Skip to main content

Prima reacţie a RMGC la decizia CNA: Nu am înţeles de ce unui sindicat îi este refuzat dreptul la publicitate

 

rosia montana"Nu am înţeles, din ce am văzut până acum, care este motivul pentru care unui sindicat care luptă pentru locurile de muncă îi este refuzat dreptul la publicitate", a declarat directorul Roşia Monta Gold Corporation, Dragoş Tănase, pentru Yahoo News.

Publicitate

Declaraţia a fost făcută la scurt timp după ce CNA a decis să interzică difuzarea spoturilor publicitare ale companiei Roşia Montană Gold Corporation.

Membrii CNA au considerat că spoturile încalcă, printre altele, articolul din lege care spune că spoturile nu trebuie „să stimuleze comportamente dăunătoare sănătăţii sau siguranţei populaţie”, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Directorul Roşia Monta Gold Corporation a mai declarat pentru Yahoo News că reprezentanţii companiei vor lua o poziţie oficială "în momentul în care vom avea o motivaţie clară a acestui lucru".

La discuţiile de la CNA pe subiectul spoturilor Roşia Montană a fost prezent şi un avocat al RMGC, care s-a limitat la spune că nu poate răspunde la nicio întrebare legat de subiectul RMGC, dar că membrii pot formula întrebări la care pot primi răspuns într-o zi sau două.

Consiliul a primit peste 2.000 de reclamaţii privind modul în care radiodifuzorii au reflectat subiectul proiectului de exploatare minieră de la Roşia Montană şi al protestelor celor care se opun acestui proiect.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    al dreacu sindicat ! :( are bani sa ingroape romania dar si toate televiziunile in reclame dar are doar cateva sute de membrii? mai, dar ce bogati sunt membrii aia! sper sa apuc ziua in care DNA sa intre peste astia si sa-i scuture de sa le sara euroii de la rmgc impreuna cu fulgii! daca le pui pe masa un proiect fara cianuri li se face rau! un proiect fara cianuri inseamna ca vor trebui sa munceasca 10 ore pe zi si astia s-au boierit in ultimii 15 ani, la ei serviciu e doar la tv si cand vin comisii parlamentare de nepriceputi sa-si dea cu parerea lor de nepriceputi! ca ce au stabilit oamenii de stiinta, somitatile, e rahat, dar ce hotaraste unul care nu stie sa vorbeasca bine romaneste e LEGE!
  • UNITI SALVAM ROSIA MONTANA UNITI SALVAM ROSIA MONTANA
    n-a declarat pt iahu niuz, a raspuns ca un bilbiit la o intrebare pe care i-am adresat-o eu, pe chatul ala mituit de la yahoo! news, unde postacii rmgc dau cu dislike in populatie. dislike sau like, scoatem rmgc afara din romania. de par, daca e cazul. stiti de ce le-au interzis? pt ca sint mincinoase si ne abuzeaza non stop. noi spunem NU mineritului in romania. si, o ultima intrebare, era ce inseamna campania "Căutăm 1000 de oameni potriviți" afisata pe site-ul rmgc. e vorba de postaci?
  • dan dan
    Nu cred ca au de ce sa sufere copii nostri de pe urma deciziilor imature ale acelui sindicat sau ale politicienilor care isi urmaresc doar bunastarea personala. Acel proiect trebuie inchis odata pentru totdeauna la fel ca si restul proiectelor cu potential mare de dezastru ecologic. Din pacate daca acei locuitori nu pot dezvolta alte variante de subzistenta in acea locatie poate ar fi mai bine sa caute alte meleaguri .De data asta CNA-ul cred ca a luat una dintre rarele decizii bune pentru tara.
  • Ionut Ionut
    Bineinteles ca Sindicatul Viitorul Mineritului are dreptul la reclama, iar situatia somajului de la Rosia Montana este reala. Sper ca reprezentantii CNA sa revina asupra decizie, caci vocea motilor a razbatut cu greu peste cea a protestatarilor

Trimite un comentariu

sus