Skip to main content

Mihai Bendeac: Am primit notificări pentru postările mele pe Facebook: cam 3000 de euro postarea. Actorul cere rezilierea contractului.

 

Mihai_Bendeac

Publicitate

ACTUALIZARE. Bendeac cere rezilierea contractului cu Antena 1 "în condiţii amiabile". "Dacă până miercuri nu mi se reziliază contractul în condiţii amiabile, joi sau vineri voi apărea în faţa voastră pentru un interviu. (...) gata cu "nu te pune cu ditamai trustul ca te vor face praf". Detalii, în articol.

Nu sunt altceva decât un prizonier”, spune Mihai Bendeac despre situaţia în care se află cu Antena 1.

Pentru postarile mele pe Facebook din aceasta saptamana, am primit notificari de penalitati. Cam 3000 de euro postarea...”, menţionează actorul într-un comunicat de presă postat pe Facebook.

În acelaşi comunicat, Bendeac precizează că “revolta mea a aparut in momentul in care am primit, din partea Antenei 1, o lista cu persoanele ce nu trebuie sa fie parodiate”.

În opinia lui Bendeac, există două soluţii de evitare a unui proces cu Antena 1:

"1. Antena renunta la clauzele abuzive din contract, care incalca grav si flagrant Drepturile Omului, si imi ofera deplina libertate de exprimare.

2. Antena renunta la presiuni si amenintari, solicitand rezilierea amiabila a contractului. In acest caz, sunt decis sa nu mai pronunt niciodata numele persoanelor ce tin de acest trust. Numai ca, in acel caz, VA FI OPTIUNEA MEA. Nu va reprezenta o cenzura neconstitutionala."

Reamintim că Mihai Bendeac a afirmat, într-o postare pe Facebook, că i s-a interzis invitarea lui Radu Banciu, în emisiunea iComedy. Totodată, Bendeac a menţionat că i-a fost interzisă o parodie “Mircea Badea vs. Radu Banciu” şi că I s-a dat o listă cu personalităţi ale căror nume nu trebuie pronunţate pe post, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Ulterior, Antena 1 s-a delimitat de afirmaţiile lui Bendeac.

Comunicatul integral al lui Mihai Bendeac:

S-a inoculat ideea ca refuzul meu de a participa in continuare la proiectul iComedy, proiect ce imi apartine, se datoreaza exclusiv refuzului conducerii postului de a mi se permite sa-i invit in studio pe Radu Banciu sau Silviu Manastire.

Nimic mai neadevarat.

Mentionez ca nu-l cunosc personal nici pe domnul Banciu, nici pe domnul Manastire. Iar aceasta interzicere a fost doar picatura ce a umplut paharul.

Revolta mea a aparut in momentul in care am primit, din partea Antenei 1, o lista cu persoanele ce nu trebuie sa fie parodiate. Momentan, nu pot face publica lista. Si nici nu stiu daca o voi face publica vreodata.

In alta ordine de idei, pentru postarile mele pe Facebook din aceasta saptamana, am primit notificari de penalitati. Cam 3000 de euro postarea...

Atat costa libera exprimare in Romania.

Exista doua solutii pentru a nu se ajunge la proces.

1. Antena renunta la clauzele abuzive din contract, care incalca grav si flagrant Drepturile Omului, si imi ofera deplina libertate de exprimare.

2. Antena renunta la presiuni si amenintari, solicitand rezilierea amiabila a contractului. In acest caz, sunt decis sa nu mai pronunt niciodata numele persoanelor ce tin de acest trust. Numai ca, in acel caz, VA FI OPTIUNEA MEA. Nu va reprezenta o cenzura neconstitutionala.

Consider ca, pana atunci, nu sunt altceva decat un prizonier.

O zi buna.

Bendeac: Gata cu "nu te pune cu ditamai trustul ca te vor face praf".

"A compara cazul de cenzură al show-ului iComedy cu situaţia lui Wilmark, ţine ori de ticăloşie, ori de cretinism", scrie Bendeac. "Omul a fost concediat fiindca a încălcat contractul. Punct. Eu nu am fost concediat. Din contră", continuă el.

Mihai Bendeac, într-o postare pe Facebook:

"Sunt tinut prizonier, amenintat, mi se interzice dreptul la munca, primesc amenzi de zeci de mii de euro. De ce? Fiindca nu am acceptat sa fiu o sluga. Fiindca nu am acceptat ordine. Nu-si permite nimeni sa-mi spuna mie ce am voie sa parodiez si ce nu. Si cine sustine ca "e dreptul lor sa interzica", nu le doresc decat o saptamana in lagar. Fiindca sunt comunisti.

Inca o ticalosie si gata. Spun TOT.

Daca pana miercuri nu mi se reziliaza contractul in conditii amiabile, joi sau vineri voi aparea in fata voastra pentru un interviu. Apoi, exista Youtube (!!!) si, mai ales, Piata Universitatii....

In tara asta, e posibil ca un mogul, nu dau nume, sa poata lupta cu Basescu. Dar nu cu mine. In numele celor care si-au dat viata pentru ca noi azi sa avem drepturi si libertati, il anunt ca nu mi-e frica. Din contra.

Deci gata cu "nu te pune cu ditamai trustul ca te vor face praf". Serios? Ia hai!!!

E TARA MEA SI LIBERTATEA MEA!"

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • PETRUS PETRUS
    Bendeac ar fi cazul sa nu se mai victimizeze. Toata lumea stie ca nu are dreptate si trebuie sa isi prezinte scuze deoarece a gresit.
  • Cosmin Harsan Cosmin Harsan
    Eu sunt convins ca sunt multe mizerii de spus despre Intact si Antene.
  • Cosmin Harsan Cosmin Harsan
    Pentru Bendeac, clar nu as iesi in strada. Dar sa-l huiduiesc pe Voiculescu, DAAAAAA!!!
  • scorpyo scorpyo
    Bv bENDEAC. Ai zis in sfarsit ceun om normal vede ci ochiul liber,ca anume latriinele mint si manipuleaza!
  • Synned Synned
    jeg de televiziune,ne meritam soarta....
  • mirceA mirceA
    Asta cu "piata Univiresitatii" mi s-a parut cea mai tare. Sunt curios cati romani ar iesi in strada pentru... Bendeac.
    UNITI, SALVAM... MOJICIA UMANA ! :)
  • a a
    Va fi dat afara si de la Romania danseaza?
  • 1q 1q
    interesant este ca ambele optiuni ale lui bendeac incep cu "antena 1 renunta." el avand se pare doar drepturi ca un "hartist" al poporului ce se afla.
  • alex_2 alex_2
    pai "clauzele abuzive" n-au fost acceptate de el de la inceput? ca doar n-am semnat eu in locul lui.

Trimite un comentariu

sus