Skip to main content

DDTV, amendat cu 100.000 de lei. CNA a refuzat să discute cu Dan Diaconescu pentru că nu are împuternicire din partea DD TV

 

Sursa foto: Ecaterina Marinescu
Sursa foto: Ecaterina Marinescu

Publicitate

UPDATE. CNA a decis amendarea cu 100.000 de lei a postului DD TV pentru că a preluat OTV fără a anunţa Consiliul de modificarea de licenţă.

Dan Diaconescu s-a prezentat astăzi în faţa CNA pentru a solicita schimbarea de grilă a postului DD TV şi prelungirea licenţei postului de televiziune. Diaconescu nu a stat mult în sala de şedinţă întrucât nu avea împuternicire pentru a reprezenta DD TV, post aflat în insolvenţă din luna septembrie.

Consiliul a decis amânarea discuţiei pe modificarea de licenţă întrucât documentaţia depusă nu a fost completă.

„Cunoaşteţi în ce etapă juridică se află SC Telecroma Media srl? Şi data trecută ne-aţi indus în eroare prin împuternicirea pe care ne-aţi dat-o data trecută în condiţiile în care ştiaţi că din 6 septembrie aveaţi un admin judiciar care trebuia să vă dea o împuternicire”, i-a spus direct Laura Georgescu, preşedintele CNA.

„Cine a solicitat insolvenţa Telecroma?”, a întrebat Laura Georgescu. „Nu ştiu, doamnă”, i-a răspuns Dan Diaconescu.

„Din punctul nostru de vedere împuternicirea dumneavoastră nu este suficientă, trebuie să fiţi însoţit de un reprezentant al administratorului judiciar, singurul care mai ia hotărâri pentru Telecroma Media”, a mai spus Laura Georgescu.

Dan Diaconescu – Nu faceţi o confuzie între administratorul judiciar şi acţionarii unei firme.

După mai bine de o oră de discuţie, Consiliul a decis amendarea postului cu 100.000 de lei pentru nerespectarea „formatului de principiu al serviciului de programe şi structura programelor”, aşa cum se specifică în Legea audiovizualului. Mai exact, în noaptea dintre 18 şi 19 octombrie, DD TV a redifuzat programe OTV ilegal. Propunerea a venit din partea Laurei Georgescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tabloidus Tabloidus
    S-a terminat Tradati in dragoste si a intrat omu pa net. Alt erudit.
  • noName noName
    Păcat d-le Dan, mare păcat. Aţi ajuns bufonul naţional. Nu ştiu dacă în trecut aţi fost mai mult de atât dar măcar reuşeaţi să ridicaţi un pic moralul naivilor, promiţându-le un trai mai bun în viitor. Şi în caz că nu ştiaţi, bufonul când nu mai e nostim termină decapitat.
  • Votantul Votantul
    Felicitari,doamna Laura!!!!Un manipulator si in mincinos ca asta nu cred ca mai e in Romania !
  • omron omron
    L. Georgescu nu face altceva decit sa execute ordinul lui Ponta de a-l distruge pe DD, si de a se razbune pe DD pentru faptul ca acesta a dat in vileag faptul ca L. Georgescu a fost adusa in jurnalism de catre DD, care a spus despre ea ca era o afoanca si ca nu era in stare sa scrie doua fraze inchegate. La fel s-a exprimat si Condurateanu care si el o cunostea foarte bine, la fel a spus si S.O. Balan. Pentru aceste dezvaluiri, aceasta unealta a lui Ponta face tot posibilul pentru a nu-l lasa pe DD sa REapara pe ecrane. E cel mai josnic si perfid joc pe care aceasta femeie fara talent si fara nici o probitate profesionala o face imptoriva libertatii de exprimare. Romania este tara in care libertatea cuvintului este ingradita in aceeasi masura in care si Justitia este calcata in pricioare. Libertatea, adevarata libertate nu se va instaura in Romania decit atunci cind tarile civilizate care ne-au acceptat in mijlocul lor vor interveni brutal impotriva mafiei politice care a metastazat precum cancerul tot statul romanesc.

Trimite un comentariu

sus