Skip to main content

PRESA DE AZI. Piţurcă, Rio sau adio. Meciul de baraj România-Grecia şi despărţirea lui Antonescu de Voiculescu ţin primele pagini

 

Presa de azi, 19 nov"Rio sau adio", este mesajul ziarului Adevărul către Victor Piţurcă, antrenorul Naţionalei, înaintea meciului decisiv cu Grecia, de diseară. Presa de astăzi se împarte în două mari subiecte: meciul de baraj dintre România şi Grecia, care va decide dacă echipa naţională merge la Campionatul Mondial din 2014, şi dispariţia Alianţei de Centru Dreapta (PNL+PC).

Publicitate

ProSport, Gazeta Sporturilor şi Adevărul au pe prima pagină articole despre partida România – Grecia, care se joacă diseară, de la ora 21.00, reprezentând manşa a doua a barajului pentru calificarea la CM 2014.

Adevărul şi Gazeta Sporturilor tratează subiectul din perspectiva consecinţelor pe care le-ar putea avea o posibilă înfrângere pentru selecţionerul Victor Piţurcă. "Domnule Piţurcă, Rio sau adio!", titrează Adevărul pe prima pagină. GazetaSporturilor scrie că "Piţi nu pleacă nici dacă pierde".

ProSport are titluri mai optimiste, în primele pagini: "Aveţi resurse nebănuite" (-mesajul de încurajare al lui Piţurcă dinpă înfrângerea de la Pireu), "Mergeţi la Rio şi câştigă toată lumea!" şi "Se poate şi în ceasul al 12-lea".

Despărţirea lui Antonescu de Voiculescu

Ziarele România liberă şi Evenimentul zilei îşi deschid ediţiile de astăzi cu articole despre ruperea Alianţei de Centru Dreapta (ACD) şi efectele acestei decizii. Cotidianul România liberă se întreabă "Ce efecte poate avea despărţirea lui Antonescu de Voiculescu", Evenimentul zilei vine cu un titlu mai tranşant "Crin Antonescu s-a rupt de Dan Voiculescu şi atacă PC".

  • "După despărţirea de Sorin Roşca Stănescu, liderul PNL Crin Antonescu s-a debarasat şi de partenerul de alianţă, Partidul Conservator. Doar obligaţiile juridice mai ţin ACD unit", scrie Evenimentul zilei în pagina şase.
  • România liberă îl citează, în prima pagină, pe Crin Antonescu: "De facto, ACD nu mai există de mult. Nimeni nu doreşte să umble prin tribunale, dar dacă nu ar exista niciun impediment juridic, ar exista o formalizare igienică a situaţiei".
  • Ziarul Naţional are şi el pe prima pagină o trimitere în pagina 5 cu titlul: "Pesediştii îl reevaluează pe Crin Antonescu: E fraier, deci e bun de preşedinte".

Tabloidele tratează pe prima pagină relaţia Iuliei Vântur cu megastarul indian Salman Khan.

  • "Actorul indian se împarte între două iubite. Slman, Iulia noastră e mai frumoasă ca indianca Daisy!", titrează Click!, pe prima pagină.
  • Libertatea are un titlu mai "cuminte": Megastarul indian Salman Khan recunoaşte că între el şi vedeta Pro TV există o relaţie puternică: "Eu şi Iulia suntem prieteni apropiaţi".

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Pai amândouă sunt subiecte destul de importante.
  • iulia iulia
    Mari titluri...ce sa zic. Macar unul dintre ele este adevarat.
  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Hey Jix : Nu sant multe numere la catuse (ca nu e ca la pantofi) ; stapanului dumitale i se strange latul, il paste Puscaria, pardon nu prinde Pastele 2014 in libertate :) Schimba-ti ”vechilul” si uita-ti trecutul infam in trustul intact... Te stie si Razvan :), tot la sala de forta (pe unde colegu Capatos a reusit filmarea posteriorului lui Boc...) erai loser, si pe bicicleta , dar si la haltere :)
  • Jix Jix
    Pai e clar in ambele cazuri:
    Piturca - adio!
    Si Antonescu nu se va desparti de Voiculescu pentru ca stie ca ar fi o greseala prea mare.
  • Andrei Andrei
    Daca Piturca ramane si dupa acesta sesiune de calificari in fruntea echipei nationale nu cred ca vom mai pupa noi turneu final in urmatorii ani !!!
  • Yoana Yoana
    pai normal ca astea sunt evenimente importante, care merita sa se gaseasca pe prima pagina a ziarelor....sarbatoare nationala!!!!! nu mai apare gonflabila de bianca pe coperta!!!!!!

Trimite un comentariu

sus