Skip to main content

O emisiune de la Radio Guerrilla se poate asculta pe iPhone şi pe iPad

 

Guerrilla LogoutRadio Guerrila a găsit o nouă modalitate de a se face ascultat, dat fiind faptul că de mai bine de o lună şi jumătate nu mai emite on air, ci doar pe internet. Soluţia? Una dintre cele mai cunoscute emisiuni ale postului are, începând de ieri, propria aplicaţie pentru iPhone şi pentru tabletele iPad.

Publicitate

Deocamdată aplicaţia nu este disponibilă pentru telefoanele cu sistem de operare Android sau Windows.

Radio Guerrilla şi-a încetat emisia în FM, pe 23 septembrie, ca urmare a deciziei CNA de a-i retrage toate licenţele audivizuale.

Emisiunea Guerrilla LogOut, realizată de Bogdan Şerban la Radio Guerrilla (post deţinut de Realitatea Media, societate aflată în insolvenţă), are propria aplicaţie de mobil.

"Conceptul şi implementarea aplicaţiei Guerrilla Logout au fost realizate de agenţia Syscom Digital cu scopul de a crea o platformă interactivă de redare a conţinutului emisiunii în format optim pentru smartphone", potrivit unui comunicat al agenţiei de mobile marketing. Aplicaţia, lansată ieri, este gratuită.

Despre aplicaţia pentru emisiunea radio a lui Bogdan Şerban

"App-ul Guerrilla Logout funcţionează ca un ghid urban concentrat pe care îl poţi utiliza şi în afara celor trei ore zilnice de emisie Guerrilla Logout (de marţi până vineri, între orele 17.00 – 20.00). Prin aceasta aplicaţie, ascultătorii au acces liber la conţinutul emisiunii şi la playlistul muzical conceput de realizatorul Bogdan Şerban", se mai arată în comunicat.

Aplicaţia conţine rubricile principale Guerrilla LogOut:

  • Artişti la Reboot – unde ascultătorii pot comenta şi vota propunerile muzicale care vor intra apoi în playlistul Radio Guerrilla,
  • Legala Zilei – muzica bună de descărcat gratuit din online,
  • Recomandările de evenimente pentru ziua în curs şi ziua următoare,
  • Podcasturile unde poţi asculta în reluare, integral, ediţiile trecute
  • Playlistul emisiunii.

Aplicaţia mai permite ascultarea postului Radio Guerrilla, direct de pe telefon, precum şi crearea unei liste personale cu melodiile preferate.

DATE TEHNICE. "Prin intermediul aplicaţiei, asculţi Radio Guerrilla pe 48kbit, cu menţiunea ca în viitor va exista opţiune de ascultare şi pentru trackingul de banda 32 kbit.

Aplicaţia Guerrilla Logout este optimizata inclusiv pentru iPhone 5/5S/5C şi în scurt timp va fi disponibilă şi în varianta Android Market, urmând ca la începutul anului viitor să fie lansată varianta pentru sistemul de operare Windows", potrivit comunicatului de presă.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Ana
    @vasile - Prin intermediul aplicatiei poti asculta Radio Guerrilla oricat si oricand, nestingherit. Aplicatia este intr-adevara dedicata emisiunii Guerrilla LogOut, insa radioul se asculta non-stop. Aplicatia este disponibila si pentru deviceuri cu sistem de operare Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.syscomdigital.android.GuerrillaLogout
  • vasile vasile
    @Edit

    Si poti asculta doar o singura emisiune. Chiar ca este o decizie superba. Dar ai acces la continut de 3 ore in 10 zile un continut de 30 de ore, iar apoi continutul va fi atat de voluminos incat nu va conta.
  • vasile vasile
    Si uite cum Guerrilla se mira ca pierde ascultatori. Este cam nasol sa marsezi pe o plaja destul de mica a utilizatorilor de sisteme iOS pe o piata unde cota lor este destul de mica.

    La fel de gresit cum este sa crezi ca toti cei cu iOS detin un pachet de date capabil pentru a asculta radio in masina sau in mijloacele de transport pentru ca din cate cunoastem acasa radioul nu este chiar in preferintele romanilor.

    Cam ciudate decizii de business apar in ziua de azi in tara asta.
  • 24 24
    Vladut, chillax, guerilla se intoarce. Prostii de la realitatea se vor lumina brusc ca nu pot folosi altfel licentele :))))
  • vlad vlad
    foarte buna initiativa celor de la radio guerrilla. au nevoie de aceste dezvoltari pe noile platforme media, deoarece licentele inapoi nu le vor mai avea.

Trimite un comentariu

sus