Skip to main content

SCHIMBARE LA VÂRF. Bogdan Prăjişteanu, şeful MEC, părăseşte compania: "voi finaliza stagiul Alumni la Harvard Business School"

 

bogdan-prajisteanu2

Publicitate

ACTUALIZARE: "Am decis ca e momentul potrivit pentru a finaliza stagiul Alumni la Harvard Business School in urmatoarele 5 saptamani si a ma dedica ulterior unei noi provocari in cariera", spune Bogdan Prăjişteanu într-o poziţie trimisă în exclusivitate Paginademedia.ro. Poziţia, dar şi cine va asigura conducerea companiei, integral în articol.

EXCLUSIV. Managerul uneia dintre cele mai mari agenţii de media – MEC – părăseşte compania.

Astăzi, angajaţii companiei au fost anunţaţi că Bogdan Prăjişteanu pleacă de la agenţia de media. Bogdan Prăjişteanu le-a spus angajaţilor că a decis să plece pentru că are alte planuri.

Prăjişteanu: Am decis ca e momentul potrivit pentru a finaliza stagiul Alumni la Harvard

"Am decis ca e momentul potrivit pentru a finaliza stagiul Alumni la Harvard Business School in urmatoarele 5 saptamani si a ma dedica ulterior unei noi provocari in cariera", spune Bogdan Prăjişteanu într-o poziţie trimisă în exclusivitate Paginademedia.ro.

Prăjişteanu:

"Dupa 13 ani aici si parcurgerea Programului de Leadership Development la Harvard am decis ca e momentul potrivit pentru a finaliza stagiul Alumni la Harvard Business School in urmatoarele 5 saptamani si a ma dedica ulterior unei noi provocari in cariera.

Sunt multumit de cele indeplinite la MEC. Sunt convins ca echipa de management este una talentata si cu o reputatie excelenta in piata. Este o oportunitate pentru MEC de a adopta o noua directie de dezvoltare."

Poziţia companiei MEC, trimisă Paginademedia.ro:

Dupa 13 ani petrecuti la MEC, Bogdan Prajisteanu a decis ca e momentul pentru o schimbare in cariera sa profesionala.

Rogier Croes, General Manager al MEC CEE, Rusia si CIS va prelua responsabilitatea managementului MEC Romania. El va fi sprijinit de catre o echipa de management talentata si experimentata, dupa cum urmeaza:

Mihaela Antonescu – Client Service Director

Razvan David – Head of Interaction

Elena Muntean – Media Director

Florin Beldiman – Head Analytics & Insights

Managementul MEC Romania va fi sprijinit de Anna Lubowska, Chairman CEE, Russia si CIS pentru MEC precum si de Tomasz Kolanowski – Analytics & Insights Director pentru CEE.

Anna Lubowska a spus comentand noutatile:

„Imi pare rau ca Bogdan se desparte de noi. In cei 13 ani petrecuti la MEC, el a reusit sa cladeasca o varietate a portofoliului de clienti, de la tehnologie la bunuri de larg consum, oferind campanii de comunicare integrate. El ne lasa azi cu cea mai diversificata echipa de digital din piata de agentii de media si cu o oferta extrem de competitiva pe zona de Analytics&Insights.

Bogdan a fost intotdeauna foarte implicat in businessul nostru, dar el a luat decizia sa paraseasca MEC dorind o noua provocare si o noua directie in cariera sa profesionala. Ii dorim mult succes in tot ceea ce va intreprinde in viitor.

