Skip to main content

Elena Udrea dă talk-show-ul politic pe Cronica Cârcotaşilor

 

Elena-UdreaElena Udrea, deputat PDL, vine mâine la Cronica Cârcotaşilor, emisiune difuzată de Prima TV de la 20.30.

Publicitate

Reprezentanţii postului de televiziune se întreabă "Unde se va situa cea mai influentă blondă din politica românească? La dreapta sau la stânga Cârcotaşilor?".

Cronica Cârcotaşilor este prezentată de Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu').

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robu Williams Robu Williams
    Razvan Alexandru Gadea Voiculescu Badea?
  • danu danu
    Super. Poate o sa ne spuna si noua pe ce dracu a tocat un miliard de euro! Conform unei declaratii publice (nu inventez nimic, poate ar fi bine sa cautati prin arhivele televiziunilor) la "un punct de presa", imediat dupa aprobarea bugetului pe 2011 (sau rectificarea bugetului, scuze pentru lapsus) intrebata de catre un reporter daca nu i se pare prea mare bugetul alocat mânutelor domniei sale (800 milioane euro fonduri guvernamentale si 200 milioane euro fonduri europene) doamna ministru Udrea a raspuns ca nu e exagerat deloc, ba chiar ar fi insuficient pentru multele si grandioasele proiecte ale celor doua ministere peste care domnea la acea vreme (Ministerul Turismului si Ministerul Dezvoltarii Regionale). Deci poate aflam ceva despre miliardul ala de euro, hm, ce ziceti?
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Superba poza, o adevarata diva aceasta Evita Peron din Plescoi.
    Putem socoti emisiunea de maine ca fiind startul campaniei electorale a prezidentiabilei, cu megabasistii Gainusa pe post de paj si Keghes pe post de bufon al curtii.
  • cris cris
    corectati va rog : "vineri mâine" . . .
  • mirceA mirceA
    Hai ca e intre prieteni vechi !

Trimite un comentariu

sus