminica seara Pro TV va fi lider de audienta...
  • cristina cristina
    nu este vorba de mecanicul! este vorba de ultima reduta ! pe tv filmul a fost difuzat in premiera de digi film!
  • Superexpertul Superexpertul
    Ce bine stie Expertul programul protv. Cred ca lucreaza la banca...
  • Expertul, Expertul,
    filmul mecanicul a spulberat xfactor in 2012. mecanicul, a obtinut 12,1 rating cu 23,7% share, in timp ce x factor a obtinut 6,4 rating cu 12,6% share.
  • alex alex
    Mecanicul parca a mai fost , parca tot la bataie cu X Factor
  • Expertul, Expertul,
    protv va spulbera x factor! 6 octombrie filmul ultima reduta, 13 octombrie filmul mecanicul, 20 octombrie, eroi de sacrificiu2.

Trimite un comentariu

sus