Skip to main content

Mihai Gâdea s-a plâns la Parlament că Antena 3 e persecutată

 

gadea la parlament
Sursa foto: Jurnalul.ro

Publicitate

Mihai Gadea, director general al Antena 3, acuză că televiziunea pe care o conduce este victima unor atacuri în fruntea cărora se află Traian Băsescu, DNA şi CSM, şi cere Parlamentului să intervină pentru a apăra libertatea presei, scrie HotNews.ro, care citează Antena3.ro.

"În fruntea atacurilor asupra Antena3 s-au aflat preşedintele Traian Băsescu, CSM şi DNA. DNA a inventat un aşa-zis dosar de şantaj asupra unei entităţi din trust. DNA a declanşat urmărirea penală împotriva entităţii juridice Antena 3. Este pentru prima oară când o instituţie de presă este pusă sub urmărire penală", a afirmat Gâdea, potrivit discursului său, citat de Antena3.ro.

Directorul televiziunii de ştiri a solicitat, în cadrul unei dezbateri organizate la Parlament, înfiinţarea unei comisii de anchetă care să studieze aspectele reclamate şi care să facă "un raport care să fie inclus într-un dosar pregătit pentru a fi transmis instiutuţiilor europene", mai scrie HotNews.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CosmiX CosmiX
    pai au si de ce....la halul in care a adus tara si oamenii din ea
  • cristi cristi
    Se pare ca din ce în ce tot mai multi romani se împotrivesc lui Băsescu.
  • alin alin
    ...si cine are timp si energie sa se uite la 4 posturi de stiri sa afle tot adevărul? Nu e mai bine sa te uiți direct la Digi24?
  • Marian Marian
    @Cristi, ia o gura de apa ca te ineci. Nu mai vezi clar, de scris nu mai vorbesc. Incearca sa-ti revii ca nu mai prinzi ziua de salariu si ai dat degeaba sute de comentarii impotriva Antenelor.
  • Andrei Andrei
    Lichele basiste ce sunteti , ce va tot dati cu parerea despre una despre alta asa doar sa va aflati in treaba ? Nu va e rusine ??? Sau probabil va plateste bine Basescu sa il sustineti in actiunile lui distructive ...
  • Maya Maya
    Gadea nu s-a plans, insa este normal sa faca aceste demersuri. Cineva trebuie sa actioneze in vreun fel. Este incredibil ce se intampla in tara asta.
  • nadia nitov nadia nitov
    CORECT! si peste ce zic aia de la tv mai folositi-va si capul vostru ca televiziunile nu sunt dumnezeu pe pamant si nici litera de lege! pe mine ma deprima increderea oarba pe care o are lumea in televiziuni! :( cand intrebi "de unde stii?" auzi "au spus la televizor!" televizorul nu-i arca lui dumnezeu prin care se transmit adevarurile lumii ci opusul ei!
    cat despre gadea, hahahaha! adica are acum basescu mai multa forta decat avea in 2011 cand avea tot guvernul la dispozitie? si noi om fi prosti sa-l credem! :( latrina 3 se duce la vale pentru ca a depasit orice limita a bunului- simt si cat o fi romanul de credul cianura nu i se pare buna de inghitit si respirat! si nici cateva sute de cutremure intr-o zona in care n-au mai fost cutremure...:( om fi noi prosti, dar nu atat de prosti pe cat ne vor corifeii cianurii.
  • Stefan Stefan
    Pai mai domnu Gadea tu Mai ai tupeul sa vorbesti.
  • Doina Doina
    A murit rusinea,pe dl gidea asa l-au invatat la scoala sa minta,daca isi priveste fata in ochi nu ii este rusine?probabil ca nu ,banii pe care ii primeste il ajuta sa uite si de bun simt si de rusine.
  • poweraxxel poweraxxel
    De fapt, la A 3 e jale mare datorita unui alt motiv ... Societatea este sub supraveghere judiciara. Ceea ce inseamna ca dispun dupa propria dorinta de banii din conturi. Dar conturile sunt vazute si de altii. Acum, jongleriile sunt blocate. "Plimbarile" de numerar prin diverse buzunare si in/din diverse alte conturi "nastrusnice" nu mai pot exista. Pentru ca procurorii ar descoperi niste alte conturi dragute si interesante. Ca urmare, sandramaua incepe sa se clatine, pentru ca multi "deontologi" isi luau banutii altfel decat din circuitul normal al banilor, circuit amarat din care abia se pot plati femeile de serviciu si portarii. Dupa ce au incercat cu disperare sa scape de controlul judiciar si au sfarsit toate caile legale de atac a acestei masuri, acum incearca pe cai "exceptionale", cersind parlamentului pe care prin propria prestatie l-au nascut ... Le e frica antenistilor sa nu ramana pe drumuri? Ar fi bine sa se intample asta, nu pentru ca merita sa plateasca cumva manipularea pe care au practicat-o, ci doar pentru a da un exemplu viitorilor jurnalisti. Un exemplu care sa le arate ca rolul presei este sa informeze, sa relateze, nu sa manipuleze si sa intre in cardasie cu politicieni dubiosi ...
  • alex alex
    Mare dreptate ai!!!
  • udialan udialan
    PANA IN DECEMBRIE TRECUT, 2012:

    personal, am mancat A3 pe paine!

    DUPA DECEMBRIE: m-a cam luat cu SILA de A3!

    * dar, pt cei care se grabesc sa puna la zid A3 (valabil si pt alte posturi de stiri): ganditi va ca noi "ciumpalacii" suntem carnea de tun a tuturor mogulilor media SI nu avem ca arme decat EXACT aceste posturi de stiri ale lor - TOATE POSTURILE DE STIRI ne sunt noua benefica, fiecare cate putin, complementar, ne intregesc o imagine, altfel aceasta imagine apare TRUNCHIATA la fiecare post in parte in functie de propriile interese ale mogulului care "marca" banu' in gusa lui Gadea, Turcescu, Ciutacu etc.

    ** asa ca sa ne BUCURAM ca toate aceste 4-5 statii de stiri se mananca intre ele, pt ca in felul asta NOI avem o sansa de a ne completa ADEVARUL, afland de la fiecare cate putin si cate o alta versiune.
  • jean jean
    păpușica gădea... n-are minte, face ce i se spune
  • cristi cristi
    NU POT SA CRED ASTA...JEGURILE ASTEA TOATA ZIUA DE BASESCU .GADEA NU ARE VORBA SA ZICA CEVA DE BASESCU. AVETI UN VIRUS IN VOI DE LA FELIX MOTANU.SIGUR ASTA.PANA IN PARLAMENT SA AJUNGETI SA SPUNETI CA VA FACUT BASESCU NU STIU CE??! AVETI CEVA LA CAP.
  • postacus postacus
    Unde-s postacii din latrina? Nu s-au dat inca banii?

Trimite un comentariu

sus