Skip to main content

Liana Alexandru revine, din 1 decembrie, la pupitrul ştirilor Digi 24

 

Liana Alexandru Digi 24După un an de pauză Liana Alexandru revine din 1 decembrie, de Ziua Naţională, de la ora 22.00, la pupitrul jurnalelor de ştiri de la Digi24.Ea va prezenta ştirile de weekend din prime-time.

Publicitate

"Voi reveni în prime-time pe week-end. E o decizie importantă pentru mine după un an în care, educându-mă să fiu un părinte bun, am înţeles de ce prezenţa mamei în primii doi ani de viaţă ai copilului este esenţială pentru dezvoltarea psihică şi sufletească a fiinţei umane”, spune Liana Alexandru.

Duminică, De Ziua Naţională, Liana Alexandru va prezenta un Jurnal de ştiri special, de la ora 22.00, ce va conţine o sinteză a reportajelor difuzate în cadrul campaniei „Triumful unei naţiuni. Cine a înfăptuit România Mare”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Cosmin Alexandru, cel mai norocos barbat, familie fericita, bravo lor !!!
  • Daniel Daniel
    Cea mai frumoasa si stilata prezentatoare. Ma bucur enorm pentru revenirea ei.
  • cristi cristi
    De Cristina Popescu care a fost zburata de la Digi nu scrieti nimic?
    Nu de alta dar stiu o gramada de oameni care se vor bucura ca nemernica si-a primit spitul in fund.Ii doresc sa faca Craciunul cum il fac fostii sclavi care au fost dati afara doar ca se trezea ea prost dimineata.
  • GAVRILACHE GAVRILACHE
    Liana Alexandru este o femeie frumoasa, desteapta si serioasa! Un ziarist adevarat!
  • geo geo
    Cred ca incurci marfa cu ambalajul...asa ca remarcile tale de öbservator" chiar nu au valoare...nu se iau in considerare.
  • OBSERVATOR MEDIA OBSERVATOR MEDIA
    Acest Digi anunta ca va fi altceva.Altceva decat tot ceea ce insemna piata media in momentul lansarii.Observ cu stupefactie ca incearca sa copieze cate putin din fiecare post existent.Femeia asta, insipida, incolora desi arde parul pe ea,si probabil ca putin inodora apare din nou de parca noi toti abia asteptam.Sau RDS DIGI ar vrea sa para asa!Fals si acum ca mi s-a ivit ocazia spun raspicat ca desi DIGI a plecat bine furand un pic dar in limita bunului simt startul, a ajuns sa se piarda si sa nu-si mai stie traiectoria.Cate prezentatoare super sunt oarecum pe margine sau in colaps pe la cate un post sau chiar acasa, ei insista cu pseudo.ALO! Datii afara pe aia care se ocupa cu selectia ca va aduce la ratting mai mic decat National Tv,mai profesionistilor!Hai reveniti-va ca nu mai sunteti nici taximetristi si nici militieni de intersectie,faceti televiziune pana la urma au ba?
  • emil emil
    pai atunci ar trebui sa ne anuntati si cine pleaca de la digi24
  • ziDzi ziDzi
    Ce vremuri frumoase cand era la Realitatea Tv oricum mult succes la digi
  • geo geo
    Individa asta pune pe primul plan cariera si nu "dezvoltarea psihică și sufletească" a copilului...asa se intelege din text...ca desi ar fi fost bine sa stea 2 ani acasa, ea revine mai devreme...doar in week-end.
  • Gaetano Gaetano
    Daca citeai mai atent ai fi inteles: va prezenta stirile de WEEK-END ( sambata si duminica, seara ). In rest va fi acasa. Iar de ridicol, chiar nu stiu cine s-a umplut. Oameni frustrati si superficiali !!
  • adi adi
    Ce penibila!Daca spui ca ,,ai inteles,,de ce o mama trebuie sa stea DOI ani langa copil tu de ce ai stat doar UN an? Mai si vorbeste despre dezvoltare suleteasca si psihica a fiintei umane!RUSINE !Recunosc ca nici macar nu stiu cine e individa dar s-a umplut de ridicol!

Trimite un comentariu

sus