Skip to main content

PENTRU CE? Corina Dănilă, trimisă la Las Vegas. Vedetele TVR, prin toată Europa doar pentru o lansare de grilă, la bătaie cu Vocea României

 

tvr
Clădirea TVR va fi luminată şi filmată din elicopter în emisiunea de lansare a grilei

Publicitate

În plină perioadă de criză şi pe un interval orar la care concurează direct cu show-urile momentului, TVR se aruncă într-un spectacol grandios, cu vedete care transmit din toată lumea, filmări din elicopter şi focuri de artificii.

Vedetele TVR au fost trimise în toată lumea doar pentru un spectacol de lansare de grilă. Corina Dănilă este la Las Vegas, iar alte nume vor transmite, mâine, din mai multe capitale europene.

TVR – România fără frontiere. Aşa se numeşte spectacolul cu care postul public vrea să dea lovitura, mâine seară, de la 20.30, pe un interval în care se bate direct cu Vocea României, de pe Pro TV, cu show-ul Te cunosc de undeva (Antena 1) şi cu serialul Iffet (Kanal D).

Spectacolul TVR marchează lansarea grilei de toamnă şi se va da, simultan, pe toate canalele - TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional - şi online pe TVR+

Ce a ales să facă TVR pentru acest spectacol?

  • Corina Dănilă transmite de la Las Vegas, de unde „ ne va conecta la frecvenţa festivalului diasporei româneşti din SUA”. La Las Vegas sunt plecaţi şi Claudiu Săftoiu (directorul TVR) şi Claudiu Lucaci (şeful ştirilor).
  • Alte vedete vor avea intervenţii în direct din alte ţări europene:

- Moise Guran, de la Londra
- Smaranda Vornicu - Paris
- Ramona Bădescu - Roma
- Cătălin Ştefănescu - Belgrad
- Iuliana Marciuc - Madrid
- Eveline Păuna - Chişinău
- Marina Constantinescu - Viena
- Monica Ghiurco - Budapesta
- Mihai Constantin - Bruxelles

  • Iuliana Tudor este gazda spectacolului din Studioul 3 al Televiziunii Române. Îi va avea alături de ea, pe rând, pe Andreea Marin, Lucia Hossu-Longin şi Mitică Popescu.
  • Din studioul Ştirilor, Alina Stancu şi Mircea Radu vor anunţa noutăţile toamnei în programele informative ale TVR 1 şi TVR 2
  • Prezentatorii TVR aflaţi la studiourile teritoriale vor avea intervenţii în direct din Iaşi (Irina Păcurariu), Cluj-Napoca (Ramona Porumb), Timişoara (Andrei Boroşovici), Târgu Mureş (Lacrima Balint) şi Craiova (Alina Şerban)
  • Vor cânta, în spectacolul de pe TVR: Iris, VH 2, Mike Godoroja & Blue Spirit, orchesta Filarmonicii Banatul din Timişoara, Corul Madrigal, Maria Ciobanu, Nicolae Furdui Iancu, Cristian Pomohaci, ansamblul Cindrelul - Junii Sibiului.
  • Show-ul va fi unul interactiv, cu concursuri pentru publicul larg, dar şi cu filmări din elicopter, spectacol de artificii şi momente flash-mob în Bucureşti şi alte oraşe.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andy andy
    se revanseaza si ei pentru ultimii ani in care au predominat grilele pline de austeritate
  • B0B B0B
    Pai dacă Elvis nu e in Las Vegas, atunci unde?
  • Alex.D Alex.D
    Ca sa nu mai spun ca vesnica tanti Marina Almasan va avea iar emisiune cu zuber audiente .
  • mile mile
    tvr trebuie sa faca concurenta celor comerciale, in italia rai uno este cel mai vizionat post , fiind public, dar avand programe interesante
  • Horea Horea
    Corina Dănilă, Claudiu Săftoiu și Claudiu Lucaci la ... Las Vegas!?

    Macar de-ar ramane definitiv pe acolo!
  • Mihai Mihai
    Puneti topul serialelor de luna trecut, asta ne intereseaza cel mai mult, si intotdeauna e postat ultimul !!!!!
  • alex alex
    TVR=nesimtire pe bani publici.Si asta spune tot.

Trimite un comentariu

sus