Skip to main content

CAMPANIE. Europa FM îi provoacă pe români să facă fapte bune

 

Campanie Europa FMEuropa FM a lansat, astăzi, o campanie prin care vrea să-i inspire pe români să facă fapte bune. Timp de patru săptămâni, postul de radio îi invită pe ascultători să accepte provocarea faptelor bune în cadrul concursului „Românii inspiră români”.

Publicitate

„Românii inspiră români” face parte din campania de CSR „Nu eşti singur pe lume”, pe care Europa FM a demarat-o în decembrie 2012.

Cum se desfăşoară campania - concurs?

"Românii care acceptă provocarea şi intră pe www.europafm.ro vor avea ocazia de a participa la un concurs inedit: până pe 16 decembrie îşi vor putea alege o faptă bună, dintr-o listă de patru misiuni săptămânale, pe care să o îndeplinească. Participanţii vor trebui apoi să încarce o poză care să arate că misiunea aleasă de ei a fost îndeplinită iar Europa FM îi va răsplăti cu sute de premii, prin tragere la sorţi, pe cei care au acceptat provocarea faptelor bune", potrivit unui comunicat al Europa FM.

Romanii inspira romani Europa FM

Din 25 noiembrie, concursul „Românii inspiră români” va demara şi pe pagina de Facebook Europa FM.

„Cred că această aplicaţie de fapte bune este o premieră pentru România! (...) Ce poate fi mai frumos decât să premiezi fapte bune!” a declarat George Zafiu, realizatorul emisiunii matinal „Deşteptarea” de la Europa FM, împreună cu Monica Anghel şi Vlad Petreanu.

Conform aceleiaşi surse, "obiectivul campaniei „Românii inspiră Români” este de a declanşa o reacţie în lanţ de fapte bune, care să inspire tot mai mulţi români".

Cei care vor să participe la concurs găsesc mai multe detalii pe site-ul Europa FM.

Aplicaţia de concurs de pe Facebook este dezvoltată de Ascend NetSolutions, companie parteneră Europa FM în acest proiect.

Despre campania "Nu eşti singur pe lume"

„Românii inspiră români” face parte din campania de CSR „Nu eşti singur pe lume”, pe care Europa FM a demarat-o în decembrie 2012.

În total, peste 20 de artişti şi personalităţi susţin cauza acestei campanii. De altfel, ei s-au reunit pentru a cânta imnul campaniei, melodia „E soare şi pe strada ta”.

Piesa este interpretată de Loredana, Connect-R, Andra, Smiley, Corina Chiriac, Paul Ciuci de la Compact, Cornel Ilie de la Vunk, Gabriel Cotabiţă, Niculina Stoican, Corina, Puya, Alex Velea, Toni Şeicărescu de la Iris şi de compozitorul piesei, Petru Călinescu.

http://www.youtube.com/watch?v=sEBdcmVkJvg

Împreună cu artiştii care interpretează imnul campaniei, în videoclip îi puteţi vedea ca susţinători ai campaniei umanitare Europa FM pe Alexandru Arşinel, Ivan Patzaichin, Camelia Potec, Anca Sigartău, Medeea Marinescu, Alexandra Uşurelu, Gabi Maga (Vunk), Bobby Stoica, Cove, Paula Chirilă şi Cristina Cioran, alături de vedetele Europa FM, printre care Vlad Petreanu, Ciprian Dinu, Camelia Chenciu, Radu Constantinescu şi Toader Păun.

Despre Europa FM

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Radio 21, Smart FM şi Vibe FM şi este primul post privat din România, cu acoperire naţională în FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 13 ani de existenţă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dorin Scorobete Dorin Scorobete
    Nu este premiera, prieteni. Au facut si altii campanii de astea. Radiouri locale si nationale. Hai sa ne laudam, Unicuum :)

Trimite un comentariu

sus