Skip to main content

Emisiunea lui Gabi Safta, scoasă definitiv din grila GSP TV. Avertisment acum o săptămână: s-ar putea să primim telefon de mai sus

 

Sursa foto: prosport.ro
Sursa foto: prosport.ro

Publicitate

Emisiunea jurnalistului Gabi Sfata, realizată la radio GSP şi transmisă în direct de GSP TV, a fost scoasă definitiv de pe postul de sport al trustului Intact. Decizia vine după ce, vineri şi luni emisiunea, care anunţa dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf, nu a mai intrat pe post, reprezentanţii GSP TV acuzând probleme tehnice.

Safta a declarat în exclusivitate pentru Paginademedia.ro că a fost avertizat încă de acum o săptămână să nu-l mai critice pe antrenorul Stelei.

Gabi Safta, pentru Paginademedia.ro:

„Cu o săptămână înainte de aceste întâmplări, am primit un telefon de la Costin Deşliu, redactor-şef la GSP TV, că ar fi bine să nu-l mai vorbim de rău pe Reghe că s-ar putea să primim telefon de mai sus. I-am spus că am înţeles nu mă voi mai lua de ei, nu voi mai face dezvăluiri, dar le voi face în Gazeta Sporturilor şi le voi citi de acolo".

Gabi Safta a fost anunţat ieri, la ora 22.00, de către redactorul-şef al GSP TV, că emisiunea sa iese definitiv de pe post „întrucât au fost târâţi într-un scandal fără voia lor”.

Gabi Safta, pentru Paginademedia.ro:

„Cred că este o decizie luată pe genunchi şi în genunchi.(...) Cred că este cea mai proastă decizie a lor pentru că dacă voiau să arate tuturor că nu e cenzură, mă lăsau pe post să difuzez ancheta, şi dacă voiau, în iarnă, scoteau emisiunea pretextând că nu face audienţă.”

„Problemelor tehnice” la două ediţii

Problemele cu GSP TV au început încă de vinerea trecută. Cu puţin timp înainte de începerea emisiunii, GSP a anunţat un alt invitat decât cel iniţial. Era vorba de impresarul Dumitru Tudor care urma să facă dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf. Dar, surpriză, la câteva minute de la startul emisiunii, Safta este anunţat că au apărut nişte probleme tehnice şi că emisia va fi oprită.

„Mi-au spus că e o problemă tehnică, că e fibra de vină, dar am am vorbit cu cei de la INES şi ne-au spus că nu au fost probleme”, a mai explicat Gabi Safta. Vineri, emisia a durat fix trei minute.

Luni, Safta a vrut să reia subiectul cu Dumitru Tudor, dar „problemele tehnice” au apărut din nou. „Luni ne-au spus că a fost vorba de un convertor”, a declarat el.

Cu o săptămână înainte de scandal, lui Safta i-a fost atrasă atenţia să nu se mai ia de familia lui Reghecampf: „Cu o săptămână înainte de aceste întâmplări, am primit un telefon de la Costin Deşliu, redactor-şef la GSP TV, că ar fi bine să nu-l mai vorbim de rău pe Reghe că s-ar putea să primim telefon de mai sus. I-am spus că am înţeles nu mă voi mai lua de ei, nu voi mai face dezvăluiri, dar le voi face în Gazeta Sporturilor şi le voi citi de acolo”.

