Skip to main content

SCHIMBARE. Şefa de la Antena 2 “a ales să se dedice unor proiecte personale”.

 

Sursa foto: Wall-Street

Publicitate

ACTUALIZARE: Mirela Albu a trimis un punct de vedere legat de demisia de la Antena 2. Vreau “mai mult decat crearea si dezvoltarea acestui post tv timp de 7 ani, neavand intotdeauna sprijinul necesar intr-un demers de o asemenea anvergura”, spune ea. Poziţia, în articol.

Mirela Albu, Channel Manager al postului Antena 2a ales să se dedice unor proiecte personale”.

Potrivit oficialilor postului Antena 2, “în vederea unei noi abordări strategice ce va debuta în următoarele luni, Antena 2 trece prin câteva schimbări la nivel operaţional”.

În acest context, Mirela Albu nu va mai ocupa rolul de Channel Manager.

Până la numirea noului Channel Manager, conducerea postului va fi asigurată de Daniela Drăghici, Channel Manager Interimar.

Poziţia Antena Group:

“În vederea unei noi abordări strategice ce va debuta în următoarele luni, Antena 2 trece prin câteva schimbări la nivel operaţional.

În acest context, Mirela Albu nu va mai ocupa rolul de Channel Manager pe care şi l-a asumat ani de zile cu responsabilitate şi implicare unice.

Mirela a ales să se dedice unor proiecte personale, în timp ce noua direcţie a televizunii Antena 2 va fi comunicată în curând.

Intact Media Group mulţumeşte Mirelei Albu pentru activitatea extraordinară desfăşurată de-a lungul timpului, pentru dedicare şi rezultate, dar şi întregii echipe Antena 2, pentru performanţele realizate încă de la debut, echipa în care rezidă încrederea pentru stabilirea unor noi recorduri!

Antena 2 se regăseşte în primele 10 canale de pe piaţă, în Prime Time, la nivelul targetului 18-49 urban. Comparativ cu 2010, Antena 2 a avut o creştere de 9% a numărului de telespectatori pe Whole Day şi de 11% în Prime-Time, pe targetul comercial. Antena 2 este de asemenea recunoscută pentru numărul record de programe live, frecvenţă care poate fi comparabilă cu cea a unei televizuni de ştiri.

Până la numirea noului Channel Manager, conducerea postului va fi asigurată de Daniela Drăghici, Channel Manager Interimar.

Antena 2 face parte din divizia TV Intact Media Group, alături de A1, A3, Euforia şi GSP TV. Publicul acestor posturi TV numără zilnic peste 6 milioane de români.”

Mirela Albu, despre demisia de la Antena 2

Mirela Albu a trimis un punct de vedere legat de demisia de la Antena 2. Vreau “mai mult decat crearea si dezvoltarea acestui post tv timp de 7 ani, neavand intotdeauna sprijinul necesar intr-un demers de o asemenea anvergura”, spune ea.

Mirela Albu, pentru Paginademedia.ro:

“Am demisionat pentru ca vreau ca "personal best-ul" meu sa fie mai mult decat crearea si dezvoltarea acestui post tv timp de 7 ani, neavand intotdeauna sprijinul necesar intr-un demers de o asemenea anvergura.

Iubesc meseria asta si am facut-o de 20 de ani cu mare drag. Asa ca nu pot permite ca nimeni si nimic sa-mi stirbeasca dorinta de a face asta in continuare.

Multumesc echipei alaturi de care am construit un post TV care a performat cu profesionalism indiferent de conjuncturi.”

CARTE DE VIZITĂ MIRELA ALBU:

  • Absolventă a Academiei de Teatru şi Film, promoţia 2000, regie

TVR (1994-2000)

  • prezentator şi producător emisiunea Lumea dansului (realizată de Silvia Ciurăscu)
  • şefa biroului de presă şi relaţia cu concurenţii internaţionali la festivalul Cerbul de Aur
  • redactor muzical în echipa Aurorei Andronache
  • Premiu APTR pentru emisiunea Lumea Dansului

Antena 1 (2000-2013)

  • Producător şi regizor artistic al primelor 15 ediţii Din Dragoste (producător general Valeriu Lazarov)
  • Producător:
    • Academia Vedetelor (emisiune prezentată de Dan Negru)
    • De vorbă cu Adrian Păunescu
    • Folclorul Contraatacă
    • Batem Palma
    • Jocurile de la Saint Tropez

Antena 2 (septembrie 2006)

  • Head of Production (până în 2010), în perioada în care directorul staţiei era Mihai Gâdea
  • Din 2010, Channel Manager Antena 2

