Skip to main content

Mihai Bendeac: Am primit notificări pentru postările mele pe Facebook: cam 3000 de euro postarea. Actorul cere rezilierea contractului.

 

Mihai_Bendeac

Publicitate

ACTUALIZARE. Bendeac cere rezilierea contractului cu Antena 1 "în condiţii amiabile". "Dacă până miercuri nu mi se reziliază contractul în condiţii amiabile, joi sau vineri voi apărea în faţa voastră pentru un interviu. (...) gata cu "nu te pune cu ditamai trustul ca te vor face praf". Detalii, în articol.

Nu sunt altceva decât un prizonier”, spune Mihai Bendeac despre situaţia în care se află cu Antena 1.

Pentru postarile mele pe Facebook din aceasta saptamana, am primit notificari de penalitati. Cam 3000 de euro postarea...”, menţionează actorul într-un comunicat de presă postat pe Facebook.

În acelaşi comunicat, Bendeac precizează că “revolta mea a aparut in momentul in care am primit, din partea Antenei 1, o lista cu persoanele ce nu trebuie sa fie parodiate”.

În opinia lui Bendeac, există două soluţii de evitare a unui proces cu Antena 1:

"1. Antena renunta la clauzele abuzive din contract, care incalca grav si flagrant Drepturile Omului, si imi ofera deplina libertate de exprimare.

2. Antena renunta la presiuni si amenintari, solicitand rezilierea amiabila a contractului. In acest caz, sunt decis sa nu mai pronunt niciodata numele persoanelor ce tin de acest trust. Numai ca, in acel caz, VA FI OPTIUNEA MEA. Nu va reprezenta o cenzura neconstitutionala."

Reamintim că Mihai Bendeac a afirmat, într-o postare pe Facebook, că i s-a interzis invitarea lui Radu Banciu, în emisiunea iComedy. Totodată, Bendeac a menţionat că i-a fost interzisă o parodie “Mircea Badea vs. Radu Banciu” şi că I s-a dat o listă cu personalităţi ale căror nume nu trebuie pronunţate pe post, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Ulterior, Antena 1 s-a delimitat de afirmaţiile lui Bendeac.

Comunicatul integral al lui Mihai Bendeac:

S-a inoculat ideea ca refuzul meu de a participa in continuare la proiectul iComedy, proiect ce imi apartine, se datoreaza exclusiv refuzului conducerii postului de a mi se permite sa-i invit in studio pe Radu Banciu sau Silviu Manastire.

Nimic mai neadevarat.

Mentionez ca nu-l cunosc personal nici pe domnul Banciu, nici pe domnul Manastire. Iar aceasta interzicere a fost doar picatura ce a umplut paharul.

Revolta mea a aparut in momentul in care am primit, din partea Antenei 1, o lista cu persoanele ce nu trebuie sa fie parodiate. Momentan, nu pot face publica lista. Si nici nu stiu daca o voi face publica vreodata.

In alta ordine de idei, pentru postarile mele pe Facebook din aceasta saptamana, am primit notificari de penalitati. Cam 3000 de euro postarea...

Atat costa libera exprimare in Romania.

Exista doua solutii pentru a nu se ajunge la proces.

1. Antena renunta la clauzele abuzive din contract, care incalca grav si flagrant Drepturile Omului, si imi ofera deplina libertate de exprimare.

2. Antena renunta la presiuni si amenintari, solicitand rezilierea amiabila a contractului. In acest caz, sunt decis sa nu mai pronunt niciodata numele persoanelor ce tin de acest trust. Numai ca, in acel caz, VA FI OPTIUNEA MEA. Nu va reprezenta o cenzura neconstitutionala.

Consider ca, pana atunci, nu sunt altceva decat un prizonier.

O zi buna.

Bendeac: Gata cu "nu te pune cu ditamai trustul ca te vor face praf".

"A compara cazul de cenzură al show-ului iComedy cu situaţia lui Wilmark, ţine ori de ticăloşie, ori de cretinism", scrie Bendeac. "Omul a fost concediat fiindca a încălcat contractul. Punct. Eu nu am fost concediat. Din contră", continuă el.

Mihai Bendeac, într-o postare pe Facebook:

"Sunt tinut prizonier, amenintat, mi se interzice dreptul la munca, primesc amenzi de zeci de mii de euro. De ce? Fiindca nu am acceptat sa fiu o sluga. Fiindca nu am acceptat ordine. Nu-si permite nimeni sa-mi spuna mie ce am voie sa parodiez si ce nu. Si cine sustine ca "e dreptul lor sa interzica", nu le doresc decat o saptamana in lagar. Fiindca sunt comunisti.

Inca o ticalosie si gata. Spun TOT.

Daca pana miercuri nu mi se reziliaza contractul in conditii amiabile, joi sau vineri voi aparea in fata voastra pentru un interviu. Apoi, exista Youtube (!!!) si, mai ales, Piata Universitatii....

In tara asta, e posibil ca un mogul, nu dau nume, sa poata lupta cu Basescu. Dar nu cu mine. In numele celor care si-au dat viata pentru ca noi azi sa avem drepturi si libertati, il anunt ca nu mi-e frica. Din contra.

