Skip to main content

CONCURS CNA. Cine a câştigat frecvenţele generaliste. Digi FM a primit trei licenţe

 

radio-studioCNA a ales astăzi câştigătorii frecvenţelor generaliste scoase la concurs. Printre câştigători s-au numărat Digi FM (trei frecvenţe) Trafic FM şi Radio Galaxy (două frecvenţe). În urma votului dat astăzi de membrii CNA, au fost adjudecate 20 de frecvenţe generaliste şi una tematică.

Publicitate

Trei dintre frecvenţe au fost „reportate” pentru o şedinţă viitoare întrucât nu a fost întrunit numărul minim de voturi (şase). În plus, alte trei frecvenţe (pe unde medii) nu au mai fost supuse votului întrucât nu au avut niciun candidat.

Licenţa tematică de Vaslui, care săptămâna trecută nu a primit numărul minim de voturi, a fost acordată Grupului Camina pentru Radio Figaro

Cine sunt câştigătorii:

1. Abrud (Alba) – 3 candidaţi înscrişi – Atlas FM
2. Borsec (Harghita) – 1 înscris – Class FM
3. Buzău – Focus FM
4. Covasna – 2 candidaţi – Corona FM
5. Câmpulung (Argeş) – 5 candidaţi înscrişi – Radio Galaxy
6. Gura Humorului (Suceava) – 7 candidaţi – Impact FM
7. Medgidia (Constanţa) – 3 candidaţi – Radio Trafic.
8. Miercurea Ciuc (Harghita) – 2 candidaţi – Erdely FM
9. Reşiţa (Caraş Severin) – 8 candidaţi – Digi FM
10. Rădăuţi (Suceava) – 6 candidaţi – Viva FM
11. Rădăuţi (Suceava - 99,2) – 12 candidaţi – Radio Gold Rădăuţi.
12. Satu Mare – 5 candidaţi – Sam FM
13. Sf Gheorghe (Covasna) – 4 candidaţi – We Radio
14. Sibiu – 7 candidati - Digi FM
15. Sighişoara (Mureş) – 7 candidaţi – Digi FM
16. Suceava – 14 candidaţi – votul va fi reluat.
17. Sângeorz Băi (Bistriţa Năsăud) – 2 candidaţi – Radio Senia
18. Tecuci (Galaţi) – 2 candidaţi – votul va fi reluat
19. Tulcea – 7 candidati – Tulcea FM
20. Turnu Măgurele (Teleorman) – 7 candidaţi – Radio Galaxy
21. Târgovişte (Dâmboviţa) – 10 candidaţi – Radio Trafic
22. Târgu Cărbuneşti (Gorj ) – 2 candidaţi – Radio Panduru
23. Târgu Mureş (Mureş) – votul va fi reluat

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Buna, nu avem inca aceste informatii, dar vom verifica.
  • Titi Titi
    Imi poti spune daca este adevarat zvonul ca Adrian Sarbu s-ar duce la Prima tv ? multumesc
  • stefan stefan
    Sunt curios cand osa emitem si noi odata in sistem digital.
  • Titi Titi
    multumesc
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Au fost doar doi, greseala mea. Este vorba despre Grupul Media Camina pentru Radio Zu și Pro Business Tec pentru Vocea Tecuciului
  • Titi Titi
    Imi puteti spune cine sunt cei trei candidati care au aplicat pentru frecvențele din Tecuci Galati !? Multumesc in avans
  • ciocoflenderul ciocoflenderul
    Din pacate cu tot cu codul lor de conduită votat in continuare nu exista decat interesul lor personal. Licentele in continuare se acorda dupa cat de gros este plicul si nu dupa ce anume se vrea in proiect. In Romania am ramas la fel si cred ca asa va fi si dupa 100 de ani de la revolutie... pilele sunt cele care functioneaza. Nu mai are rost sa ne amagim ca ceva se va putea schimba. Rusine sa va fie tuturor celor care hotarati cui sa dati frecventele alea.
  • firezu firezu
    Jegul din P.S.D. ajuns si în C.N.A.

    La Câmpulung PSD îşi face radio. Nu mai are cine să latre “de bine” despre decenii de împliniri măreţe. Ca şi cum presa locală din Câmpulung, ori cea judeţeană nu ar fi înţesată de jurnalişti de casă. Gestul care arată că P.S.D.-ii nu mai au nici o jenă, dincolo de acordarea de tot felul de contracte cu dedicaţie, de crearea a tot felul de sinecuri pentru rubedenii şi beizadele, provoacă revoltă, indignare, dezgust ... Epitetele sunt neputincioase.

    În organismul de reglementare şi control în audiovizual, intitulat pompos C.N.A., o altă sinecură garnisită cu oamenii ciumei roşii, licenţele radio se acordă firmelor P.S.D.iştilor fără nici cea mai mică umbră de corectitudine. Inutil să-ţi mai faci speranţe că s-ar păstra o brumă de corectitudine, că ar mai conta proiectul editorial, financiar, ori tehnic.

    Dacă nu eşti pupincurist P.S.D. nu ai nici o şansă. Aşa se face că licenţa pentru Câmpulung a fost atribuită, fără perdea firmei de casa a psd-ului din Drobeta Turnu Severin. Care, mai mult ca sigur nu au călcat în viaţa lor prin Câmpulung. Să vedeţi ce campanii electorale “mândre” se vor derula la viitorul radio Galaxy Câmpulung. Când vezi atâta jeg P.S.D.-ist, care acoperă şi umple de respect CNA-ul, mai că ţi se face milă. Dacă nu ţi-ar fi silă.
  • DORINA DORINA
    Ba, ala cu glume proaste la radio. Asta vrea romanul, Nene. Si BBCul o tine pe glume de dimineata. Toti va dati elevati da' Romania este asta care se aude si se vede, frate. La multi ani de 1 decembrie :)
  • cristache cristache
    E bine ca d'nul Nicolicea de la UNPR isi va putea raspandi propaganda politica cu 10kW putere din Turnu Magurele. E minunat chiar!
  • George George
    Asa e bine, radiourile care fac audienta azi, sunt cele ce au facut din radio un fel de mp3 cu glume proaste, nu un mijloc de informare.
    E bine ca Digi FM a luat ceva frecvente, poate altadata ia si Digi Sport, dar pentru asta mai trebuie alte licitatii, nu stiu la ce le tin frecventele, mai in pic astia in Europa renunta la FM pentru radioul digital si noi tinem la strujac frecvente de FM.
  • mag mag
    granzii nu au prins nimic. e bine ca apar radiouri noi, iar cele locale se extind pe raza judetului.

Trimite un comentariu

sus