Skip to main content

iComedy se pregăteşte de o pauză în plin sezon?

 

captura icomedyEmisiunea iComedy, realizată de Mihai Bendea şi Mikey Haş la Antena 1, riscă să nu fie difuzată în această săptămână, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Publicitate

De altfel, Mihai Bendeac a anunţat chiar pe pagina sa de Facebook că este posibil ca emisiunea să dispară de pe post, dar fără a detalia. El a făcut însă un comentariu legat de libertatea de exprimare: „Nu vreau să pozez în martir, dar voi lupta până la ultima picătură de sânge pentru o ţară în care tinerii să se exprime LIBER!”.

Mesajul integral postat de Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook:

„E foarte posibil ca iComedy, in ciuda succesului de care se bucura, sa nu mai fie pe post incepand de saptamana asta.

Probabil va imaginati ca s-a intamplat ceva grav. Asa e. Daca situatia nu se va remedia, revin cu amanunte. Daca se remediaza, revenim pe post curand.

Nu vreau sa pozez in martir, dar voi lupta pana la ultima picatura de sange pentru o tara in care tinerii sa se exprime LIBER!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DUMITRU AURA DUMITRU AURA
    hai sa fim seriosi e o rusine cand chiar si la emisiune cu umor trebuie sa avem culoare politica si sa decidem care cum vine sa va fie rusine la acei zis CAPI(DEPINDE DE CARE** ATUNCI DE CE S-A M-AI FACUT REVOLUTIE UNDE E DEMOCRATIAAAA....VB.AIA POARTA RAIULUI E DESCHISA IAR PROSTII SAR GARDUL SI UNDE NU E CAP VAI DE PICIOARE,CEI PROFISIONISTI NU POT SA-SI FAC MESREIA CA MARE E GRADINA CU PROSTI
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Audiente icomedy, pe targetul comercial 18 49 urban: vineri 4 octombrie icomedi a obtinut 7,9 rating vineri 11 octombrie icomedy a obtinut 6,1 rating.
  • Andrei Andrei
    Adevăratul motiv pentru care emisiunea lui BENDEAC
    Actorul l-a sunat pe Radu Banciu, persoană care a tot criticat în ultima perioadă trustul Intact, alături de care a dorit să filmeze o scenetă care urma să apară în show-ul iComedy. Totul a ieşit la iveală şi emisiunea iComedy a fost interzisă pe post, deşi Mihai Bendeac are încă un contract cu Antena 1.

    sursa : http://www.libertatea.ro/detalii/articol/de-ce-a-fost-bendeac-dat-afara-antena-1-467554.html

    ANTENA1 = Felix
    Felix = COMUNISM si PROSTIE la un LOC
  • Robu Williams Robu Williams
    Mai degraba audientele aproape la jumatate din ultima editie?
  • Gogu Gogu
    Abia acum a aflat si Bendeac ca nu mai exista libera exprimare ? Au trecut timpurile cand puteai sa spui orice, despre oricine. Acuma daca deranjezi pe cineva, platesti. Nici C.E.D.O. nu mai e ce era odata - http://www.mediafax.ro/cultura-media/cedo-a-decis-site-urile-sunt-responsabile-legal-pentru-comentariile-lasate-de-utilizatori-11497903 .
  • Fifi Fifi
    Iulian28...si carui popor se adreseaza, oare?! nu unuia care cauta glumele tzaranesti si incult?...hai sa vb cu cartile pe masa...daca tot vorbim....unul ca tine, probabil cu un iq un pic mai mare...nu se uita sigur....pana la urma...surprinde perfect societatea care cere ...mai rau..e avida dupa glume tzaranesti, prostitutie si incultura...Pro-ul nu a urmarit acelasi public cu "Las Fierbinti"? e diferenta strict de buget..messajul e acelasi.
  • iulian28 iulian28
    IComedy are un grad de umor cat de cat dar sa fim sinceri...are si f multe momente de incultura...de glume tzaranesti...fara prea mult umor...Se pare ca tot mai rar e umorul de calitate.Prosteala e la moda
  • Viorel Viorel
    Ar trebui sa va uitati putin peste articolul asta unde se prezinta o alta varianta si anume cea cu scandalul cu Arsinel.
    http://evenimente-constanta.ro/bendeac-scos-din-program-din-cauza-scandalului-cu-arsinel-ce-a-declarat-actorul/
  • PETRUS PETRUS
    Bendeac este un baiat de nota 10, iar emisiunea pe care o realizeaza la Antena 1 este o emisiune de succes.
  • andrei andrei
    Vocea e sambata , Icomedy e vineri....deci nu are nici o relevanta faptul ca a inceput Vocea pe pro
  • MCA MCA
    Bendeac e unul dintre putinii oameni cu coloana vertebrala din Antene.In emisiunea lui ,conceputa ,realizata,moderata,gandita si muncita de el ar trebui sa isi poata aduce invitatii pe care ii doreste .De aici a aparut si problema pentru ca pe lista de invitati a lui Mihai Bendeac a aparut Radu Banciu.Imediat Mircea Badea si Mihai Gadea au luat pozitie facand ce stiu ei mai bine :au sunat "mai sus".Si de sus a venit decizia de a i se interzice lui Bendeac sa isi aduca in emisiune invitatul Radu Banciu.Mircea Badea a postat chiar azi un filmuletz in care vzi Doamne ,el era in Piata Constitutiei in 2010 aparand dreptul la libera exprimare.E nul!Si e nul din 2 motive :1.a fost trimis acolo pentru a se alatura maselor de manevra 2.pozitia si amestecul intr-o emisiune care nu face parte macar din grila Antenei 3 unde domul Badea poate ar avea dreptul sa aiba o pozitie ..
  • george george
    @Iulia Bunea te rog sa mentionezi sursa datelor!
  • nicu nicu
    interesanta e audienta pe luna octombrie, de cand a inceput vocea pe pro
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    http://www.paginademedia.ro/2013/10/divertisment-nextstar-emisiunea-lunii-septembrie-un-show-pacatos-trece-peste-wow-biz/ Ai aici audienta emisiunilor de divertisment pe luna septembrie.
  • andrei andrei
    ce audienta are emisiunea iComedy?

Trimite un comentariu

sus