Skip to main content

Ion Cristoiu renunţă şi la emisiunea de interviuri de la B1 TV

 

Cristoiu-23Ion Cristoiu a anunţat astăzi că pune punct şi emisiunii de interviuri de la postul B1 TV. După ce, vineri, a scris pe Facebook că nu vrea să mai participe la talk-show-urile acestui post, jurnalistul a postat, astăzi, un nou mesaj în care spune că renunţă şi la emisiunea de interviuri pe care o avea la B1 TV.

Publicitate

"Între 18 şi 19, la B1 Tv, ultima emisiune a mea (“Interviurile lui Ion Cristoiu” - n.r.) la acest post: un interviu cu Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢCD", a scris Ion Cristoiu, în urmă cu o oră, pe Facebook .

Jurnalistul avea în fiecare duminică, de la ora 18.00, o emisiune fixă, de o oră, difuzată de B1 TV, sub titlul "Interviurile lui Ion Cristoiu".

CONTEXT. Jurnalistul Ion Cristoiu a spus, vineri, într-o postare pe Facebook că nu vrea să mai participe la talk-show-urile de la postul B1 TV. “Am scris că mă gîndesc a nu mai merge la B1tv – şi în dimineaţa asta (vineri - n.r.), la rece, am decis asta, deocamdată în privinţa talk-showurilor – cu interviul (o emisiune fixă din grila postului – n.r.) o să mai văd”, scria jurnalistul, vineri, pe Facebook.

Decizia lui Cristoiu vine în contextul unor discuţii aprinse avute joi seară cu Sabin Orcan (fost prim redactor-şef adjunct la Adevărul, în prezent realizator TV – B1 TV), în emisiunea “Sub semnul întrebării”, realizată de Robert Turcescu, la postul B1 TV.

În timpul emisiunii de joi, vizibil iritat de controversa cu ceilalţi invitaţi (Sabin Orcan şi Grigore Cartianu) pe tema celor “300 de hectare de teren” cumpărate de Traian Băsescu pe numele fiicei sale, Cristoiu a afirmat în mai multe rânduri “La Biserica Adorarea lui Traian Băsescu eu nu mai vin. Eu nu mai vin, e clar?”, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Mesajul integral postat de Ion Cristoiu, astăzi, pe Facebook, în continuare:

"Între 18 şi 19, la B!Tv, ultima emisiune a mea la acest post: un interviu cu Aurelian Pavelescu, preşdeintele PNŢCD. Mulţumesc pentru părerile dvs. despre situaţia PNŢCD. Mi-au fost de un real ajutor în tentativa de a vedea ce mai cred românii inteligenţi despre viitorul PNŢCD. Să fie însă, oare, atît de trist cum îl schiţează comentariile dvs?!"

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • were were
    eeehhee cata dreptate, sa bagat la pesedistu' de ghitza
  • gica contra gica contra
    Daca unul dintre cei mai mari limbisti basescieni si pedelisti pleaca de labet1 tv si numeste postul "Biserica Adorarea lui Traian Băsescu" va dati seama ce atmosfera de prostitutie jurnalistica e in redactie?
  • pensionaru pensionaru
    diversionist,nu dezinformator!
  • pensionaru pensionaru
    sa sti;la b1tv v-am considerat unul din cei mai straluciti dezinformator!
  • mariana mariana
    drum bun tov. cristoiu, drumul este scurt pina la RTV doar ghita e prieten cu plagiatorul nu? ce cutra de comunist e si cristoiul asta!.
  • Gogea Mitu Gogea Mitu
    Fuse buna biserica din 2007 pina prin 2012.... micul maestru, intotdeauna aproape de bani si de putere.
    Urmeaza RTV acum sau asteapta sa vaza rezultatul alegerilor din 2016?
  • Votantul Votantul
    Adio,ne vedem la antena 3 sau la raitaru !!
  • mad79 mad79
    am renuntat de mult timp la Cristoiu!
  • dana dana
    Super! Sper chiar sa o faca nu doar sa ameninte.

Trimite un comentariu

sus