Skip to main content

13 Noiembrie. Reclamele care îi caută pe părinţi la televiziunile pentru copii

 

kid-watching-tv

Publicitate

RECLAMELE PENTRU COPII. Pe nişa televiziunilor pentru copii şi tineret, Disney Channel a livrat clienţilor publicitari cel mai mare volum de audienţă, în primele nouă luni ale acestui an. Disney Channel este lider detaşat în vânzările de publicitate, fiind urmat de Cartoon Network, Minimax şi Boomerang, scrie Forbes România.

În primele nouă luni ale acestui an, Disney Channel a furnizat un volum de audienţă pentru reclamele difuzate de 13.796 Gross Rating Points pe targetul comercial (GRP’30). Bugetul este mai mare cu 4,4% decât cel înregistrat anul trecut. (Pe baza punctelor de audienţă – GRP’30, clienţii publicitari cumpără timpi de publicitate la televiziuni.)


Reclamele care îi caută pe părinţi la televiziunile pentru copii


CONCURS DE FELICITĂRI. Agenţia DDB România a lansat brieful pentru premiul special Tânărul Creativ al Anului, care va fi oferit pe 2 decembrie a.c., în cadrul galei ADC*RO Awards 2013, anunţă Forbes România.

Competiţia Tânărul Creativ al Anului 2013 este organizată de către Art Directors Club România şi The Institute şi este suţinută de DDB România.
Competiţia se adresează tinerilor profesionişti, care activează în industria de marketing si comunicare şi nu au depăşit vârsta de 28 de ani.
Aceştia trebuie să realizeze o felicitare digitală de final de 2013, care să fie uşor de distribuit online şi care să vorbească într-o manieră creativă despre echipa DDB România.
Art Directors Club România premiază Tânărul Creativ al Anului 2013


ACŢIUNILE TWITTER, ÎNCOTRO? Peter Garnry, strategist equity, Saxo Bank, estimează că preţul acţiunilor reţelei sociale va tinde să scadă anul viitor, scrie Dailybusiness.ro.

“În urma drumului de succes parcurs de managementul Twitter în orientarea investitorilor instituţionali, cererea a fost atât de mare, încât acţiunile au fost de 30 de ori suprasubscrise înainte de tranzacţionarea lor pe New York Stock Exchange. Odată încheiate primele zile de tranzacţionare, să examinăm IPO-ul şi felul în care va arîta viitorul pentru investitorii Twitter”, a spus Garnry.
Saxo Bank: Pretul actiunilor Twitter va tinde sa scada anul viitor


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus