Skip to main content

SENZAŢIONAL. OTV a început să emită din nou. Iată dovada

 

captura OTV
Captura a fost trimisă de un cititor paginademedia.ro

Publicitate

OTV s-a întors. Postul lui Dan Diaconescu, închis de CNA în luna ianuarie, a început să emită de aseară pe frecvenţa postului Romit TV. Dan Diaconescu a fost cel care a deschis emisia televiziunii.

În urmă cu o săptămână, Dan Diaconescu a declarat în exclusivitate într-un interviu acordat Paginademedia.ro că a obţinut o licenţă TV în Italia şi că e gata să dea drumul televiziunii în jurul datei de 15 octombrie. Acesta a mai declarat că emisiunea sa va fi realizată într-un sediu pe care acesta îl are la Vatican, iar restul emisiunilor vor fi realizate în studiourile din Bulevardul Preciziei.

Din interviul acordat de Dan Diaconescu Paginademedia.ro:

Cu ce cablişti aţi semnat?

Dan Diaconescu: Deocamdată, cu cei mici. Sunt mulţi, sunt cam 300, dar nu sunt din cei mari.

Câţi abonaţi au firmele mici cu care aţi semnat contracte?

Sunt puţini, împreună au cam 10% din piaţă. Un alt lucru important pe care vreau să-l spun, este că în Italia am luat şi o licenţă cu acoperire naţională pentru comunitatea de Români de acolo, aşa că OTV se va vedea şi în Italia.

Dar cu firmele mari, cu UPC, cu RCS, în ce stadiu vă aflaţi?

Suntem ceva mai avansaţi cu RCS. Aşteptăm de la ei un răspuns în această săptămână. Chiar dacă nu ne preiau, tot vom da drumul postului. Foarte important, noi vom emite pe satelit Eutelsat 16 grade, Est. Este important pentru că pe acelaşi satelit sunt multe posturi de televiziune româneşti. Dacă au antene parabolice, oamenii pot vedea în acelaşi loc, de pe acelaşi satelit, pe lângă OTV şi TVR 1 sau posturile lui Prigoană.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras licenţa audiovizuală societatii Ocram Televiziune, pentru postul OTV, pe data de 23 ianuarie 2013, din cauza amenzilor acumulate de acest post în ultimii ani şi rămase neachitate.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • NEGOITA NEGOITA
    Imi pare rau,dar nu pot receptiona postul OTV,doresc mai multe informatii.Referitor la parlamentarii care ne-au tradat increderea sa fie exclusi din parlament si in PP-DD nu mai au ce cauta acesti oameni de nimic,
    Felicitari D/LUI DAN DIACONESCU
  • Gogu Gogu
    Dacă vrei să-l vezi neapărat pe Diaconescu, îl găsești aici - http://televiziuneapoporului.ro/ .
  • Gogu Gogu
    Mesaj de bun venit pentru Diaconescu de la o româncă care lucrează în Italia : ''Bine ați venit LA NOI în Italia, domnule Diaconescu'' ! Asta apropo de educație.
  • ROmanul ROmanul
    Am dat cautare pe Eutelsat 16 si nu gaseste otv-ul. Gaseste tot felul de posturi dar nu otv. Sa dea mai multe informatii despre frecventa, etc.
  • gaby gaby
    bv domnule d diaconescu va felicit ptr curajul de a incepe de la 0 va urez mult succes va iubesc din tot sufletul ma bucur enorm ca ati inceput si sperr sda continuati asa cu emisiunile de altadata care erau senzationale va pup si va urez succes ,mult succes incontinuare
  • Mihaita Grigore Mihaita Grigore
    Complimente pentru redeschiderea postului. OTV. Vom fi mereu alaturi de tine.
  • filip filip
    BRAVO DANE ESTI DE TOATA LAUDA CU OAMENI CA TINE VOM ANVINGE . CU ASA PRESEDINTE VOM FI DE LAUDAT AN TOATA EUROPA SI AN LUME ,ATUNCI SA VEZI INVAZIE DE ROMANI CARE SE ANTORC ACASA CA NU MAI VREAU SA FIE ARGATI SI SCLAVI AN ALTA TARA .
  • carmen carmen
    cine crede in idealurile sale ,nu i-l lasa DUMNEZEU.e sg ROMAN caruia ii pasa de TARA,de locuitorii din ea,un OM adevarat sa vaajute cel de sus sa duceti la indeplinire tot ce va- ti propus ,cu respect
  • Tabloidus Tabloidus
    Gogu e propriul lui stapan :))))
  • Dan Dan
    Felicitari domnului Diaconescu pentru faptul ca a crezut in pasiunea sa, in afacerea sa, si a reusit sa o ia de la 0 a doua oara. Este un bun exemplu pentru fiecare dintre noi pentru a nu ne da batuti si a merge mai departe, a cred in visul nostru, indiferent de piedicile pe care le intampinam.
  • marian marian
    an sfarsit,eu zic ,ca un sut an fund e un pas inainte DANE nu te lasa
  • bogdan ortuz bogdan ortuz
    Rusine mare,adica rusinica sa-ti vorbesti de rau romanii ta,i ca lucreaza in it sau sp ,fr ,ger,a munci nu e o rusine,nu te,a invatat deacsa muicata ,,se vede ce educatie va dat! cinste lor...!
  • sauciuc elena sauciuc elena
    ma bucur mult domnule dan diaconescu ca a-ti reusit sa da-ti drumu otv-ului sa mai auzim si noi lucruri importante si adevarate mult mult succces!
  • paunesc viorica paunesc viorica
    multa sanatate, putere, si rabdare sa ai in continuare ,ca postul de televiziune sa mearga bine in viitor, inca o suta de ani, iti doresc,,numai bine, o zi frumoasa sa ai...pupicii,.
  • paunesc viorica paunesc viorica
    multumesc lui dumnezeu ca a deschis otv, televiziunea sufletului...sa fi tare dane, in fata , ciocoilor- veninati,,tu esti un om de buna credinta poporului, ai face multe dar nu te lasa nemernicii,. iti doresc forta si putere, si o toamna plina de realizari,,,pupicii...

Trimite un comentariu

sus