Aproape şapte ani la MEC

  • Bogdan Prăjişteanu a condus MEC România (fostul Mediaedge:cia) timp de aproape şapte ani, din aprilie 2007.
  • Înainte de MEC, Prăjişteanu a lucrat la Media Insight (parte a WPP), între anii 2000 şi 2007.
  • În 2000, a fost, câteva luni, Business Development Director la agenţia MindShare
  • A intrat în publicitate în 1994, la agenţia Mediacom (parte a Grey Worldwide), ca Media Director. La Mediacom a lucrat în perioada 1994-2000.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    daraga "un cititor", banuiesc cine esti (lol), da-mi voie sa-ti marturisesc ca tot sub "anonimat" si tot sub aspectul unor frustrari va duceti si voi pe usa directorului din agentie sa umpleti cu "mujdei" oamenii care stau si va fac treaba!!!.....doar ca la impartirea spanacului, NU mai exista si versiunea: hai sa fim echitabili ca doar TOTI au muncit!!!
    Cum spuneam, niste vipere care au senzatia ca daca in MEC se intampla ceea ce se intampla este o regula generala.....NU......sunt companii in cadrul carora daca ai deschis usa la director cu sughituri, barfe si bagat de strambe, esti dat afara pe usa impreuna cu o bila neagra!
    Fetelor, bagati repede niste rugi catre cel de sus, sa fie la fel de "induiosat" si Rogier de viitoarele voastre rahaturi.....ma indoiesc totusi ca EL va avea atitudinea: let's take shit!!! ;)
    Hai...mai aveti si alte observatii legate de anonimat si frustrari???
    Ca avem si alte replici...mai usturatoare...si le meritati din plin!

    cum se spune la gaini??....husi, husi...da-i viteza!!!
  • Paul Paul
    Din ciclul: Something's Rotten in Denmark? sau.... When the shit hits the fan....
  • razvan razvan
    am vazut multe agentii, sclavagism mai mare ca la MEC nu exista, chiar nu exista. Noroc ca a intervenit reteaua, va fi mai greu cu pupatul de fund si muscatul din colegi in limba engleza, mult mai greu

    Mai e unu la financiar.... "trebuie sa crestem rebate-ul cu 2-3-4% ca sa platim la timp" ...nu dai, astepti 6 7 luni



    cititorilor - nu sunt legende, sunt relatari de la fata locului, din culise
  • un alt cititor un alt cititor
    gura pacatosului adevar graieste... iar cel ce este neinteresat nu simte nevoia sa comenteze... pentru cititorii care nu au nici o legatura cu subiectul...desi ma indoiesc profund ca exista :))))...nu uitati adevarul existe in orice poveste...acum fiecare cum si-a trait experienta...sau cum a rezonat cu oamenii cu care a intrat in contact.
  • Un cititor Un cititor
    Am intrat pe pagina asta ca sa citesc o stire si parca am nimerit la piata. Adevarul e ca nu e greu sa iti exprimi frustrarile sub anonimat. Fereasca orice companie de asemenea angajati ranchiunosi :))
  • jean jean
    he-he, ce mai fierbe stupul...
    :)
  • maria maria
    ...si inca un sfat pentru aceste caractere demne de Catavencu....bagati repede lb. engleza fetelor...vine Rogier....si el s-ar putea sa nu "capteze" genul asta de limbaj (plansete, sughituri, onomatopee date de diverse oftaturi....poate este si insurat si nu merge nici cu decolteul...).....deci, bagati tare.....eventual prima lectie o puteti incepe aici, acum...cititi si repetati cu voce tare urmatoarea propozitie: I believe I'am stupid, because I'am stupid! ;).....cu voce tare fetelorrrrrrr, nu fiti timide :))))) ca la "altele" va duce capul!
  • maria maria
    pai o sa urmeze si ele, nu la curs la Harvard, in niciun caz (lol), ci cand va sosi noul manager Rogier....banuiesc ca Rogier nu vorbeste fluent romaneste, dar stiu precis ca cele 2 orfeline au probleme grave de lb. engleza...nu mai zic de cea de pe iaurturi si cosmetice (lol)......
    femeia soldat in schimb, crede ca efortul sustinut constant este cheia succesului....pe bune?....faptul ca stai in firma de la 9 la 12 seara poate insemna ca esti trup si suflet?...nu cred.....de ce?....pentru ca ai la fund o echipa de oameni care muncesc ca si tine, dar sunt platiti la niciun sfert din cat incaseaza ea, care in tot acest nr de ore petrecut in biroul femeii de soldat, sunt sabotati, jigniti, nimiciti de "superioritatea" care nu intarzie sa apara la tot minutul din zi si noapte; nu mai spun ca doamna cu pricina, binenteles ca atunci cand a venit in MEC, nu a venit cu mana goala...a mai tras pe una dupa ea, sa nu ii dam numele, dar stim toti cine este...o isterica care are minte exact cat nr de fire de par care le mai are in cap si pe care si le nenoroceste luna de luna cu o vopsea de par neagra.....cele 2 in echipa sunt toxice pur si simplu pentru oricine interactioneaza cu ele.....pe de o parte ele zic ca muncesc mult...dar pe de alta parte, fac rau companiei prin faptul ca NIMENI nu mai poate fi stabilizat acolo pe termen lung....femeile astea si-au tras negrii pe plantatie, si dispun de ei in fel si chip...totul sub ochii lui Bogdan...care alege sa taca si sa "pretinda" ca imparte dreptatea la angajati; pai daca imparti dreptatea, pai imparte-o frate si la bani.....credeti ca vreo vipera din cele enuntate s-a dus vreodata la manager sa spuna: bai, am niste oameni acolo care mor cu mine in bioru de efortul pe care il facem...hai sa le dam niste bani...niste prime ceva...NUUUUUUU.....
    niciodata.....cum spunea o vorba: rege este cel care nu trebuie sa spuna vreodata, ca este rege ;)
    deocamdata am vazut doar niste slugi cu aere de regi....platiti bine...si restul de prasila frate!!!......cine vrea sa fie prostul lor, sunteti bine veniti acolo ;)
  • razvan razvan
    hehe Maria, ce frumos era daca plecau la pachet viperele cu Bo$$-ul