REGHE PE EUFORIA. Antrenorul Stelei este o prezenţă constantă pe un post al Antena Group. Este vorba Euforia TV, canal care difuzează emisiunea Prodanca şi Reghe, un reality show despre familia antrenorului Stelei.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Cred ca sunt mai multe lucruri adunate de-a lungul timpului ... Posibil sa fie doar o speculatie , cine stie ...
  • iulia iulia
    Da, nu cred asta...Daca vroia neaparat sa faca dezvaluirile respective, gasea si alte metode. E doar varful icebergului ce ni se prezinta in acest caz...Cine stie ce nereguli au avut de-a lungul timpului cu emisiunea lor.
  • batmanu batmanu
    Prima dată pe-aici?
    http://www.paginademedia.ro/2013/10/tolontan-saluta-ironic-oprirea-emisiei-gsp-cand-se-vorbea-despre-reghecampf-antrenorul-stelei-o-valoare-culturala/
  • Marian Marian
    Prefere sa vad un punct de vedere oficial din partea lui Tolontan care de atatea ori s-a dovedit un profesionist. Nu Gabi Safta, nu alti redactorasi. Sa spuna Tolontan ca asa a fost si abia atunci o sa incep sa cred.
  • kala shnikov kala shnikov
    "intr-o presa curata", rectificare.
  • kala shnikov kala shnikov
    excelenta remarca ,bumbescu ! vorbim de cenzura, dar nu privim asa zisa ancheta a lui safta. o insiruire de insulte si calomnii cu dovezi in genul "sa mor io daca va mint !" exhibitionistul asta, intr-o prea curata, dupa ce in dese randuri, in calitate de crainic la steaua, a atras nspe mii de amenzi clubului PT RASISM, nu isi mai gasea loc de munca niceieri. dar intr-o presa decazuta ,safta a ajuns erou al luptei contra cenzurii.
  • Dan Olteanu Dan Olteanu
    Un interviu cu Gabi Safta despre subiect pe stiridesport.ro http://www.stiridesport.ro/competitii/liga-1/gabi-safta-gsp-tv-cenzurat-reghecampf.html
  • geo geo
    Radio GSP are acoperire foarte slaba, de aceea era nevoie si de o expunere televizata, si aia destul de limitata...pentru ca audienta este nesemnificativa.
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Spre deosebire de un anume personaj pe cat de galagios, pe-atat de chel, baiatul asta chiar pare sa fi fost victima unui abuz si a cenzurii. Gesepeul isi merita cu prisoninta pozitia codasa in randul televiziunilor de sport.
  • Stefan Stefan
    Safta un stelist infocat eu nu cred asta nici an ruptul capului. Pai cat afost MM Stoica la Urziceni hop si Safta acolo laudand Echipa din Urziceni.
  • bumbescu bumbescu
    or fi astia de la intact niste javre securiste, dar l-au dat afara pe exhibitionistul asta pe buna dreptate. la cata boala au gsp-istii pe mm si reghecampf n-ar fi refuzat nici cel mai mic prilej de a le da la turloaie, dar amarasteanul asta ni-l aduce pe ciorba sa faca dezvaluiri de genul "dom'le, reghe si cu nevasta-sa il fura pe becali" "da' aveti o dovada, domnule ciorba?" "ce dovada, dom'le, stiu eu sigur, ce? nu ajunge?". numai bani prin procese n-ar mai pierde acum voiculescu.
  • Adi Adi
    Mie îmi miroase mai degrabă a război cu pisicile negre arătate de unii şi de alţii. Se pare că cei de la GspTV au fost mai decişi şi au rupt pisica-n două. Ce îl opreşte pe Gabi Safta să ofere acele dezvăluiri? Sau mai bine zis "cine"... Cumva o anumită persoană care nu-l mai suferă pe Reghe, care îl ţine în joc de glezne? Vă daţi seama că Reghe şi cu MM (se pare că el e) ştiu unul despre altul atâtea lucruri compromiţătoare, încât s-ar declanşa apocalipsa la Steaua. Până la urmă, posesorul "dezvăluirilor" nu vrea altceva decât să-l supună pe antrenor. Iar acesta nu este Safta, un stelist mai mult decât înfocat, el nu e decât instrumentul şantajului.
  • alex alex
    Cel mai "liber" trust din Romania,trustul Intact.Penibil si rusinos pentru felixieni.Dupa Rosia Montana,Bendeac acum vine asta.Traiasca cenzura!!!!

Trimite un comentariu

sus