Skip to main content

DreamWorks a oferit 75 de milioane de dolari pentru trei episoade noi din Breaking Bad

 

Sursa foto: mashable.com
Sursa foto: mashable.com

Publicitate

Directorul DreamWorks, Jeffrey Katzenberg, a dezvăluit recent că i-a oferit 75 de milioane de dolari lui Vincent Gilligan pentru a face trei episoade suplimentare la serialul Breaking Bad. Oferta a fost însă refuzată de creatorul serialului difuzat de postul american AMC, scrie Ozap.com.

În România, toate cele şase sezoane ale serialului Breaking Bad pot fi urmărite pe pe Voyo.ro, platforma video a Pro TV.

Oferta de 25 de milioane de dolari pe episod a fost făcută de Jeffrey Katzenberg în urmă cu şase săptămâni.

"Bugetul sezonului trecut a fost în jur de 3,5 milioane de dolari pe episod. Dacă ar fi acceptat această ofertă, ei ar fi făcut un profit mai mare pe cele trei episoade decât au făcut în cei cinci ani cu toată seria", a declarat directorul DreamWorks pentru site-ul Variety.

În momentul în care a făcut oferta, Jeffrey Katzenberg plănuise deja cum va împărţi cele trei ultime episoade în numeroase extrase de şase minute distribuite pe 30 de zile, câştigând astfel între 50 şi 99 de cenţi pe mini-episod.

"Le-am spus: vă propun cea mai bună ofertă care s-a făcut vreodată pentru o serie TV", a completat directorul DreamWorks.

Finalul serialului s-a bucurat de un succes enorm

Ultimul episod din Breaking Bad i-a adus postului AMC un record de audienţă de 10,3 milioane de telespectatori, cu 3,5 milioane de telespectatori mai mulţi decât episodul anterior. Episodul a a ajuns astfel pe locul trei în topul serialelor TV după audienţă. În acest clasament The Sopranos a înregistrat o audienţî de 11,9 milioane de telespectatori în 2007), iar Sex and the City, care se află pe locul doi a obţinut în 2004 o audienţă de 10,6 milioane de telespectatori.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucian Lucian
    Nu mai mintiti poporul cu 6 sezoane pe Voyo,ca ele sunt cinci toate,da intrati pe siteul AMC si vedeti acolo ca nu e sezonul 6...

Trimite un comentariu

sus