    Una minte mult, plange si joaca teatru ieftin. De ani de zile isi da afara colegii care-s superiori dpdv profesional, dar inainte are grija sa-i terorizeze, poate poate pleaca singuri. Lucreaza de 10 ani la MEC, dar nici un subaltern nu are mai mult de 2 3 ani in MEC. Cum ii da afara, plange in baie, in lift, pe holuri...unde gaseste audienta pentru minciuni si lacrimi.

    Cealalta, femeia soldat, munceste super mult, isi face bine treaba spre deosebire de vipera cu iaurturi si cosmetice, dar nu stie sa comunice cu oamenii. cand da ordin, trebuie executat, astfel cei incompetenti pleaca imediat, nu rezista mai mult de 2 -3 luni, iar cei buni muncesc pana la extenuare
  • maria maria
    Sa nu il plangem.....el va avea un viitor ok...a strans ceva bani omul....intrebarea corecta se pune: ce vor face cei numiti mai sus (echipa talentata :)), elena, mihaela......vipere care au fost tinute in brate si favorizate de catre acesta.....nu o sa mai tina de-acuma "luatul in brate"....si nici sabotaje ieftine....cum fac ele cu oamenii din echipa...oameni care muncesc pana isi vomita ficatii apoi dati afara ca nu au pupat mainile "doamnelor" in cauza....este faina viata, roata se intoarce :)))....succes domnitelor, veti avea nevoie ;)
  • jean jean
    sigur, e mai elegant să te lase să pleci decât să te dea afară, nu? :)
  • Costi Costi
    Cine, Spagisteanu?
  • Mihai Mihai
    Pai cand impui "abonamente" furnizorilor, se infunda treaba, la un monent sefii se prind si pleci brusc, la studii
  • FLorinC FLorinC
    Vaaaai, ce trist.
  • jean jean
    așa, brusc, într-o zi?

Trimite un comentariu

sus