Skip to main content

Te cunosc de undeva se mută din calea show-ului Vocea României

 

te cunosc de undeva

Publicitate

Emisiunea Te cunosc de undeva se mută miercurea de la ora 20.30, începând cu această săptămână, anunţă postul Antena 1. Totul e permis, cel care până acum era miercurea, va reveni şi el pe sticlă, însă nu există o dată exactă. Reprezentanţii postului au declarat că în curând vor reîncepe filmările pentru această emisiune.

Până la lansarea show-ului Vocea României, sâmbăta, Te cunosc de undeva era lider de audienţă. Însă, în ultima lună, emisiunea de divertisment a fost devansată de show-ul de talente de pe Pro TV.

Sâmbătă, show-ul Vocea României a avut 2,2 milioane de telespectatori la nivel naţional, în timp ce Antena 1 a avut puţin peste un milion de telespectatori, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Trebuie precizat că Te cunosc pe undeva a avut o durată mai mare decât Vocea României.

Citeşte şi: 

In editia din 23 octombrie, invitata speciala este Maia Morgenstern, care se va transforma in Marlene Dietrich. Maia va interpreta un cantec in limba germana din repertoriul celebrului star hollywoodian al anilor '30.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    Ori eşti indoctrinat, ori eşti plătit de cei din pache protopopescu altfel nnu-mi explic răutatea din comentariul tau. Dar să ştii că eu tot mă uit la antena 1, că vrei sau nu veri tu, şi îmi cer scuze în faţă ta că nu mă uit unde vrei tu.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Antenistii muta programele in grila, ca tiganul cortul! Am prevazut aceasta schimbare! te cunosc pe undeva obtinea audiente tot mai mici de la saptamana la saptamana. Vocea Romaniei a macelarit saptamana de saptamana te cunos pe undeva.
  • iulia iulia
    Dorule...ne lasi cu ProsTV si PasalacTV? Astea sunt mizerii pentru senili si aurolaci. Du-te si urmareste-le cat vrei, doar nu mai imprastia putoarea pe-aici.
  • doru68 doru68
    Da ne am obisnuit cu schimbarile facute de A1.Pute ti sa muta ti cum vreti ca tot nu ave ti sanse de reusita.Ne am obisnuit cu aceste schimbari si anulari de programe.Chiar nu invatati deloc de la profesionisti?Daca tot schimbati asa de des spectatorii o sa se sature si binenteles ca o sa se uite la PRO TV,pt. ca sant mult mai buni si mai consecventi.Sant curios ce o sa baga ti pe tronsonul orar cu VOCEA ROMANIEI?Ceva prost sau foarte ieftin,de exemplu desene animate ca a ti mai bagat de cateva ori seara.Oricum orice a ti face pierdeti teren[si oameni importanti care mai aduceau ceva audienta] in favoarea KANAL D si ei asta asteapta sa va dea la cap.Tinet io tot asa mereu aproape de KANA D,ca de PRO TV va ti indepartat de mult.

Trimite un comentariu

sus