Deci gata cu "nu te pune cu ditamai trustul ca te vor face praf". Serios? Ia hai!!!

E TARA MEA SI LIBERTATEA MEA!"

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pelix pelix
    si a plouat cu agenti lingai ai varanului...
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Bine spus cristina,. mirciulica cel viteaz incearca putina manipulare tipic antenista.
  • agent ss agent ss
    nu mai face pe victima bai mascariciule si stai drept nu te mai da dupa cum bate vantul neghiobule care stii numai sa arunci cuvinte urate la adresa celor care ti-au fost aproape.asta dovedeste caracterul tau infect si josnic in care te scalzi zi de zi.actor de mana a doua care esti.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Cata mizerie la antena! Slugile anteniste au primit ordin de linsaj, la adresa lui Bendeac. Sclavii antenelor au dat buzna la comentarii anti Bendeac, dupa ce aproximativ acum doua saptamani il ridicau in slavi.
  • cristina cristina
    Nea MirceA antenistul incurca borcanele in mod special . Bendeac era producatorul si realizatorul emisiunii. Micul Will era doar vedeta pro . Ceea ce avem in cazul de fata se numeste imixtiune in politica interna a producatorului . Micul Will avea un contract asa cum au toate vedetele pro . Vedeta pro , prin contract, are obligatia sa primeasca acceptul conducerii pentru a participa la o emisiune a unui post concurent !
  • iulia iulia
    Ce vorbesti ma tu? Cum crezi ca este posibil sa primeasca sanctiuni fara sa se bazeze pe termenii contractului? Taci, ca sunt altii care cred prostiile tale.
  • CosmiX CosmiX
    astuia i-ar trebui o capsula, unde sa traiasca singur, in toata splendoarea si maretia lui. cred ca acolo ar utea fi linistit, daca e asa bun pentru toata si nimeni nu il merita. ai uitat bai de unde ai plecat? tu prin antene te-ai ridicat si acum arunci cu noroi in cei care ti-ai dat bani? vai de capul tau, bai baiatule
  • Hehehe Hehehe
    Nu. Omul a spus clar ca interdictiile cu pricina nu erau cuprinse in contractul semnat cu Hantena. Ele au venit pe deasupra, ca un "supliment" care, evident, trebuia acceptat tacit, fara sa fie trecut in vreun contract. La fel si lista cu intangibilii! :)
  • vasilika vasilika
    Bendeac se victimizeaza si dintr-un actor talentat s-a transformat intr-un circar...jenant.
  • Alin Ache Alin Ache
    La inceput avea nevoie de bani si a semnat contractul, acum face pe martirul. Indiferent de concluzia acestui scandal, Bendeac va iesi mai prost decat este privit deja. Inca un gunoi la cos.
  • Andrei Andrei
    Bendeac de o saptamana se vitimizeaza si incearca sa manipuleze lumea cu "textele" lui . Frate , un contract semnat e un contract semnat ! Cand il semnezi de obicei il si respecti ... Rusine Bendeac!
  • kevall kevall
    bendeac este un fumat si un drogat cu norma intreaga deci sa nu mai aiureze el pe aici ca face si desface ca nu este in stare de nimic acest mascarici de 2 lei.
  • paul S paul S
    Bendeac nu este "artist al poporului".
    Este "artist al umanitatii" si al tuturor formelor de viata cunoscute si necunoscute din Universul cunoscut si necunoscut.
    Este ARTA insasi, esenta spiritualitatii eterne.
    Cine poate nega faptul ca ii imita fenomenal pe Gigi Becali si pe baiatul cu nasul mare care zice "nu stiu d-astea"?
    Nimeni!
    Imensa pierdere pentru Antena1!!!
    Mii de localuri de cartier asteapta cu bratele deschise un one-man-show de inalta calitate pentru atragerea clientilor.
    Aceasta pierdere poate insemna inceputul declinului pentru antene, in timp ce Bendeac are vitorul 100% asigurat: la bucataria unei astfel de carciumi, o ciorba si-o friptura in plus sau in minus, nu se cunosc.
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    "In tara asta, e posibil ca un mogul, nu dau nume, sa poata lupta cu Basescu. Dar nu cu mine."
    Asta chiar mi-a placut, e din ciclul "tine-ma ca il omor".
    Face toti banii sa te uiti cum l-au ales basistii pe Bendeac drept portstindardul lor, drept apostol si martir al luptei lor obsesiv-compulsiv-patologice impotriva lui Voiculescu.
    Hai sa va dau o idee, dragi basei. Ca tot n-aveti voi candidat sa-l inlocuiasca pe liderul vostru spiritual la anul, de ce nu-l luati pe Bendy?
    Fata de prezidentiabil are, sa hahaie prosteste stie...ce mai, e de-al vostru.
  • mirceA mirceA
    Dar, Wilmark, saracu'... de ce nu e bagat in seama ?!
    Hai sa-l plangem si pe asta ca e exact in aceeasi situatie: a incalcat un contract.

Trimite un comentariu

sus