Skip to main content

SENZAŢIONAL. OTV a început să emită din nou. Iată dovada

 

captura OTV
Captura a fost trimisă de un cititor paginademedia.ro

Publicitate

OTV s-a întors. Postul lui Dan Diaconescu, închis de CNA în luna ianuarie, a început să emită de aseară pe frecvenţa postului Romit TV. Dan Diaconescu a fost cel care a deschis emisia televiziunii.

În urmă cu o săptămână, Dan Diaconescu a declarat în exclusivitate într-un interviu acordat Paginademedia.ro că a obţinut o licenţă TV în Italia şi că e gata să dea drumul televiziunii în jurul datei de 15 octombrie. Acesta a mai declarat că emisiunea sa va fi realizată într-un sediu pe care acesta îl are la Vatican, iar restul emisiunilor vor fi realizate în studiourile din Bulevardul Preciziei.

Din interviul acordat de Dan Diaconescu Paginademedia.ro:

Cu ce cablişti aţi semnat?

Dan Diaconescu: Deocamdată, cu cei mici. Sunt mulţi, sunt cam 300, dar nu sunt din cei mari.

Câţi abonaţi au firmele mici cu care aţi semnat contracte?

Sunt puţini, împreună au cam 10% din piaţă. Un alt lucru important pe care vreau să-l spun, este că în Italia am luat şi o licenţă cu acoperire naţională pentru comunitatea de Români de acolo, aşa că OTV se va vedea şi în Italia.

Dar cu firmele mari, cu UPC, cu RCS, în ce stadiu vă aflaţi?

Suntem ceva mai avansaţi cu RCS. Aşteptăm de la ei un răspuns în această săptămână. Chiar dacă nu ne preiau, tot vom da drumul postului. Foarte important, noi vom emite pe satelit Eutelsat 16 grade, Est. Este important pentru că pe acelaşi satelit sunt multe posturi de televiziune româneşti. Dacă au antene parabolice, oamenii pot vedea în acelaşi loc, de pe acelaşi satelit, pe lângă OTV şi TVR 1 sau posturile lui Prigoană.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a retras licenţa audiovizuală societatii Ocram Televiziune, pentru postul OTV, pe data de 23 ianuarie 2013, din cauza amenzilor acumulate de acest post în ultimii ani şi rămase neachitate.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • da, ma, asa zic toti lenesii: decat sa muncesc pe bani in strainatate, mai bine beau ajutorul de somaj in strainatate...
  • :)) stati saraci lipiti pamantului in tara .. sunteti oameni de nimic nu aveti un scop in viata sunteti ceva gen lasa-ma sa te las. nu vreti sa aveti un viitor frumos.. vreti sa dormiti dupa cum vi se asterne, nu aveti deloc pretentii la voi si la viitorul vostru
  • Aoleu, emite din Italia ! Să vedeți cum va fi călcată de acum limba română în picioare ! Cand am crezut că am scăpat, măcar pentru un an, de ''românii'' plecați în Italia, ''români'' care după câteva luni de Italia au uitat limba română și pentru care România e ''la voi acolo...'' și Italia e ''la noi aici...'', ne-a băgat Diaconescu ''mortul'' în casă. Mă uitam acum câteva minute pe site-ul OTV la emisiunea de aseară și deja sclavii au început să se laude că mai bine spală babele la cur în Italia decât să se întoarcă la sărăcia din România. Vin și zic, decât sclav la alții, mai bine sărac la mine în țară.

Trimite un comentariu

sus