Skip to main content

PRESA DE AZI. Personajele de pe prima pagină a ziarelor: Andreea Marin, Garcea, Gheorghe Zamfir şi un martor de la execuţia lui Antonescu

 

presa de azi 1 noiembrie 2013Ziarele de astăzi îşi deschid ediţiile cu subiecte dintre cele mai diverse. Adevărul a publicat un interviu, pe şase pagini, cu maestrul Gheorghe Zamfir (72 de ani). Muzicianul vorbeşte despre momentele de cotitură din viaţa şi din extinsa sa carieră.

Publicitate

România liberă îşi deschide ediţia de astăzi cu “Povestea spectaculoasă a ultimului martor al execuţiei lui Antonescu”.

Tabloidele au pe copertă articole construite în jurul a două vedete: Andreea Marin şi povestea ei de dragoste cu Tuncay Ozturk (Click!) şi Mugur Mihăescu (Garcea), liderul grupului umoristic Vacanţa Mare, care ar fi pierdut 1,2 milioane de euro din afacerea “magazinul Muzica” ( Libertatea).

Paginademedia.ro, vă prezintă, în continuare, titlurile primelor pagini ale ziarelor de azi.

  • Adevărul: Gheorghe Zamfir, muzician: “Îmi ziuceau ! Nici nu ştiam cine e”
  • România liberă: “Povestea spectaculoasă a ultimului martor al execuţiei lui Antonescu”

“În calitate de comandant de penitenciare, Costică Gălăvan i-a cunoscut pe celebrii torţionari Alexandru Vişinescu şi Ion Ficior”, scrie RL pe prima pagină.

  • Evenimentul zilei trateaza pe prima pagină subiectul “Afacerea dezăpezirea”. “CNADNR a împărţit fără licitaţie primele 71,6 de milioane de euro unor drumari abonaţi la afaceri cu statul”, titrează EVZ pe prima pagină.
  • Gazeta Sporturilor scrie despre “lupta” dintre Gino Iorgulescu şi Mitică Dragomir pentru funcţia de preşedinte al LPF. “Voi STOPA dictatura Dragomir!”, este titlul de primă pagină dat de GSP.
  • ProSport are pe prima pagină un articol despre fostul câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, Adrian Bumbescu, care “se află pe lista de aşteptare la indemniza’ia de merit dată de MTS”. “Bumbescu suferă, morţii primesc bani!”, titrează ProSport.
  • Libertatea: Garcea şi-a luat ţeapă de 1.200.000 de euro - Tabloidul mai scrie că se reuneşte Vacanţa Mare.

"Fanii îi vor putea revedea pe Leana, Costel, dar şi pe sătenii din Sadova în curând , la începutul lunii decembrie, când Mugur Mihăescu intenţionează să relanseze trupa în cadrul unui show incendiar", scrie Libertatea.

  • Click!: Turcul a dat 8.000 de euro pe inelul Andreei Marin

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iñaki Iñaki
    Afisati si audientele de aseara, rapid-petrolul

Trimite un comentariu

sus