Skip to main content

Trupa HI-Q are o nouă emisiune, la TVR 2: În ţara minunilor. Mihai Sturzu, invitat permanent

 

HI-Q - foto TVR

Trupa Hi-Q lansează pe 31 octombrie emisiunea „În ţara minunilor", un program de divertisment care va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 20.10, la TVR 2.

Dana Nălbaru şi Florin Grozea vor fi realizatorii emisiunii, în timp ce colegul lor de trupă, Mihai Sturzu, care este şi deputat din partea PSD, va fi invitat permanent.

Cei trei vor aduce săptămânal telespectatorilor poveşti în care personaje sunt români care au reuşit să facă lucruri surprinzătoare în folosul altora, oameni cu idei originale, mici meşteşugari, producători sau întreprinzători care creează produse autohtone speciale.

În ţara minunilor este o coproducţie TVR şi Indie Studio şi spune poveştile de succes ale unor oameni deosebiţi, cunoscuţi dar şi mai puţin cunoscuţi, ale căror realizări pot fi un exemplu pentru ceilalţi.

Fiecare ediţie va conţine câteva astfel de poveşti de succes şi mai multe momente muzicale, asigurate de Hi-Q şi de invitaţii lor.

Emisiunea „În ţara minunilor" poate fi urmărită şi online pe TVR+.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    fac emisiune la tvr2 ? pai toate nulitatile se aduna acum la tvr pentru ca acolo sunt banii la toti prostii care platim taxa tv, acum cei 7,4 milioane de iresponsabili de pot uita la tvr cu placere pentru ca este trupa nula HQ.
  • HiQSL HiQSL
    Pai ce au vrut cei 7.4 milioane de romani (in fine, cu toti mortii, disparutii si absentii lui Dragnea)? USL ati vrut, USL aveti.
  • Vasile Vasile
    Cu siguranta se doreste moartea pasiunii in TVR.Cei 3 au mai colaborat cu televiziunea atunci cand erau tineri, simpatici si amuzanti.Acum sunt niste batranei nedefiniti care nu sunt target pentru nicio categorie de varsta.Pacat ca noi cotizam acolo pentru a-i vedea....
  • adi adi
    Ponta nu e baiat rau ,isi aranjeaza prietenii.Pe unul il face peste noapte consul la Cape Town,pe altul il face deputat si ii dabsi emisiune pe banii nostrii la TVR sa manance si gura lui!
  • gicu gicu
    din rau in mai rau la tvr
  • ianos ianos
    au scos de la naftalina formatia fara sare si piper
  • ianos ianos
    vai de mine...i-au scos de la naftalina formatia fara sare si piper? tvr...
  • xox xox
    Deci dlui deputat (autodenumit Javra) nu-i ajunge ca ia deja bani de la stat cu stanga, mai vrea sa ia si cu dreapta.
    Daca era asa emisiune buna, de ce nu o fac la o televiziune privata?
    Fiindca aia au cap si nu ar plati 12.000 euro pe editie pentru "momentele muzicale asigurate de HI-Q"?
  • Nasty Nasty
    Trebuia sa se cheme "in tara minciunilor" si sa-l aiba invitat permanent pe Parsivelul Ponta, ca-i tot de la PSD, ca si Sturzu. Cat e pretul unei editii? 12.000 de euro? De-aia platesc eu taxa radio-TV, ca sa-si faca politicienii emisiuni? Dupa aia de la PDL, au venit altii mai rai...

Trimite un comentariu

sus