Skip to main content

Fosta licenţă Click FM rămâne în aer. CNA, nevoit să amâne concursul pentru această frecvenţă

 

Radio shutterstock

Publicitate

CNA a decis suspendarea concursului pentru frecvenţa 106,2 (fostul Click FM), până la soluţionarea în instanţă a situaţiei licenţei. Mai precis, Curtea de Apel a decis să suspende, pentru moment, decizia prin care Consiliul a scos această frecvenţă la concurs.

Radio City SRL, compania care a operat postul de radio, a cerut, într-un alt dosar, anularea deciziei CNA de ridicare a licenţei, la data de 18 iulie, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Până la lămurirea definitivă a situaţiei, frecvenţa este blocată.

Frecvenţa 106,2 a fost scoasă la concurs în luna septembrie, iar pentru ea se bat nouă companii, printre care Ridzone, care deţine licenţa România TV, Antena 3 SA, cu Radio 3 FM, şi RCS&RDS, cu Digi FM, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Licenţa Click FM (fostul City FM) a expirat pe 22 mai. Pe 4 iunie, CNA a avut pe ordinea de zi prelungirea licenţei. La momentul respectiv, un reprezentant al firmei care deţine licenţa a declarat că postul de radio, deţinut de Adevărul Holding, se va întoarce la proprietarul iniţial, Adrian Andrici. Acesta a mai spus că din cauza intrării în insolvenţă a Adevărul Holding, contractul dintre cele două companii a fost denunţat.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    Si cine plateste munca celor care si-au depus dosarele?!?! Gunoaiele de la cna?
  • Zamfirescu Zamfirescu
    Felicitări, CNA. De ce mai existati????
  • villy villy
    Decat sa o castige RTV sau A3 mai bine Click FM.

Trimite un comentariu

sus