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Tanasescu Daniel Tanasescu
    Nu o cunosc pe Mirela Albu,dar as dori sa iau legatura cu ea pentru a-mi da informatii despre mama ei ,Ioan Anca cu care am fost prieteni si colegi de liceu.Eu sant stabilit in USA din 1981.Daca cineva ma poate ajuta sant recunoscator.
    Multumesc anticipat,
    Daniel Tanasescu,
    [email protected] Ph 301 722 0830 or 301 697 6644 (cell or text)
  • cristi cristi
    La Antena a făcut o treaba bunicica sa vedem ce o sa fac și pe plan personal
  • Marian Marian
    Cred ca tocmai exprimarea de genul "director de programe" sau cum ai vrea tu sa sune e mai comunista decat celebrul "channel manager" folosit de toate televiziunile.
  • nico nico
    Antena 2 este inca la inceput, si are nevoie de cineva cu viziune si persepctiva. Cand va veni acea persoana, schimbarile se vor vedea clar.
  • levi levi
    cand te vezi cu buzunarele pline de bani atunci parca iti vine sa demarezi proiecte personale.
  • Maya Maya
    Sa fie sanatoasa si urmatorul care vine sa faca treaba si mai buna la Antena 2 si sa fie un post si mai bun de atat. Succes!
  • Alin Ache Alin Ache
    Nu stiu ce ai scris si nici nu ma intereseaza. Nu stii sa vorbesti, nu stii sa te exprimi si esti insistent cu texte lungi ca ziua de post.
  • Andrei Andrei
    Foarte bine spus!
  • kevall kevall
    cand caciula este prea mare atunci gasesti ceva proiecte personale in loc sa spui ca esti incapabila sa duci la bun sfarsit proiectul profesional in care te-ai ancorat.
  • M. Radu M. Radu
    Mirela Albu nu a stat 15 episoade la Din Dragoste, asa cum își scrie in CV, ci 2 (doua). Valeriu Lazarov a dat-o afară din cauza ieșirilor pe care ea le avea în timpul filmărilor și de față cu publicul.
  • anna anna
    din cauza ei a plecat vandici din antena 2, i-a facut putin vant:))) nu o suporta si pace. nu stiu motivele, dar vandici era speriata rau de ea:)))
  • Fan Albu Fan Albu
    Extintia dinozaurilor incepe...:)))
  • nick1 nick1
    Ca unul care a fost coleg cu Mirela pana de curand pot spune ca Antena 2 in forma de acum i se datoreaza in proportie de 100%.
    De multe ori cu nasul pe sus,dar a facut treaba acolo.
    Nu stiu cati oameni ca ea mai au in trust.
  • OBSERVATOR MEDIA@Antena Group OBSERVATOR MEDIA@Antena Group
    SENZATIONAL! Plapuma a fost prea mare! Asta este zicala de care ar trebui sa tina cont multi,cu precadere din Antena Group.Si-a luat casa la Pipera,si-a schimbat Seatul cu Touran si sta cu mama.Lasand starea sociala de-oparte, este un producator bun,a facut treaba buna.Dar de aici la a fi director, manager sau cum i-o fi zicand,e pas mare.
    Antena Group, cam de cand amorezul conducerii,Sorin a revenit cu 4 co___ie in loc de 2,sufera execesiv de rau de mutatii.A primit putere maxima si a facut atata vraiste in televiziunea asta cum nu a reusit sa faca pe niciunde a mai fost.Ciocolatierul de la Kandia sau Poiana a reusit!Poate intra in Cartea Recordurilor pentru praful care s-a ales de Antene intr-un timp atat de scurt.Se aude ca in locul Mirelei A va fi numita o femeie de serviciu(nu-i stim inca numele ca nu s-a hotarat conducerea asupra uneia dar banuiala cade pe femeia conducerii)si deasemenea se mai aude ca tot cam de la acelasi nivel de experienta o va inlocui la conducerea Antenei 2, un picpalac fiu-de-sef tot de pe la Administrativ,seful acestui sector se pare.Managerul de proiect, Cristian Ionescu(fara evolutii spectaculoase dar cu directiva data) arata ca stie el mai bine pe cine propune.Ne putem astepta la domnul Andrei de la garaj,baiat bun si prieten cu toata lumea dar cu probleme pe minus la incheierea contractelor de service.Nu se stie daca o sa-l aprobe sefa dar macar incearca.Pana una-alta, azi a fost numit, pentru extraordinarele calitati de pupat in dos dar si pentru dexteritatile nebanuite de a aranja cateva emisinui de cacao intr-un plan orar(grila)o neica nimeni.Una.Ea nu face nimc altceva decat programul tv pentru cei cativa care urmaresc Antena 2.Prin urmare si-asa-deci,povestea poate continua cu noua reorganizare a Antenei 2, ca de-asta ar fi plecat Managerul Mirela Albu.Suntem pe faza si va tinem la curent.
    In incheiere, eu o doamna cu legaturi in acea entitate,prevad sfarsitul sau decaderea Antenei Tv Group.A inceput.
  • Ein-Zwei, Polizei Ein-Zwei, Polizei
    Antena 2: ”În vederea unei noi abordări strategice ce va debuta în următoarele luni, Antena 2 trece prin câteva schimbări la nivel operațional.”
    Dragi fete si baieti, in loc sa folositi limbajul asta lemno-corporatistic ieftin si de tot porcul, n-ar fi fost mai simplu sa ziceti ca vreti sa puneti Antena2 cu Antena1 si Antena4 intr-un pachet ambalat frumos si sa ii sunati pe nemtii de la RTL ca poate s-or fi razgandit si or vrea sa cumpere?...

Trimite un comentariu

sus