Skip to main content

Antena 1 difuzează meciul România - Grecia. Ediţie specială Sinteza zilei, cu Mircea Badea „reporter sportiv”

 

Sursa foto: Prosport.ro
Sursa foto: Prosport.ro

Publicitate

Meciul România - Grecia, ultima şansă a României de calificare la Cupa Mondială din 2014, se va vedea pe Antena 1, începând cu ora 21.00.

Antena 1 si Antena 3 vor difuza, de la ora 20,00, o ediţie specială a Sintezei zilei cu ocazia meciului România - Grecia. Mircea Badea va transmite pentru telespectatori de pe gazon, Adrian Ursu şi Costin Deşliu vor da detalii din loja oficiala, iar Octavia Geamanu şi Floriana Iacob completează seria relatărilor de la faţa locului.

Ediţia specială continuă după meci, la Antena 1, Antena 3 şi GSP TV.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • goagal goagal
    Cei mai slabi comentatori sunt la Antena 1 si GSP TV. In loc sa comenteze meciul sau sa spuna cate ceva despre jucatori si despre echipele unde joaca acestia (vezi Cristian Topescu - cel mai bun comentator sportiv din toate timpurile - parerea mea), cu siguranta Cheltuitoru (sau cum l-o chema pe ala) ne va spune ce declaratii a dat nu stiu cine ''in exclusivitate'' pentru stirile Antena 1 sau GSP TV, ne va readuce aminte ce meciuri am vazut acum 100 de ani, tot ''in exclusivitate'' la Antena 1, si ce vom vedea in urmatorii 100 de ani, bineinteles ''in exclusivitate'', la GSP TV. Jale Jale Jale.
  • Nasty Nasty
    Acum intelegeti de ce s-a luptat eroic Elwis Saftoiu pentru ca TVR sa NU transmita meciurile cu Grecia?
    Era ordin de partid/alianta ca Raitaru TV si Antenele sa imparta “tortul” barajului, pentru propasirea catre cele mai inalte culmi ale propagandei PSD/USL.
    Daca apareau politrucii PSD la TVR inaintea meciurilor iesea scandal pe bani publici… Asa, se poate face propaganda nerusinata fara probleme, ca ar fi chipurile pe banii lui Ghitza si Voiculescu (de fapt, tot bani publici, dar sifonati, pour les connaisseurs :-) ).
    Acum, Pastorul Gadea de la secta “Martorii Varanului”, clovnul Badea, Ursu si Femeia cu Ursu din “Circul Felix” vor sa faca inca un spectacol politico-fotbalistic, pentru atragerea de noi minti slabe in jocurile patronului.
    Probabil insa ca necalificarea Romaniei ar duce la pierderi de audienta si trimiteri la origini materne (cu cratima) asa ca tot raul ar fi spre bine…
    PS. Oare “Moartea pasiunii”, Dana GRECU, cu cine tine in seara asta? ;-)
  • adi adi
    Dupa mizeria pe care a facut-o RomTv vom avea astazi alta porcarie dar marca Antene.La cat de slabi sunt comentatori acolo,mai bine ar lasa doar ambianta cu public!Asta mai lipsea sa ii vedem pe Gadea si Badea la fotbal!Dar ,deh ,ordinele se executa!
  • geo geo
    Ca si vineri seara, voi porni televizorul exact cind incepe meciul, la pauza dau de Digisport, Sport.ro ori Gsptv...iar la final ma reintorc pe unul din cele 3 posturi mentionate anterior...ptr ca pentru TVR1 nu exista meciuri baraj...deci degeaba "mobilizarea" asta de 2 bani cu Mirciulica Badea...apropo, "felicitari", daca el este tatal baietelului lui Carmen Bruma.
  • Cristi Cristi
    Penibil, incep sa bage in fata peste tot "vedetele" de la A3, dar nu-s in stare sa emita HD.
  • john john
    Si gandea nu comenteaza nimic? Daca nu se califica Romania, atunci vinovatul va fi basescu.

Trimite un comentariu

sus