Skip to main content

TITLU ZILEI. Adevărul: ANTIŞISTUL, preotul care ţine slujbe la portavoce

 


Ziarul Adevărul dă astăzi titlurile zile în subiectul exploatării gazelor de şist. Şi pe prima pagină, dar şi pe interior.

Antişistul, titrează ziarul pe prima pagină. Un articol despre preoţii implicaţi în acţiunile contra exploatării gazelor de şist.

În pagina a doua, ziarul merge pe un joc de cuvinte: Biserica Română, infiltrată pe şest la proteste anti-şist.

IMPORTANT! Dacă aţi observat un titlu care va atras atenţia (creativ, inspirat sau nu, amuzant etc), puteţi participa la un concurs pe Paginademedia.ro, la acest link.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    Antisistul este ANTICRISTUL, aici banii vorbesc nu credinta sa fie clar, pochii au ajuns de risu lumii ei nu-l mai slujesc pew DOMNUL ci slujesc banii si averea.
  • nadia nitov nadia nitov
    un titlu de c***t! de ce pe sest? ca doar nu-i vreo manarie de unde le iese de-o ciunga preotilor, din contra, e un razboi nedrept in care pentru prima data de la '45 incoace biserica trece de partea victimelor! daca este felicitat un titlu care arunca in derizoriu singura reactie de calitate a preotilor din romania, fiind o denigrare grosolana a a unui act corect, nu mai am ce spune si idiotii din romania in frunte cu trepanatii care pun asemenea titluri isi merita si sper sa-si primeasca cutremurele care-i vor lasa fara case, gazele care le vor veni la chiuveta in loc de apa potabila si eventual titeiul care va iesi in ani la suprafata arzand tot ce-i viata pe sute de km patrati, asa ca in brazilia care e in procese cu chevron de ani de zile! "insirand la versuri goale ce din coada au sa sune" . pe sest e guvernul romaniei in scandalul gazelor de sist. dar asta, platitii guvernului, n-au voie sa scrie! :(
  • Mihai Mihai
    Faza cu sest/sist a facut-o Andi Moisescu duminica la ApropoTV ;-)

Trimite un comentariu

sus