Skip to main content

Roşia Montană, primul subiect al emisiunii lui Liviu Mihaiu la TVR 1

 

Publicitate

Liviu Mihaiu revine, în această seară, la TVR 1, cu emisiunea Între bine şi rău. Subiectul primei ediţii este Roşia Montană. Proiectul legislativ va fi dezbătut, cu argumente pro şi contra, de invitaţii emisiunii de la TVR 1.

Emisiunea va începe la ora 21.10, pe TVR 1.

Mihaiu, despre emisiune:

"E a treia serie de emisiuni Între bine şi rău începând din 2007... e o emisiune al cărui format pro versus contra este de inspiraţie BBC şi care a avut succes consistent pentru publicul TVR.

Tratează teme mari naţionale şi de societate şi nu se ocupă de persoane fizice sau juridice.

Am încredere că pot aduce un gen de dezbatere sine ira et studio sau, mai pe româneşte, fără psihozele anti care străbat spaţiul politic şi jurnalistic românesc..."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costel penescu costel penescu
    Mihaiu si Dobrovolski sunt dedulciti la banul public.Amandoi au supt din banii TVR cu productii indoielnice si rating mai mic decat caracterul lor. Daca Vantu nu reuseste sa-i ciordeasca licentele lui Gusa de la CNA e bun si TVR-ul la vremuri grele.E foame de bani baieti!
  • haion haion
    Mie mi-a placut. Mi-a placut mult academicianul care a marturisit cum o exploatare monoindustriala a facut praf satul lui si cum oamenii dezradacinati au fost alungati la oras devenind oameni fara capatai. Dupa 20 ani exploatarea a cazut normal, dar ca sa repari ce a fost acolo trebuie sa treaca sute de ani. Cei de la Gold Corporation nu m-au impresionat, credeam ca sunt mai buni. Mi s-au parut limitati. Liviu Mihaiu a fost bun, nepartinitor. A dat fiecaruia sansa lui. Bravo. Eu m-am decis aleg intoarcerea la normalitate, ca vad ca lacomia strica mintile multor oamenii. Goana dupa aur... :(
  • Luca Luca
    Am urmarit emisiunea pana la aceasta ora. Prost gandita, partinitoare, haotica. M-am uitat din curiozitate ca sa vad un batranel agramat si incoerent, fara pic de bun simt, care-si da cu parerea despre tot PE BANI PUBLICI. O emisiune slaba. Petrisor, cu cat este platit macabrul Mihaiu pe editie?
  • Andrei Andrei
    Sa-l ia si pe Dobro sa-i tina microfonul cum facea pe la Guerilla. De vina nu e Mihaiu. CA-ul TVR-ului da dovada crasa de servilism politic.
  • Ana Hirsch Ana Hirsch
    Jenent. Penibil. Acest personaj Liviu Mihaiu, un amestec intre un lingau ceausist si un tarabagiu de mahala, este platit din bani publici pentru a-si etala spoiala cultural si limba de lemn plina de greseli gramaticale. E treaba lui Vantu sa-si plateasca servitorii nu a statului. Groparul unui post de radio al familiei Vantu vine sa ne tina lectii despre bine si rau. Domnule Saftoiu, doar in Romania se poate intampla asa ceva.
  • telespectator telespectator
    ma simt umilit ca cetatean roman doar cand aud ca acest personaj - Liviu Mihaiu - este angajat pe banii mei si la televiziunea publica. Liviu Mihaiu ia spaga din Delta ca "reprezentant al meu", cetateanul roman, Liviu Mihaiu ia bani de la diversi finantatori ca sa ma invete pe mine, cetatean roman, cum trebuie sa ma port ca european, etc, etc.....pana nu scapam de personaje precum Liviu Mihaiu, Toma si sleahta lor de profitori nu vom avea o societate civila veritabila. Va rog frumos, nu mai cereti bani in numele meu ! Mergeti si munciti ceva, orice, pe bune
  • Observator Observator
    Mihaiu e pe blat cu tvr de multi ani, chiar daca e un antitalent.
  • nae nae
    Liviu Mihaiu, un om de mare caracter, care a fost sponsorizat de RMCG atat in plan personal (excursia in Noua Zeelanda) cat si ca ong Salvati Dunarea si Delta. Rusineee !

Trimite un comentariu

sus