Skip to main content

EXCLUSIV. Cheloo, peste 500 de reclamaţii primite la CNA: „Instigă la violenţă verbală asupra comunităţii gay”

 

Cheloo

Publicitate

UPDATE. Numărul reclamaţiilor împotriva lui Cheloo, jurat la X Factor, a ajuns la 700.

Curg plângerile împotriva lui Cheloo, jurat la X Factor, după reacţiile acestuia la adresa unui concurent. Până la ora redactării acestui articol, peste 500 de reclamaţii au fost primite la CNA, la nici 48 de ore de la difuzarea emisiunii X Factor.

Reclamaţiile curg de la o oră la alta. Sunt 500 de reclamaţii şi continuă să curgă, a spus Laura Georgescu pentru paginademedia.ro. Reamintim că în ediţia X Factor de duminică, Cheloo i s-a adresat unui concurent, Paulo Lagana, care şi-a recunoscut orientarea sexuală, spunându-i „Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi şi ţara asta te va trimite acasă cu siguranţă”.

Câteva fragmente din plângerile primite: 

  • „Felul în care Cheloo se adresează participantului este jignitor, defăimător şi umilitor la adresa lui, a sexualităţii, ţării de origine şi a modului în care el îşi exprimă sexualitatea (prin îmbrăcăminte), iar o cauză medicală (dioptriile) nu ar trebui luată în derâdere sau batjocorită şi în niciun caz pe un post naţional. prin comportamentul lui, instigă la violenţă verbală asupra comunităţii gay”.
  • „Vă solicit să sancţionaţi postul Antena 1 şi a domnului Cătălin Ştefan Ion (Cheloo) pentru incitare la ură pe considerente de orientare sexuală”.
  • „Difuzarea acestor declaraţii homofobe contravine art 40 din legea audiovizualului care interzice difuzarea de programe care conţin orice formă de incitare la ură, pe considerente de rasă, religie, naţionalitate, sex sau orientare sexuală”
  • „Sunt declaraţii homofobe, discriminatoare”
  •  „Aveţi verticalitate şi fiţi obiectivi”.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • catalin catalin
    Draga Ana , la un Show pacatos vin toate cu.ve.le sa ne spuna ce fac,cu cine si unde , danseaza goale si alte alea. Si aceste fete fac parada , nu? De ce nu ar face si un gay sau de ce nu are dreptul si un gay sa faca la fel ca un straight acelasi lucru? Nu inteleg de ce puneti oamenii astia in alta oala fata de voi? Eu nu am nimic cu ei, nu le impartasesc nici orientarile insa am discutat cu cativa si au doua maini doua picioare , doua urechi. Cu ce avem noi dreptul sa ii judecam? Cu ce avem noi dreptul sa judecam pe altii care poate sunt negri , galbeni , ca sunt stirbi sau cu toti dintii , ca sunt impotenti sau fara membre , ca sunt destepti sau sunt prosti? Treaba noastra , zic eu , este sa ne vedem de lucrurile noastre , sa ne respectam reciproc indiferent de orientare psihologica,sexuala , indiferent de culoare si sa NU toleram ca alte persoane sa nu se supuna acelorasi reguli.
    Sincer , tipu a cantat naspa , insa eu l-am votat (si e prima data cand votez la x-factor) tocmai pentru ca a avut un curaj dement sa apara in fata micilor ecrane astfel , iar pentru asta jos palaria! Stiu , o sa sariti pe mine ca niste cretini acum , imi dati cu Biblia in cap si altele , insa ma lasati rece toti cei care veti proceda astfel. Sper ca prin acest mesaj , macar un om din cei ce vor citi sa isi modifice putin felul de a gandi si de a arunca cu pietre si noroi. Nu avem dreptul niciunul sa facem asta. Suntem egali! Atat femeie cat si barbat , atat straight cat si gay , atat albi cat si negri. Legile sa le respectam si am fi super tari.
    Spor!
  • lina lina
    pai homosexualitatea este urata, de-a dreptul oribila. Pentru tine poate ca e superba, pentru mine nu e, asa ca lasa-ma cu textele astea, ca oricum simt repulsie fata de ea. Nu vad ce poate sa faca CNA-ul ca majoritatea oamenilor simt repulsie.Nu se incalca nicio legislatie daca spui: SIMT DISPRET, SIMT REPULSIE.
  • Alex Alex
    Cheloo este cel mai respectat raper din Romania si asta pentru ca este un om foarte sincer. Asta este unul dintre motivele pentru care eu il ascult si-l respect...omul acesta nu este tarfa de show-biz caruia sa i se puna vorbe in gura. Nu are teama, nu ocoleste subiecte, nu se 'prostitueaza' precum fac alte vedete. Plus de asta este dreptul lui sa aiba o parere despre un grup sau o comunitate.
  • radoo radoo
    Si de unde stii tu Cristi ca este o alegere? Habar n-ai ce vorbesti
  • Cosmina Cosmina
    ai dreptate! astfel de persoane nu trebuie sa mai apara la tv...semnalul tras de Cheloo este o invatatura pentru toti...astfel de persoane sa se manifeste in intimitatea lor, nu la televizor
  • Maria Preda Maria Preda
    Chelu are si el rolul lui in emisiune. Ca se mai ia de unu de altu, asta e.. Ce sar asa de cur in sus baietii astia nu inteleg.
  • danut danut
    daca iti zic ca te dispretuiesc pentru ceea ce esti,nu inseamna ca te jignesc?Si tu ai faina in loc de creier?
  • danut danut
    mizeria de chelu trebuie data afara.
  • danut danut
    cind iti zic eu tie,ca te dispretuiesc pentru ceea ce esti,aia nu mai e pronuntarea unei pareri,e o jignire,nu?Sau tu in loc de creier ai doar faina?
  • danut danut
    da mama ta cind te a nascut de ce oare nu te a ascuns?ca era mai bine pentru noi toti.
  • danut danut
    vai ce imagine de reatrazi avem in afara,si asta e din cauza oamenilor ca si tine si vlad si lucian,care oau se tem de gay ca le rapesc copiii!!!Vai ce necajiti suntem,noi poporul cre(s)tin ortodox.
  • danut danut
    beee faci asa cum iti spune si numele,parte din turma
  • danut danut
    Domnule,esti un idiot!
  • maria munteanu maria munteanu
    cheloo are dreptate astfel de comunitati gay nu fac decat sa distruga imaginea noastra in afara.
  • danut danut
    si eu simt o repulsie pentrru persoane ca si tine domnule"cristina"

Trimite un comentariu

sus