Skip to main content

Adrian Sârbu vrea drepturile de difuzare ale Ligii. Dragomir: „Adrian Sârbu a stat de vorbă şi cu mine şi cu Gino. Are un proiect”

 
adrian-sarbu19
adrian-sarbu19

adrian-sarbu-cravata-silviu-matei_49478410_MFX

Publicitate

Adrian Sârbu vrea drepturile pentru fotbal. Mitică Dragomir, de astăzi fost şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, spune că fondatorul grupului Pro are un proiect.

Dumitru Dragomir, într-o conferinţă de presă:

Adrian Sârbu a stat de vorbă şi cu mine şi cu Gino. Are un proiect. Poate să câştige şi el. (...) Dacă dă mai mult de 36 de milioane pe an, plus 25% din publicitate, plus Cupa Ligii încă un milion poate să câştige drepturile”.

El a mai precizat că nu va fi nicio licitaţie pentru drepturile TV şi că îl va ajuta pe Gino Iorgulescu, noul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, cu aceste drepturi.

„Gino va lua pe acest proiect peste 34 de milioane de euro (pe an - n.r.). Şi nu de la cel care i-a făcut propunerea, adică de la Sârbu, că Sârbu i-a făcut această propunere, ci din altă parte, dintr-o societate comunitară cu bani mulţi care dă garanţii”, a mai spus Dragomir.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • N. Bertrand N. Bertrand
    34 de milioane intr-un an inseamna 2,8 milioane de euro pe luna. Cati abonati ar trebui sa contribuie doar la costurile Ligii 1? Un abonament popular la cablisti este de vreo 7 euro, deci sunt necesari 400.000 de abonati doar pentru eventuala sustinere a costurilor pentru meciurile Ligii 1.
  • N. Bertrand N. Bertrand
    Hai sa facem cateva calcule: 34 de milioane de euro pe sezon inseamna, la actualul numar de etape (34), exact un milion de euro pe etapa, adica 111.111 euro pe meci !!!! Daca numarul de echipe va scadea la 16, o etapa ar fi 1.062.500 EUR, adica peste 132.800 EUR fiecare meci. Ce companie poate fi atat de nebuna sa plateasca atat cat anunta sefii LPF? Ca sa nu mai spun ca trebuie sa platesti si productia, alte mii bune de euro. Sunt doar intoxicari.
  • Stefan Stefan
    Daca mai pune sa aleg dintre Rom Telecom si RCS Evident ca asi alege Romtelecom au transmisia mai calitativa fata de cei dela RCS.
  • Stefan Stefan
    Fi sigur ca Rom telecom mai castiga niste clienti.
  • N. Bertrand N. Bertrand
    Hai sa facem cateva calcule: 34 de milioane de euro pe sezon inseamna, la actualul numar de etape (34), exact un milion de euro pe etapa, adica 111.111 euro pe meci !!!! Daca numarul de echipe va scadea la 16, o etapa ar fi 1.062.500 EUR, adica peste 132.800 EUR fiecare meci. Ce companie poate fi atat de nebuna sa plateasca atat cat anunta sefii LPF? Ca sa nu mai spun ca trebuie sa platesti si productia, alte mii bune de euro. Sunt doar intoxicari. 34 de milioane intr-un an inseamna 2,8 milioane de euro pe luna. Cati abonati ar trebui sa contribuie doar la costurile Ligii 1? Un abonament popular la cablisti este de vreo 7 euro, deci sunt necesari 400.000 de abonati doar pentru eventuala sustinere a costurilor pentru meciurile Ligii 1.
  • adi adi
    Aia de la Orange nu pot fi atat de incostienti sa arunce cu sutele de milioane si sa riste falimentul!!Si daca raman fara Liga 1,Dolce si Digi nu au cum sa piarda atatia abonati.E o socoteala simpla.Cine pleaca de la ei ca sa vada Chiajna-Botosani???Dolce si Digi sunt acoperite cu Italia,Spania, Liga Campionilor etc.Astia au fost mai destepti decat Dragomir.
  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Este foarte posibil ca Dolce sa cumpere singura (prin subsiadiara din Grecia) drepturile pentru Premier League, campionatul Angliei ! Foarte multi abonati rcs- rds sant nemultumiti... Sa vedem cine castiga mai multi abonati Orange (cu liga lui Gino) sau Romtelecomul ; eu as paria pe ultimul...
  • Stefan Stefan
    Osa intre si Orange in competitie.
  • george george
    Liga 1 are legatura cu distributia, nu cu piata de publicitate. Digi va iesii sigur la bataie la anul pentru ca audienta Ligii 1 este in crestere vizibila, Urban 18-49, +20% fata de sezonul 2012-2013.. pe cifre, nu vorbe...
  • mad79 mad79
    trebuie sa fi IDIOT,1) sa-l crezi pe Mitica si 2)Sa crezi ca cineva mai da banii astia,pentru forbalul asta mizer.
    A dat atunci Digi in asociere cu Intact aproape 100 de milioane,dar atunci nu era criza economica,iar piaa de publicitate era in expansiune si aveam motive caci erau in plina expansiune si avea nevoie de telespectatori.
    Acum,nu se mai pune problema de asa ceva!
  • kkozoo kkozoo
    Sunt vorbe asa de dragu de a vb cine mai plateste 36 mil Euro/an, pai pe bani astia faci o televiziune nu gluma
  • anna anna
    aha. deci sarbu nu se lasa. iar vrea o televiziune. sa fie prima tv?

Trimite un comentariu

sus