Skip to main content

Cozmin Guşă, la DNA. Firma care a preluat controlul Realitatea Media, urmărită penal

 

Foto: Liviu Chirică, Mediafax Foto
Foto: Liviu Chirică, Mediafax Foto

Publicitate

Cozmin Guşă a fost prezent la DNA pentru a-i fi aduse la cunoştinţă acuzaţiile în cazul societăţii la care el este acţionar şi care a preluat controlul Realitatea Media, în dosarul în care au fost puse sub învinuire 12 persoane, printre care şi asociatul său în firmă, Maricel Păcuraru, potrivit Mediafax.

Cozmin Guşă a declarat că a fost chemat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a i se aduce la cunoştinţă, în calitatea sa de reprezentant al firmei, acuzaţiile formulate împotriva persoanei juridice SC Strategies Research Investments SRL, societatea care a preluat Realitatea Media şi în care el este acţionar cu 50 la sută.

El a precizat că nu crede că Maricel Păcuraru, care deţine tot 50 la sută din acţiunile SC Strategies Research Investments SRL şi care a fost pus sub învinuire pentru prejudicierea societăţii Realitatea Media, a comis vreo ilegalitate, arătând că, în opinia sa, acest dosar ar avea la bază un denunţ calomnios.

Cozmin Guşă a mai spus că "cei mai deranjaţi în acest caz sunt cei doi parteneri de afaceri, Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă".

"Unul este supărat pentru că este criticat tot timpul, şi aici mă refer la iresponsabilul vesel Victor Ponta, iar celălalt, Ghiţă, este derajat de faptul că trebuie să returneze foarte mulţi bani Realităţii TV, iar în acelaşi timp face foarte multe probleme postului de televiziune, în încercarea lui de a-l aduce în faliment", a mai spus Guşă.

El a adăugat că există de câteva zile o problemă a primirii banilor de către angajaţii Realitatea, dar acestea se vor rezolva şi în scurt timp vor fi date salariile.

Maricel Păcuraru, Mirel Mircea Amariţei şi Sorin Ionuţ Barbu sunt urmăriţi penal, fiind acuzaţi că, în cadrul procedurii insolvenţei Realitatea Media, au antedatat contracte de cesiune, pentru a prejudicia societatea, a anunţat, în 15 octombrie, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionut ionut
    Nu e bine? Sper sa fie si mai rau! Pt tine Gusa! Nu si pt oameni!
  • Reporter Reporter
    Cozmine, las-o moarta frate p-asta cu Ghita. Vorba lui Vantu, e si asta un golanas la fel ca tine. Amandoi sunteti hotomani, mitomani, Romania a ajuns in halul asta pentru ca e plina de cacanari d-astia ca voi, omule. N-ai niciun fel de cuvant, pentru tine angajatii tai si problemele lor nu fac nici cat o ceapa degerata. Iar dovada e clara: tu, Maricel, Dana, Elan, Enache si altii ati manarit acte fara numar, chiar credeati ca puteti prosti pe toata lumea. O haimana ca tine ar trebui sa stea la parnaie, nu sa faca pe geopoliticianul la televizor. Dar sa nu-ti faci iluzii, vei disparea in neant, vei ajunge la lada de gunoi a presei romane. Vei avea soarta binemeritata a unui pacalici mic la suflet. Esti oribil, esti schimonosit, esti pervers, esti narcisist, te crezi un fel de lider dar in realitate esti un NIMENI profitor, inca imbarligator. In afara ciubucurilor fara numar pe care le-ai facut prin emisiuni cu ajutorul jurnalistului aurifer pe banii RMGC Rares Bogdan si a fostei salariate PSD Andreea Cretuleasca, ce realizari notabile ai tu in presa? Singurul tau tun, singura ta mare descoperire a fost Laura Andresan. In rest, esti doar un mediocru care spune aceleasi vrajeli ca un papagal.
    Esti un om de nimic, Cozmine. Cum dracu' poti sa dormi linistit cand stii ca o echipa minunata, de oameni dedicati si onesti, face foamea din cauza nesimtirii tale iresponsabile? Omule, daca nu mai poti tine o televiziune las-o altora. Daca esti rupt in cur, nu te mai da cocos.
    Iti doresc sa-ti fie nasol. Sa simti si tu frustrarile mele, sa fii si tu bataia de joc a altora, sa dai si tu de fundul sacului intrebandu-te cum va fi maine!

Trimite un comentariu

sus