Skip to main content

Andreea Creţulescu: "Nu părăsesc Realitatea TV pentru că postul s-ar închide"

 

andreea-cretulescu

Publicitate

Andreea Creţulescu, jurnalist la Realitatea TV, a avut o primă reacţie publică după apariţia informaţiei conform căreia a părăsit postul de televiziune din Otopeni pentru ”concurenţa” de la România TV.

Pe pagina personală de Facebook, Creţulescu a postat un comentariu mai lung:

”Astăzi, după 8 ani absolut speciali, mă despart de Realitatea TV. Nu fără regrete, pentru că aici am lucrat cu oameni deosebiţi, am realizat alături de colegii mei proiecte jurnalistice care au influenţat piaţa mass-media. Nu părăsesc Realitatea TV pentru că postul s-ar închide, cum au comentat unii care nu-şi pot reprima bucuria de a îngropa prima televiziune de ştiri din România. Le transmit acestora că, indiferent câte piedici i s-au pus acestei televiziuni în ultima perioadă, Realitatea TV va exista şi în 2014, că, în România, liberatatea de exprimare nu este un lux, ci un drept constituţional”, a scris Andreea Creţulescu pe Facebook.

După ce le-a mulţumit colegilor şi şefilor din ultimii opt ani, prezentatoarea a ţinut să facă unele precizări legate de proiectul următor, de la România TV:

”În scurt timp, le promit telespectatorilor că pregătesc un proiect pentru ei, pentru problemele şi nevoile lor, la România TV. Vă aştept să ne reîntâlnim acolo şi vă promit că nu vă dezamăgesc”.

CITEŞTE ŞI: Andreea Creţulescu schimbă barca: de la Realitatea TV, la România TV

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Bichler Faruz Bichler Faruz
    Buna doamna va rog sa o intrebatii pe doamna ministru cand avetii ocazia. La Deta Timis, sotia mea primeste alocatie ASF,si nu are dreptula la ajutoru social,legea 416.nu i se acorda acest drept, de ce.
  • john john
    Cine-i edi roman?????
  • mariana mariana
    ce bine ca pleaca paiata asta de la Realitatea, acum sigur o sa ma uit mult mai des la acest post, sunt acolo ziaristi onesti precum; silviu manastire, anda miron, edi roman parca, si mai sunt, ca pleaca plevusca asta cu gura mare inutila nu este o pierdere, la rtv se aduna toti otvistii lui dd.
  • simplu telespectator simplu telespectator
    Cu Gusa la carmuirea postului, se duce Realitatea direct in bot. De fapt, s-a dus. Sa ajungi sa te razboiesti cu Tom si Jerry e trist, e cosmarul oricarui post de stiri, banuiesc. Pai Gusa a facut chestia aia praf si cu un alt post, alpha tv, de prin Prahova, pe care promitea ca-l aduce pe culmi nebanuite. Si l-a dus si pe ala six feet under...

    Sa ai carisma sefului de scara de bloc, sa ai impresia ca doreste o intreaga natiune sa-ti asculte opinia (ha, ha, ha!), sa te apuci- se vede- de o treaba la care te pricepi ca fermierul la integrale triple, inseamna ca ai un pic de bubite la cap si astea sunt date fie grandomanie, fie de niste ordine pe care ar trebui sa le executi, cum ar fi sa faci mumos in fata sefului, ala de se facea ca-ti trimite colega pe nu`sh ce centura (ei, as!, cine a crezut vreodata asta, sa faca cincizeci de ture de teren).
    In orice caz, ca sa rivalizeze in continuare si cu Tom&Jerry, si cu Hannah Montana, eu il sfatuiesc sa mai bage niste saviane de-alea duminicale, de-alea care de-abia vorbesc si au vreo 100 de cuvinte la purtator in vocabularul personal. Oricum de-alea sunt pe post, cel putin asa era cand mai scapam si eu 5 minute pe Realitatea (asa mai e si acu`?). E "de bine" ceea ce a facut echipa aia sub bagheta lui Gusa, analistul natiei pe care nu-l asculta nimeni. Cred ca se va manca o coliva frumoasa, in direct, sfintita de preotii ingineri-cercetatori stiintifici-ecologisti-stiutori-de-de-toate (nu a luat nimeni in serios, apropo, tevaturile alea), cu Gusa spunandu-si opinia si despre asta :)
    ...Pacat de ce a fost Realitatea si de ce a ajuns.
  • Mihai Mihai
    audiente Tanti Florica? La maruta? etc??... nu mai dati?:D:D
  • Andrei Andrei
    Gata?....I s-au trasat noile sarcini avand in vedere ca se apropie alegerile de la anul?....Nu stiu de ce, dar din ce in ce mai multi jurnalisti flamanzi pun botul la orice, numai bani sa iasa. Nu e nici o pierdere. Succes fata draga si poate mai adaugi si tu ceva la cv-ul ala de doi lei al tau.
  • anonimm anonimm
    NU EXPRIMA CE TREBUIE TITLUL!!!
  • ARD ARD
    Cum se face ca parasesti televiziunea pe care o inchide Ponta in favoarea televiziunii lui... Ponta? Cum se numeste miscarea asta?
  • stefanel stefanel
    Si cum facem acum cu Ponta ?
  • ADRIAN ADRIAN
    asta inseamna ca vom avea 2 ore de Jocuri de putere cu R.Bogdan si vor reaparea Stirile de la 23 cu Delia Vranceanu. daca mai pleaca 2-3 jurnalisti de la Realitatea, o sa vedem un prezentator de dimineata pana seara, si asa pe sambata si duminica e carpeala (cand e Cristina Ionicanu, cand nu e ). ca sa nu mai zic de ecranele stinse de zgarcenie. dar mai e o intrebare: GUSA CAND PLEACA SI LASA REALITATEA PE MAINILE UNOR OAMENI COMPETENTI SI CU BANI CARE SA NE SE AUTO-INVITE DIN ORA IN ORA IN DIRECT ???
  • iuygh iuygh
    se mai curata si realitatea tv... vad ca mizeria se tot aduna la raitaru tv... la urma poate trag si apa...
  • Om Om
    ce titlu de cacao...
  • gicu gicu
    apoi daca mai stateai mult acolo.. chiar ca intra postul in faliment :))))

Trimite un comentariu

sus